z Anneleri biz de burada bulualm

hayırlı cumalar kızlar
doktordan geldik ara ara agrıların var diyo daktork nts ye baglamıştı gene bebişlerimizi gördük ama bişey anlamadım malesef ciger geliştirici ignemizide verdi doktor bugün saat 4 2 si yapıalack yarın 4 de 2 si yapılacak allah izin verirse kilolarıda 1170 gr 1150 1250 gr dı ortadaki bebegimi sıkıştırmışlar kenerdaki kuzucuklar hep dinlen dedi bol sıvı tüket falan daha çok küçükler teyzeleri ya benim kuzucklarım

maşallah lotuscum bebişlerine ama gramları çok ii benim geçen hafta okadardı nerdeyse artık çok hızlı kilo almıyorlar işte iğnende bebişlere şifa olsun canım bol bol dinlen

herkese merhaba buarada sıcaklardan bayılmak üzereyim kızlar inanılmaz bir nem var ve kalbim çok zorlanıyor allah yardımcımız olsun

nill nasıl oldun gel hadi papiş kayra muallim öpüyorum sizleride
reyhan ne yaptı acaba haberlerini bekliyporuz

selam herkeseeeeeeeeeeee.....

bugun daha iyiym şükürlerrrrrrrrrr olsunnnnnnnnnnnnnn.....

hayırlı cumalar

pitoşşş kuzum allah kolaylık versin nemde yaşamak daha zor biliriz aman dikkt et bak sıcak var diiye soğuk gıdalara dikkat et ben şimdi artık çorap giyer oldum her ne kadar mikrobik deselerde suyu bile artık dolaptan içmiyorum evdeki bütün şu şişelerini attık yeni sular aldık

lotus canım ne küçüğü canım maşallahları var aramızda iki hafta var benimkiler henuz 800 civarı oldular dün baktım hatta biri gerilemiş bende iki hafta içinde 1 kilo bari olsalar diiye dua ediyom gerçi doktor çok iyiler dedi haftalarına göre ama ....

şimdi tartıldım kızlar 64 kilo olmuşum abbboooooooooo 48 le başladım 26 .haftamda 16 kilo almışım ama karnımda 16 kilo bebişler daha minicik bu kilo nerde yaaaawwsss ...

masallah bıcırlara.................ınş buyucekler daha saglıkla gelsınler ınlş..........burası cok guzel ya serın hafıf yağmurlu gıbı bı hava var................

cok ıyı bence kız mıllet tek bebekle onbeş yırmı kılo alıyo..............merak etme alıcaklar daha...............sonrada bı kıloları vernmekle uğrascaz.........ols kucağımıza alalımda peslerınde koşarken verırız

Kızlar hayırlı Cuma'lar.Allah bu mübarek günde bütün dualarımız kabul etsin.
Valla bizim burasıda çok sıcak ya.Hemde bunaltıcı bir sıcak var.Hayırlısıyla Ağustos'uda bir atlatsaydık.Kızlar alışveriş yapanınız yokmu yaa.Aldıklarınızdan bahsetsenize.Bizde heveslenelim vereliniortak

iyi olmana sevindim nilcim valla çok dayandım ama soğuk su ağzımdan düşmüyor rabbim korusun hastalıktan ben toplam 22 kilo aldım canım ama sırf karnım ve popom var kolarım bacaklarım çırpı gibi bende bu hafta 1500 geçsinler diye çok dua ediyorum
EL MUALLıM sana katılıyorum aşırı zayıflarız kesin zaten ben hep afrikalı gibiydim yine eski halime dönerim

hoşgeldin papiş ben şükür alışverişi bitirdim çok ufak ayrıntılar kaldı onlarıda zamanla alırım ama hepsi annemde yani aşağı katta duruyor burda ben bakmaktan eskitiyorum bide annem yıkadı ütüledi ellettirmiyor

nilcim bebişlerin toplam kilosuna 4 kilo ekle karnında okadar var geri kalan kiloyu neremizde saklıyoz bende bilmiyorum CADIARZU

Ben henuz yeni bişiler almadım beşik almıcam zaten en son alacağım şey o hastane çıkışı aldım önümüzdeki
hafta biberon alıcam doğum çantamı hazırlarım artık hediyeler geliyor aileler sağolsunlar iki taraf hazırlıyo bize bişi düşmedi herşeyin üçtanesini almak herkese nasip olmaz büyüklerde zevkle alıyorlar işte hep soruyorlarmış neden üç tane alıyorsunuz diye keyifli kısmıda bu olsa gerek değilmii :))) bir ara çekeceğim resimleri ekler gönderirim buraya biberon konusunda karar verdim mr browns baya araştırdım bebeklerin ilk bakım malzemeleri hediye geldi ama uni babynin ıslak mendili özellikle tercihim oldu....diğer krem ve şampuanlar aynıdır sanırım bez konusunda artık onuda hastanedekiler ne önerirse ilk aylarda onu kullanırım birde kulaktan ateş ölçer kızlar çocuk doktorları bile artık ondan kullanıyor kullanan arkadaşlar öneriyor üçünün ateşini ölçmek zor olacak gibi kulaktan ateş ölçen alet birde buhar makinası almak şart bizim evler kaloriferli malum havayı kurutcak o yuzden buhar makinasıyla ortamı nemlendirmek gerek burda size fikir olsun....biberon sterilazotör allsammı almasammı o konuda kararsız kaldım yoksa yıkayayım sıcak suyla fışş fışşşş dimii :)))

herkese merhaba nilcim geçmiş olsun iyi olmana sevindim ben de bir kanama olayı geçirdim 2 gün hastanede kaldım şimdi iyiyim ama öpüyorum sizi...

Nil sterilazatör aslında bizim için ideal gibi geliyor bana.Tek bebek olsa pek sıkıntı olmaz kaynatırız fış fışta,üçüz olunca bize biraz sıkıntı olur gibime geliyor.Ben düşünüyorum almayı.Kraft'ın dörtlü sterilizatörü var.Fiyatıda 60.00tl civarında.Sen araştırdınmı?

ben almayı düşünmüyorum aslında almak güzel ama inanın alışverişe çıkınca çoğu şryi almaktan vazgeçiyorsunuz en azından benim için öyle su gibi para akıttık çünkü
kızlar sizede dengesiz kişiler alma ne olacağı belli değil boşuna almış olursun gibi uyuz şeyler diyorlarmı ya en güzel şeyleri bile zehir edyorlar bişey olursa gider üç tanede daha koydururum diyorum sinirle

pitoşcum ona cesaret eden yok şu anda ama sanırım bize lazım o strlaztör den buna karar verdim düşündüm taşındım

papiş canım ben araştırmadım araştırayım bilgiveririm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…