z Anneleri biz de burada bulualm

kayracım geçmiş olsun belki tansiyon yada kan şekerin düşüyordur ilk üç ay bende öyleydim hiç uyanmadan uyudum ve kan şekerim hep düşüyordu bide senin için daha zor bir ufaklık daha var evde allah yardımcın olsun

bende öleydım sımdılerde azcık ıyıyım............ne okulu ya tatıl degılmı yaz kursumu..................okul basşlyınca dahada zor olcak tabı ............rabbım kolaylaştırır ınş..........ayla nın dsedığı gıbı sayılı gun gecek yeterkı rabbım sonunmuzu guzel eylesın............kışa ınş kucağımıza alırız......senın mart oluyo galıba.....................

zemuszemus ikinci iğnemizide olduk kızlar bal gaymak şifa olsun kuzularımaaa kaldı birtane daha oda haftaya inş

yok muallimim yaz okulu değil yazdırmak için okul bakmaya gittim. 2 yere baktık. benim kızım 6 yaşında bu sene eskişehir pilot bölge seçildi. anasınıfı zorunluymuş. onuda mahalledeki okula yazmışlar. 9dan 3 e kadar öğle yemeğine gelmesi lazım. 4 kere servise bincek. okulun büyük çocukların kullandığı wc yi kullancak. çok zor benim kini daha büyütemedim o kadar ben. bu sene özel gitsinde seneye 1. sınıfa devlet okulunda devam eder.

kayracım herkesin dr farklı zaman öneriyor ama genelde 26. ve 30 .haftalar arası evet sizede vurulcak bebişlerin ciğer gelişimlerine takviye amaçlı çünkü

evet kayra bu sene zor cocuk ıçın ınş rahat alışır okula..............
pıtos ya nıye üç tane bıu iğneler ıkı tane degılmı...............sıfa ols bebışlerınıze yarasın darısı bıze ınşşşşşşşşşşş

seybay merhaba......bursa acıbademdenmi bahsediyorsun.......bende iki yıldır oraya gidiyorum.......dr.um şahin zeteroğlu.......inşallah bende senin gibi bu günleri görürüm.......senin doğumuna az kalmış.......hadi hayırlısıyla,sağlıkla ,sıhhatle yavrularını kucağına almayı ALLAH nasip etsin......

a.s. a.s. moral için teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iilaççç gibi geldiiii

pitoşşş yarasın kuzucuklarınaaaaa
gamyoncuiremsu

sağolun kıxzlar rabbim sizede göstersin bu haftaları
muallim bilemiyorum ki dr birtane iğneyi bir hafta sonrta muayne ol duruma göre vurulursun dedi

pitoscum yarasın canım bebişlerine kilolarınıda kafana takma büyürler daha onlar

nilcim bende ünüverstenin özel doktoruna gidiyorum senin gittiginin fiyatı ne kadar canım

kaydirigubbakcemile5mafoldumbenseybaycım çekirge doruğa gidiyorum fatma güraya.memnunumda şu yatış işi neyse inş ogünlere gelelim allah kerim.1 hafta sonra gitcem kontrole.sen ne kadar arayla gidiyosun canım.ben baya ağırlaştım yataktan zor kalkıyorum .fazla oturunca kalça kemiğim ağrryor baya.hiç dışarı çıkmıyorum zaten.sende nasıl durumlar.34tegelirler gibi geliyor benimkiler.karnım çok gerildi.yırtılıvercek gibi.inş 2 şer kg mı bulur benimkilerde.Allahım hepimize kolaylık versin.turkbayragi

nasibereyhan.....merhaba arkadaşım.....seninkilerde 3.üzmü.......ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....fatma güray bana ilk tüp bebeği öneren dr.du .........seninkilerde tüp bebek herhalde......sen nereye yaptırdın.......birde dorukta yeni doğan ünitesi varmı canım biliyormusun.......

Reyhancığım..Fatma hn.a takipe gittim ben bi ara..İyi bi hanım ve doktor..Fatma hn..yatış mı yapmak istiyor sana..Ben artık 1 hafta arayla gidiyorum aynı hst de yani acıbademde 2 dr.a..sigortam olmasa epey para tutar ama şu an cüzi ödüyoruz..Ben de zorlanıyorum artık..Farklı farklı sıkıntılarım oluyor sanki her geçen gün..sanki daha sık sertleşiyor karnım..Daha fazla sıkıntı oluyor bana..Nst ye giriyorum her muayeneye gittiğimde..Şu an bi kasılma falan yok.Bebekler de iyi şükür..Bakalım ALLAH biliyor meleklerimiz ne zaman gelecek..Seninkilerin cinsiyetleri neydi..Bi de geçen celeston vuruldum ben..Bi de her hafta prulotona devam...
Canım bildiğim kadarıyla doruğun yeni doğan ünitesi iyi..Sen şu an üçüzlere gebe misin..Hakkında pek bilgim yok canım..
Ben de 2 yıldır şahin beyin hastasıyım..Doğumum da acıbademde olacak nasipse..
Sen halen şahin beye mi giidyorsun canım...Tesadüf belki karşılaşırız..

evet seybay......bende iki yıldır acıbademe gidiyorum.......3.cü kez şahin beye tüp bebek yaptırıyorum....dün yumurtalarım toplandı ve şimdi transfer gününü bekliyorum......bugün 3.üz topiciğini merak ettim öylesine girdim........:1hug:

nurrrrrr hoşgeldin nasılsın arada yaz sende bizde seniş tanıdığımıza sevindirik oluyoruz
valla ben hergün burdayım okumadan edemiyorum
arada da yazarım artık

ınş rabbım üçüz versınde hıç cıkama burdan.............
AMııııııııııNNN!
Allahım büyük gezerken buralarda birgün bende yazarım belki belli mi olur....

NUR öncelikle beni takip ettiğini biliyorum..Allah da senin güzel gönlüne göre versin inşallah...
canım benim maceramız seninle aynı zamanda başladı....
dilerim arkandan gelmekte nasip olur....AMııNı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…