zemuszemus ikinci iğnemizide olduk kızlar bal gaymak şifa olsun kuzularımaaa kaldı birtane daha oda haftaya inş
selam kizlar.Ücüz yazisini görünce baliklama daldim blogunuza.Allah hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Benim 3 tane cocugum var ama ben hepsini teker teker dogurdum.Bir seferde hepsini halletceniz insallah.Tek hamilelikler olmasina ragmen hepsinide hastahanede gecirdim.serklaj da olmak zorunda kaldim.hepside erken dogum riskliydi,bir sürü problemim vardi.Yani demem o ki problemolacaksa tek hmileliklerde de oluyor.Siz moralinizi yüksek tutun,Allahin izniyle hic bir sey olmaz.bebekleriniz görünce tüm cekilen sikintilar unutuluyor inanin bana.Ben hastahaneden hic cikamayacagimsanmistim.Sükür heüsi geride kaldi.Allah insana unutma gibi muhtesem bir kabiliyet vermis.Sayili gün nasilsa bu da gecer.sizleri hamilelikte bir cok problem yasamis birisi olarak cok iyi anliyorum.Hic üzülmeyin morallerinizi yüksek tutun,doktorunuzun her söyledigi seyle moralinizi bozmayin.eger is doktorlarin dedigine kalsa ben bugun cocuk sahibi olamazdim.Hepnize allah kolaylik versin.
kaydirigubbakcemile5mafoldumbenseybaycım çekirge doruğa gidiyorum fatma güraya.memnunumda şu yatış işi neyse inş ogünlere gelelim allah kerim.1 hafta sonra gitcem kontrole.sen ne kadar arayla gidiyosun canım.ben baya ağırlaştım yataktan zor kalkıyorum .fazla oturunca kalça kemiğim ağrryor baya.hiç dışarı çıkmıyorum zaten.sende nasıl durumlar.34tegelirler gibi geliyor benimkiler.karnım çok gerildi.yırtılıvercek gibi.inş 2 şer kg mı bulur benimkilerde.Allahım hepimize kolaylık versin.turkbayragi
Canım bildiğim kadarıyla doruğun yeni doğan ünitesi iyi..Sen şu an üçüzlere gebe misin..Hakkında pek bilgim yok canım..nasibereyhan.....merhaba arkadaşım.....seninkilerde 3.üzmü.......ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....fatma güray bana ilk tüp bebeği öneren dr.du .........seninkilerde tüp bebek herhalde......sen nereye yaptırdın.......birde dorukta yeni doğan ünitesi varmı canım biliyormusun.......
valla ben hergün burdayım okumadan edemiyorumnurrrrrr hoşgeldin nasılsın arada yaz sende bizde seniş tanıdığımıza sevindirik oluyoruz
AMııııııııııNNN!ınş rabbım üçüz versınde hıç cıkama burdan.............
canım benim maceramız seninle aynı zamanda başladı....NUR öncelikle beni takip ettiğini biliyorum..Allah da senin güzel gönlüne göre versin inşallah...
pitoscum yarasın canım bebişlerine kilolarınıda kafana takma büyürler daha onlar
nilcim bende ünüverstenin özel doktoruna gidiyorum senin gittiginin fiyatı ne kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?