z Anneleri biz de burada bulualm

bilmem hava çok sıcak. dışarı çıkmamışlardır heralde.. lotus tan haber alırsan yaz olurmu... meraktayım bende. gece okudum sabah kalkıp haber varmı diye baktım. halada bekliyorum kahvaltı edemedim...inşallah iyidir.

günaydın kızlar hamd olsun şimdilik sancım geçti allahım kimseye yaşatmasın inşallah tekrarlamaz tekrar inşallah biraz daha büyüsün kuzucuklarım daha çok küçükler

:teselli: canım benim ii olmanıza çok sevindim rabbim bidaha yaşatmasın daha beklesin cadılar 34 lere çok var bol bol dinlen canım

bugun dunden daha sıcak................hatunlar azcık daha garet ınşşşşşşşşşş hersey guzel olur..........kayra nasılsın..............alıştınmı üç fıkrıne ben ıyıce alışmaya basladım...........ınş alırız kucaga..............pıtos lotus ya arasıra alt kısmımıma sancı vurup gecoyo.............rahım mı genışlıyo acep ............

evet canım muallim üçünüde ayrı ayrı hissediyorum şükür dışardan bile görünüyor artık bazen hareketleri ....

pitoş çok haklısın benimde annemler olmasa yanımda yanmışım bel ağrılarım gittii herşey önüme geliyor....

annemle kavga ediyoz arada olacak o kadar :)))

lotus iyi olmana sevinidim inş 35. haftaya kadar böyle şeyler yaşamassın güzelim ....

ben de yaptırmadım kayracım, dr um hiç bahsetmedi bile. bundan sonra yapar mı bilmiyorum canım

bende serklaj olmadım

muallim benimde çok olurdu halada arada oluyor hatta dr hep rahim genişliyor demişti artık benim rahim kaburgalarımı aşmış ağzıma girme durumuna geldiler kaydirigubbakcemile3 bu aylarda en zoru nefes almak bence sıcak olduğu için artısıda var

nilll niye cadılık yapıyon kıss kadın okadar iş güç arasında bide senimi çeksin kır dizini yat büyüt bebişleri kaçarlarsa görürsün

he walla bende ondan korkuyom geri manevra yaptım :))))

birde rahim büyüdükçe pitoşun dediği gibi nefes sorunu var ben artık horluyormuşumm eşim dedi ayyy ne kötüüü ne hallere düştüm arada kendi horlamamdan uyanıyorum birde bazen nefesim kesilip uyandığımı biliyorum birde bir ara bende şişlikler vardı şimdi hiç biri yok çok şükür o ara neden öyle oldu geçti anlamadım

delikafadulden horlamak işemek herşey normal bence bu karınlarla nil hiç düşünme ödem bazen basınçla yada talı tuzlu tansiyon olaylarında gözüküyor şükür geçmiş aman olmasında
amin el muallim sanada canım senin ilk doğum normalmi oldu

horlama ne zaman başladı nilcim? acaba bende mi horluyırum ki :S
nefes problemi bende de var, bazen öyle oluyorki kaburgalarım kırılacak zannediyorum, çok baskı yapıyorlar galiba

kaydirigubbakcemile3 nil geçen acaba hasta bezimi bağlasam dedim okadar çok kalkıyorumki wc ye geçen klozetin üstünde mayışmışım az daha rahat olsam uyurmuşum bile aman horlamak neysede işersem kocişi atarım yataktan anlamasın diye yada suçu ona atarım bardakla su döküp üstüne :)

y ceylan bir kaç hafta sonra inerler aşağı daha rahat edersin belki ama benim kzıım inmedi midemde horulduyor ve kaburgamda oğlumun ayakları var istila halindeyim aşağı yukarı heryer baskı halinde

ayy canım yaa, senin daha zordur, hafta olarak daha öndesin, Allah yardımcımız olsun, emeklerimizi boşa çıkarmasın. Bu zorlukların hepsi küçük kuzularımız için

:roflol: tvalete gitmekten bıktım zaten pitoş çok fenasın eşine kötü komplo kurdun he ama iyi ifikir öle bişi olursaaaaa yaparım bende

benim horlamam 5, ayda başladı yani o zaman başladı evdeki şikayetler birde minik minik horlamalar öyle çok değil ama tabi alışkın olmadığımız için garip oluyorrrr

kızlar bu hafta ne çok doğuran var maşallhh değilmii ....

pıtıoscum evlendıkten üç sene sonra tedavıyle oldu oğlum normal dogum.........çok rahat gectı hamılelığım..............ıkıncı hamılelığımde ıkı aylıktı karnımda olmuş.........kurtaj old............sonra tedavıyle ıkızlerıme hanmış kaldım bırı gıttı dıgerı suyu bıttı 24 hatfada sancım basladı sezryan oldum.............hıkayem bole ..............kaybetmek cok zor..........ınş bunları nasıp edr rabbım...........kısmet ınş............hadı bıze moral olun azcık daha bekleyın hepınıze masalah..............rabbım kucaklara nasıp etsın

kızlar su gobek kısmına koyun gobek resımlerınızı gorelım ya................ıkızler azcık gobeklerı var..................sızın nasıl ........ben sımdıden nasıl olucam dıyorum ya..............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…