z Anneleri biz de burada bulualm

nilcim maşallah o burunla nasıl horluyosan kıs o dünyanın havasını alır içine kaydirigubbakcemile3

muallim üzüldüm canım ne zor günlerin olmuştur şimdi senin için daha zordur t<abi allah yardımcın olsun kuzularını bağışlasın sana resim yükliycem şu pc yi yaptıramadık ya bu haftasonu eşimin işi olmazsa ilk işim eline tutuşturucam bu laptopu

haydi kıslarr sizde fotoarınızı koyunda göbiş görelim. hep biz ikizler koyuyoz sizleride görmek istiyoruzopuyorumnanaktan

vawy kız hayırdır.................ne o asıl gobuş burda kızım...........kızlar cabuk koyun gobuşlrer doğurnmdaan............................herkese hayırlı geceler

günaydın kızlar
iki gündürde ishal oldum kendimi çok bitkin hissediyorum ya bide her yerimde kaşınmalar var kaşınmaktan ölcem resmen uyuz gibiyim heryerim çatlıyo benim ya sizlerinde kaşınmlarınız oluyomu

bide size bakıyım dedim sabah sabah şekerlerrrr günaydıııınnn

nil cim ah ahh o horlama demek sendede oldu bendede var ama nasıl horladığımı bilmiyom ben eşim çok horladığımı söylüyor sinir oluyorum :1no2: o tuvalet meseleside demekki normalmiş resmen arkidiş olduk klozetle :kedi:

muallimcim epey şeyler çekmişsin canım inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağına alırsın meleklerini :Saruboceq:

pitoşş senden çok cici çıkıcak gibi geliyor hadi hemen yaptırda çekte koy canım çekerse söyleyim şimdiden karışmam haa :lepi:

lotus zor olsa gerek ishal şimdi aklıma birden ilerki aşamalarda bizdedemi olacak diye geldi çünkü seyir hep birbirini takipte ne hikmetse inşallah bugün geçer kaşıntında ishalinde

bu arada hadi koyun göbüşünüzüü koyamazlarkii koyamazlarkiii :dance::dance:

Günaydın güzel anne adayları.Nasılsınız bakalım?Bir günü daha bitirip,yeni bir güne başladık hayırlısıyla.Sıcaklar iyice bastırdı.Allah hepimize kolaylık versin.Daha ileride olan hamişlere daha çok sabır versin.Kızlar edikadan bir haber çıkmadı,inş.oda bebişleride iyidir.

günaydın kızlar. nasılsınız bugün. bende acık ağrı var belimde. mide bulantısıda cabası tabi. en azından geceleri uyuyorum siz uyuyamıyorsunuz çoğunuz değilmi. bilirim son 25 haftadan sonra herşey zor olur.

herkessin kandili mübarek olsun

lotus canım ishali dikkate al ve mutlaka dr danış ben o yüzden hastanede yattım biliyorsun hava sıcak bide ishal vücutta ki suyu yok ediyor ve haliyle bebişler için zor bir durum geçmiş olsun

pamukkkkkkk şekerr valla çok vavvv şeylerimiz yok belki karnıma aşerirsin ama hele göbek deliğim manda gözü gibi çıktı ona hepten aşerirsin inş en yakın zamanda yükliycem tatlım

kayra canım geçmiş olsun atlatsan şu bulantıları rahat edicen tabi başka sorunlar çıkabilir inş olmaz bazen uyuyom bazen uyumuyom bende sıcaklar artıcakış allah ayrdımcımız olsun
papatyacım edikayı bende çok merak ediyorum ne oldu acaba bari eşi yazsaydı ben şimdiden eşime öğrettim herhangi bir durumda buraya yazsın diye

kızlar herkese hayırlı kandıller rabbım hamışlere kolaylık versın...........guzel gunler nasıp etsın ınşşşşşşşşşşşş ..................
pamuksekerım hoşgeldın kız............ınş canım çok sagol

selam arkadaşlarrr Kandiliniz Mübarek OLSUN....ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSıN.....

pitoşcum biliyorsun büyüyen iki yeirm var bir göbek iki burun valla bu burun daha ne kadar büyüyebilir bilmiyorum
ama yinede ben horluyom accık accık acaba eski halime dönermiyimkii

pamukşeker banada eşim diyor ben onun yalancısıyım bir nevi intikammı alıyor bilmem çünki ben onun horlamasından hep şikayetçi olmusumdur ....

ben göbek resmimi eklemiştim profilimdede var yakında yeni resim eklerim tabi büyüdü birazcık ben ikiz annelerini de takip ediyorum arada dalıyorum topiciğinize sizleri bu topikte daha sık görmek isteriz

lotuscum kuzum geçmiş olsun bol bol sıvı al bari ...

kayra bu dönemlerde oluyor maalesef sen uyumana bak bol bol ama az kaldı atlatacaksın inşşşş....

muallim papatya kızlar sizlerinde kandili mübarek olsun...ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSıN

Arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun.nilcim özellikle sana soruyorum.başka yaşayan varsa yardımcı olun.kaşıntım var demiştim doktora.bugün sonuçlar geldi.aradım safra emzimleri yüksek çıkmış.yarın gelin doktor yatırcak dedi.sizce napçaklar.ben 32 den sonrasını düşünürken.acaba tedavi uygulayıp çıkarırlarmı nilcim senin nasıl oldu.valla sağlığımı düşünürken ister istemez paracıkları nasıl öderiz diyede düşünüyoruz günlük 200cük sonuçta bi hastane.bana bir çare lütfeeeeennnnnn

CANIM benim karaciğer enzimlerim yuksek çıktı ALT AST mi dediğin safraya ve ciğerlere baktırlar yağlanma varmı diye kullanılan ilaçlar veya vucudumuz da fazla hormondan oluyormuş çoğul gebelik etki ediyormuş canım ben ilaçlarımı bırakmıştım ben 4, aydan itibaren vitamin içmedim sebze meyve ağırlıklı beslendim kendiliğinden düşüyor hiçç korkma benide korkuttular kaşıntım olmuştu deli igibi kaşınıyordum ama siz son aylarda başlamıssınız benim 4, aydan itiaberen oldu şimdi geçti bak onun için ilaç kullanmadım şimdi sana tedavi uygularlar gerekirse çıkarsın yat zarar gelmez canım ben en son geçen hafta yaptırdım ben doktora sordum ben istemiyorum tahlil dedim bu satten sonra napılırki demiştim ona göre yatırırız demişti iyice düşünce sorun kalmadı ama korkmaaa canım

nilcim sen tedavide hastanede yatmışmıydın?benimde karaciğer emzimleri yüksekmiş okadar çok ilaç kullanıyorumki karaciğr napsın yaaa

yatmadım canım ben 10 günde bir kan verdim ilaçlarımı kestim ama o arada ((vitamini kestim)) bol meyve ve sıvı aldım aslında doktor bunun yemeklerle alakalı bir durum değil o yüzden diyet tarzı veremem dedi çünki yağlanma yoktu neyse 10 günde bir kan verdim değerler ufak ufak milim milim düşmeye başlayınca doktor düştüğü için şimdilik herhangi bir müdaleye gerek yok demişti ....

mesela kaç çıkmış seninkilerle benimkileri karşılaştıralım???
AST.75 ALT,169....10 GÜN SONRA AST.51 ALT 124 ..1,5 AY SONRA ALT.13 AST 11... ıLK TAHLıLLERıMı BULAMADIM ONLAR DAHA YÜKSEKTı CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…