z Anneleri biz de burada bulualm

ya kızlar duşunuyorumda bende kaşınıyorum ...............karacıger yazmışsınız olabılırmı ama fazla ılaç almıyorum ne alıyosunuz .................prıgestan ve elevıt...........ağır olmaması lazım...........ama gebelık sanırım agır gelıyo bıde bazen carpıntım oluyo.............
nasıbe cım once bı yaptır tahlıllerını ınş hastanede yatmaya gerek kalmaz............

nasibereyhan canım bursada üniversite hastanesi yokmu... yoksa da eskişehir bursa yakın bizim hastanemiz çok iyi. osmangazi üniversitesi tıp fakültesi. çok ta rahat istersen özel odaları da var. ayrıca çokta temiz. yenidoğan ünitesi yoğun bakım tam donanımlı....

herkese guzel hayırlı seneler ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.....................ve hayırlı bı gece..........bol dua

elmuallim cnm kaşınmammı var sen diyecem bu kız amma şey biliyor ama gebelik alerjisi olmasın cnm bende çok yoğun oldu heryerim yara oldu yaralar geçti ama izleri duruyoo heryerimde

Kasinti demeyin bana hala dusundukca kasinirim once catlaklardan karnim kasinmisti doguma 1 hafta kala tum vucudum kasinmaya basladi dogurdum 3 ay ene kasnidim cildiyeye tasindim resmen neyseki ilaclar sayesinde gecti.Allah kolaylik versin size.

günaydın kızlar inş güzel bir gün olurrrrr....

ben dün raahtsızlandım ishal ve karın ağrısından baktım olmıyacak sancılanıyorum korktum gece doktorumu aradım hemen servise gel serum taksınlar dedi nöb doktora söylemiş bir serum yedim geçmedi ikinci serumu yedim anca hafifledi hala var .... geceleri açık yatıyordum pencereler açık soğuk gıdaları fazla tüketiyordum artık çok dikkat edecem çok korktum dün ...soğuk suya ve meyvelere dikkat önceden hiç birşey olmazdı şimdi neler çektim...Allah bidaha göstermesin sizlerde dikktli olun.....

canımsana sıvı al derken iki kilo sıvıyı bana dayadılar .bol sıvı almama rağmen

birde kaşıntıntıdan daha yeni kurtulmuştum ben inş bu haftada geri gelmez ayyy zaten izleri kaldı yaraların bacaklarımda

Günaydın.
Nil çok geçmiş olsun.O kadar sıvı tüketmene rağmen ishal oluyorsa artık.Pencereyi açık bırakmakta sakıncalı.Gece ister istemez terliyoruz,haliyle pencerede açık olursa üşütmek kaçınılmaz.Çok dikkat etmemiz lazım canım.Tekrar geçmiş olsun.

günaydın kızlar
nil geçmiş olsun canım sadece soğuk yada sıvı tüketmekle alakalı değil bence gebelikte ishal kusma çok oluyor nedense bence bağışıklığın azalması en büyük etken ama dediğin gibi sıvı tüketmek ceyranda kalmamakta önemli ben cam önünde yatmadımmı asla uyuyamıyorum inş bişey olmaz

lotus sen nasıl oldun
papiş muallim nursiz nasılsınız kızlar

kızlar bende sürekli kaşıntı halindeyim ellerim kollarım..kaşındıkça da kaşınıyorum bunun sebebi nedir ki...

:1ninca: kızlar hemen hemen herkeste bu kaşıntı var bende korktum şimdi alıncak önlem falan varmıki acaba allah şifa versin size ne zordur

gunaydın cıcı anneler............rabbım sıfa versın kızlar hepımıze.............dayanın ınş..............kayracım cılt gerılıyo ama heryer kasınıca bıraz farklı oluyo..............zaten karnım goguslerım acaıp kasınıyo...........ınş gecer hayırlısıyla bu gunler

kızlar yengem geldi dün karnın çok aşağı inmiş dedi sahiden bakınca çok aşağıda duruyor acaba bu doğum yakın demek olabilirmi yoksa bizde normalmidir ya nede olsa çok bebiş aşağı baskı yapıyor mu ayy bilmiyorum kii gerildim biran

günaydın kızlar
cildiyeciye gittik ama oda senelik izne çıkmış resmen çatlıcam kaşınmaktan ne zor şeymiş bu ya heryerimin kaşınıyo benim kayracım
pitoscum kaşıntıtla ugraşıp duruyom canım ya ishalimde durdu sanki bu gün ama belli olmaz oda beni çok halsiz bıraktı yarın doktora gidecez bakalım doktarumuz cuma günü tekrar gelin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…