z Anneleri biz de burada bulualm

lotuscum geçmiş olsun ya kaşıntı sıkıntısı çıktı demek yarun dr sorarsın bakalım bebişler nasıl nst de ister senden pzrteside ben gidicem inş nst yapalım dedi inş ii çıkar demek bebişlerin duruşuyla alakalı bizimki evet yürümdek oturmak imkansız nerdeyse çok zorlanıyorum

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim pitoşcum ve paptyacım sizler dikktli olun ben çok halsiz kaldım eşimde şehir dışında moralmen çöktüm allahtan ailem var yanımda saat üç gibi doktora gidiyorum yine bakalım ne dicekler AEO.....dualarınıza iihtiyacım var..

nılcım neden rahatsızmı oldun ............ıyı bak kendıne canım ınş kontrolun ıyı gecer..............

evet canım teşekkür ederim ishal oldum ishalden ziyade karın ağrısı ve halsizlik kötü yaptı beni şimdi tekrar gidicem 3 gibi ....ishal erken doğum sebebi olabiliyormuş çok korkuyorum ALLAH KORUSUN

nil tatlım korkma dediğim gibi birçok sebebi olabiliyor bol bol sıvı al dr gelincede hemen yaz çok merak ederim dualarım seninle :1hug:

nılcım sanmıyorum canım havalar cok sıcak yeduığın bışey dokunmuştur..................korkma su iç ınş bısey yoktur.............

bu sıralar zaten ıshal salgını var ..............mıkrobık gelen gıdenden kapmış olabılırsın ınşşşşş baska bısey degıldır sanmam dua ıle canım

canlar geldim bir serum daha yedim bebeklere baktırdım sularına kalplerine sorun varmı yokmu diye çok şükür yok sularıda gyet iyi ma ben halsiz düştüğümden bir serum daha verdiler sıvı kaybı olmasın diye moralim daha iyi hafif ağrım var mikrobikmiş o kadarda dikkt ediyoruz annem dedi zaten sen bu kadar titiz oldugun için böyle oldu dedi bari bebekleri alıştırma dedi ((
ama hamileliğim boyunca hiç bu kadar korkmamıştım ALLAHIM KORUSUN YARABBıM HERKESıı....

geçmiş olsun nil cim. dün gece bende ishal oldum. bugün hiç bişey yok. hamdolsun. iyiyim. ben 7. haftadayım hiç kilo almadım kızlar normalmiki.

Nil birşey olmamasına sevindim valla.Çok şükürki atlattın.Dikkatli olmamız gerekiyor.Dediğin gibi biz nekadar dikkat edersekte bizi bir şekilde buluyor.Allah'ım hepimizi korusun.

nilcim çok geçmiş olsun canım bol bol sıvı almaya dikkat et bu sıralar salgın demekki kızlar allahım korusun yaşadığım için biliyorum

kayracım ben çok duydum 20 . haftalara kadar 1 yada 2 kilo alan ilk zamanlar kilo almamak daha iii bence

nilcim geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim seni çok iyi anlıyorum kaç gün ne çektim insan bi taraftan korkuyo çok halsiz kalınıyo ama kayınvalidem dün bi nişastayla suyuy karıştırıp verdi o kesti canım benimkini istersen bi dene

el muallim canım kremin ismini yazarmısın bana kaşıntı için yarın doktorumada soracam zaten kaşınmaktan bayılacam resmen çok zor kızlar allah kimseye yaşatmasın

pitoşcum muallim lotus kayracım papişim tşkler canlar biraz daha iyiym hafif sancı vuruyor olacak o kadar diyorum ama en azından konuşmaya başladım bişiler yemeye başladım o kadar halsiz kaldım 1 gün bile değil 10 15 saatte beni ne hale soktu hamilelik hakketten çok hassasmış ne zaman nolacağı belli olmuyor allah beterinden korusun yarabbim hepimizi herkesiii....

kızlar kaşıntı için bana hiç bişi vermediler dermatloğa gitmem lazımdı diğer işlerden onada fırsat olmadı kolonya ile atlattım gibi ama izleri duruyor helede sırtımda ve gögüs kısmıma doğru çıkan sivilceler ... siz gidin olmassa dermataloğa ama o zamanlar ben sık duş yapardım yanlışmış sonrasında bol kremlemek lazım duştan sonra iyice kuruyor cilt daha çok kaşınıyor ben bu araalr duş olayını azalttım belkide etkisi vardır benim karaciğer enzimlerim düşünce kaşıntılarım geçmemişti doktor o zaman senin gebelik alerjisi dermatoloğa git dediydi sizde ona göre danışın ...

birde ilk aylarda kilo almamak normal kayracım merak etme benim arkadaş 32 .haftasında bebeği iki kilo aldığı kilo 4 kilo düşün bu da anormal bir durum gibi gözüküyor ama bebiş sağlıklı....

iyi çok şükür, bi şikayetim yok şimdilik, inş. böyle devam eder. haftaya cuma kontrolüm var, sabırsızlıkla o günü bekliyorum. çok merak ediyorum, ne kadar büyüdü bebişlerim, çok özledim, görmek istiyorum. ultras. görüntülerini de cd ye alıcaz bu kez, özledikçe bakarım cadı kızlarıma zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…