z Anneleri biz de burada bulualm

canım fatma hanım takip etti gebeliğimi.bursa tüp bebek armağan beyde oldu tedavi.üçüzlerim var.rabbim bağışlarsa.2prens 1prenses.senin nerde oldu tedavi.

:CüvCüv:sevbaycım fatma hanım 32 hafta dolunca üçüzler için yeterli.fakat gün gün kalmaları daha iyi.gözlem altında tutarız sancın oldumu hemen alırız bebekleri diyor.bende kalırım diyodumda Allah yardımcımız olsun 400müş indirimli fiyat200olur demişler eşime.o güne bir gelelimde diyorum ne kadar evde kalırsam okadar kar.ama sancım olursa para mara düşünmeö artık gider tıpış tıpış yatarız.napalım allahım verir inş bir kolaylık.:kedi:kaydirigubbakcemile5

lotus tatlım şok oldum okuyunca aman diyelim tatlım sakın sters yapıp sancıları kuvvetlendirme geçicek inş bebişlerinde dayanıcak tatlım sen şimdi küvezi düşünme erken doğumuda unut tamammı dualarım seninle değişim olunca çaldır arıyim seni

el muallim gözünaydın canım bencede amniyosentezi isteme risk çok fazla rabbim hayırlı eyler inş

lotuscum bilirim o sıkıntıyı benimde en büyük korkum kuvöz bulamamktı korktugum başıma geldi dr. ameliyat gününden 2 gün önce kuvözler doldu seni başka şehire sevkedeyim dedi bizde apar topar ankara gataya gittik iyikide gitmişim herşeyde bir hayır varmış burda kalsam bebişlerim 1 hafta önce doğucaktı oraya gider gitmez hastaneye yattım 1 hafta daha karnımda kaldı bebişlerim olacagın önüne geçilmiyor bol bol allaha dua et canım hayırlısı olması için......

canım fatma hanım takip etti gebeliğimi.bursa tüp bebek armağan beyde oldu tedavi.üçüzlerim var.rabbim bağışlarsa.2prens 1prenses.senin nerde oldu tedavi.

ALLAH bağışlasın canım üçzlerini.......sağlıkla,sıhhatle alırsın inşallah kucağına.......ben şu anda 3.cü denememdeyim......tarın transferim var.....ben 3.ünüde acıbademde şahin zeteroğluna yaptırdım.......inşallah bu kez ALLAH yüzümü güldürür....:1hug:

Allah yardımcın olsun lotus....:Saruboceq:

lotuscum inş. geçer sancıların, bebişlerin zamanında gelirler.

lotuscum allah yardımcın olsun canım yaa..hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsinler inşallah...

seybay pitos lotus nasibereyhan yceylan hepiniz serklaj yaptırdınızmı... kusura bakmayın merak ediyorum. hani faydası varmı diye.. allah nasip ederse kaçıncı haftada doğurursunuz diye. hoş yaptırmadılarsa bile seybay ve nasibereyhan hamdolsun bayağı iyiler maşallah barekallah. 30 ları gördüler. inşallah 35 ide görürsünüz hepiniz hayırlısıyla...

papatyacım nasılsın hareketrlerını hıssdıyomusun.....................artık baslarlar................ohhhh sen bahce sefaları yap ............bende balkondayım genelde esıyo benım balkonda rahat.............ınş bu gunlerı gecırırz....................nıl dun buralardaydı artık onlara hak verıyorum tam heyecanlı bı surece gırdıler rabbım hayırla tamamlasın ınş...................sonra bızler ..............ınşşşşşşşş senın cınsıyetler ne zaman bellı oldu.........neydı...........

Valla muallim sıcaklar olmasa evime gidicem ama bu sıcaklarda evde hiç duramam.Mecburen bahçede duruyorum.Allah kolaylık versin hepimize.Bebişlerin hareketlerini hissediyorum ama sanki içimde bir kelebek pırpır ediyor gibi.Artık büyüyorlar.Bebişlerin cinsiyetleri şu an için 3üde kız gibi ama haftaya kontrolüm var sanırım netleşir şu an için onları prenseslerim diye seviyorum :CüvCüv:

selam kızlar günaydınnnnn nasılsınızz herkes iyidir inşşşşşşş bende buralardayım papatya canım daha dur 2 hafta içinde ne hareketlerini hissedeceksiniz inşşş

ınş ya benım daha var...............uçunude ayrı ayrı hıssedebılıyosun dımı...............nılcım..............

merhaba kızlar nasılsınız annemin işi vardı aylar sonra kahvaltı hazırladım ve inanılmaz yoruldum rabbim yanında kimsesi olmayana yardım etsin

lotustan haber yok dimi çok erak ettim akşama doğru ararım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…