nasibereyhan.....merhaba arkadaşım.....seninkilerde 3.üzmü.......ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....fatma güray bana ilk tüp bebeği öneren dr.du .........seninkilerde tüp bebek herhalde......sen nereye yaptırdın.......birde dorukta yeni doğan ünitesi varmı canım biliyormusun.......
canım fatma hanım takip etti gebeliğimi.bursa tüp bebek armağan beyde oldu tedavi.üçüzlerim var.rabbim bağışlarsa.2prens 1prenses.senin nerde oldu tedavi.
mrb arkadaşlar bu günüm çok kötü geçti birden sancılandım hastaneye gittik nts dede sancı çıktı 2 tane serom falan yedim biraz daha dayan diyo doktorum ama hala sancılar ara ara gidip geliyo inşallah hızlanmaz küvezlerde tadilattaymış şimdi sık dişini diyo doktor dayanabildigin yere kadar diyo cumaya tekrar gidecez bakalım doktora kızlar dua edim nolur çok ihtiyacımız var
mrb arkadaşlar bu günüm çok kötü geçti birden sancılandım hastaneye gittik nts dede sancı çıktı 2 tane serom falan yedim biraz daha dayan diyo doktorum ama hala sancılar ara ara gidip geliyo inşallah hızlanmaz küvezlerde tadilattaymış şimdi sık dişini diyo doktor dayanabildigin yere kadar diyo cumaya tekrar gidecez bakalım doktora kızlar dua edim nolur çok ihtiyacımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?