z Anneleri biz de burada bulualm

nurcum hem senle hemşoyuz çayını içmeye gelirim artık yanınada pasta isterim kuru kuru gitmiyor boğazımdan :) rabbim sanada hayırlı olanı versin inşşşşşşşşşşşşş en yakın zamanda

GÜNAYDIN kızlar şükür birgünün daha sabahındayız bebişlerle

ıyiyim pitos,sağol.Burasıda çok sıcak olacağa benziyor bugün.Şimdiden bastırdı sıcak.Valla aslında zamanı ama yazda hissettirdi kendini.

kafamçokkarıştı geçen sene daha sıcaktı bence hiç uyumuyordum şükür geceleri daha iii şimdi

kayracım merhaba
ben kaçar kızlar ev temizliği ve yemek yapmaya gelicek yengem öptüm sizi

gunaydın kızlar.............yenı geldım doktordan ..........çok şukur ense olç cok ıyı ................ıınş sıkıntısız gecer ınş...............haftaya serkajı konuşcaz rahımağzı aslında ıyı.........ama ıkı sene once erken doğumum var doktor bıraz onudan tedırgın sanırım yaptırırım.................

sagol canım ............ınş sende kısa zamanda katıl bıze..........uçuz annelerının coğu dogurcak..............bız az kışı kalcaz katılın bıze .................

cınsıyetlerı ınş haftaya bellı olurmu.................azcık daha buyusunler sız ne zaman oğrendınız.................

var valla ılk haftalar ılacların etkısı vardı ama ıkı haftadır cıdı cıddı buyuyo.................kocaman bışey mı olcam acep............yarım dunya..............

maşallah canım bu bebeklerin sağlıklı olduğunu gösteriyor

mrb arkadaşlar bu günüm çok kötü geçti birden sancılandım hastaneye gittik nts dede sancı çıktı 2 tane serom falan yedim biraz daha dayan diyo doktorum ama hala sancılar ara ara gidip geliyo inşallah hızlanmaz küvezlerde tadilattaymış şimdi sık dişini diyo doktor dayanabildigin yere kadar diyo cumaya tekrar gidecez bakalım doktora kızlar dua edim nolur çok ihtiyacımız var

nılcım sagol canım ınş................bı doktorda tek tek amnıyo sentez yapalım dedı..........işte ense olç yetrlı degıl falan.............ben hayır dedım.............ınş ıyı olurlar ınş sanırım yasımdan dolayı dıyor...........ama o rıskı almam dedım

ayyyyyyyyy canım lotus ınşşşşşşş dayanırsın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş rabbım yardımcın ols..........ınş hersey ıyı gıder...............dua ıle

be bu doktorları anlamıyorum arkadaş dişimizi sıkınca bu bebeler kalıyormuymuş yawwwsss biizm elimizdemiymişş alalhım yarabibm nevrim döndü yineee
lotuscum inş dua edelim kuzum o kuvezler biterde sende erken doğum yapmassın olmadı araştırın oralarda veya yakın çevre illerde hastane ve kuvez çok geçmiş olsun inşşşş gerek kalmaz bunlar gelip gecici sıkıntılardır sen düşünme bu gececek de kendi kendini telkin et sıkıver bari dişiniiii :uhm:

muallim o amniyosentez sıvısı almak hiçte basit bir işlem değil ve rediksiyon işinden daha riskli bu doktorlar adamı hasta edecekler yaww Allah verdikten sonra öylede böylede olur bu yapacak bişi yok bencede iyi karar vermişsin canım su keselerine iğne batırmak sıvı almak işi Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…