z Anneleri biz de burada bulualm

Pitos çok güzel bir konuya değindin canım.Daha alma işte uğursuzluk olur falan gibisinden sözler en sinir olduğum şeyler.Zaten öyle diyen olursa kendimden çok eşim sinir oluyor.Bu yüzden pek bişey diyemiyorlar.Sonuçta bu allah'ın takdiri.Bişeyler almakta,alışveriş yapmakta bizim hakkımız.Bu yüzden pek takmıyorum.Moral olacağı yerde moralimiz bozuyorlar.
Nil ben baktım biraz.Kraft 4lü biraz cazip geldi.Sende araştır,ortak fikir beyan edelim

peki şekerimmm vereliniortak pitoş bırakalım bacım fışşfışıı herşeyi alıyoz bunuda alalım baş edemicezz yıkamaklaa hehehe

opuyorumnanaktan alalım bacım kuşlarımıza feda olsun

papatyacım bazı insanları boğmak geliyor içimden birkez bile aksini düşünmedim ki siz benim bebeklerim hakkında nasıl bukadar acımasızca konuşursunuz dediğin gibi ALLAHIN takdiri bizim ne olacağımız bellimi yemekte yapmayalım evide toplamayalım ozaman neyse şeker takmayalım geldiler yine bana

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ilahi pitoş boşver kuzum her yiğidin harcı değil yeterki onlar sağlıkla gelsin bizimde istediğimiz en büyük dualarımız bunlar ......

kızlar boşverın mılletı.............atrtık az kaldı zaten alın cıcılerınızı............keyıfle ..................ama resımlerını koyun kız bızde sızden oğrenelım...............

Pitoş boşver yaa,hamiş olan biziz,istediğimizi yaparız.Sonuçta arkamızda eşimiz olduktan sonra boşver gerisini.Şahsen benim 4 yıllık hevesim var,kimse bişey diyemez.Alıcaz tabii imkanlarımız dahilinde

valla heveslerınızı yapın ınş .............bısey bırakmayın kızlar once bebek sekerıyle baslayalım........................

Muallim daha öncede dediğim gibi,bebişler doğunca zaman bizim için çok önemli olacak.Bence en basidi sterilizatör zamandan tasarruf olucak.ıkincisi biz ne kadar kaynatsakta sterilizatör kadar steril olmaz tahminimce.Tabii bu benim görüşüm.

evet haklısın aslında alalım ya içimizde bışey kalmasın bıde üç tane ıyı olur valla..........ayseyle msnde konuştum ıyıymış................

nillll dün sana güldüm yaaa sabah kalktım burnum büyümüşsanki küçük bir zenciyi andırıyor şimdik gittikçe büyüycekmi yaniii :)

evde yatmak çok zor ve sıkıcı iş yapmayı bile özledim yaa acaba doğumdan sonra bu lafıma kaçkez pişman olucam ama şu varki kızlar resmen afallıycaz bu hamlıkla bir maratona başlamak nasıl olucak acaba :uhm:

bencede pıtos hamlıcaz ama merak etme bence oturmaya fırsat olmıcak cabıucak gercek hayata atılacaz.................

hergun gezen ben kac aydır evdeyım ve evde olmaya devam........................her geklen ıyı oldu cok gezıyodun dıyo kıskançlar yaaaaaaaaaaaaaa

slm kızlar
nehircim geçmiş olsun
bizde aşımızı yapıldık teyzeleri tetonoz aşısınıda oldum kızlar ben 3 gün önce doktorum olmamın daha saglıklı olacagını söyledi
biberon aldım kızlar ben chicco nun kileri kıyafetlerinide aldık yıkadık ütüledik şimdilik çantamız beşigimiz kuvetimiz bide beni hastanede giyeceklerim onlarıda aldıkmı tamamlanacak allhın izniyle

iğneni oldun demek hadi hayırlısı lotus maşallah hazırlıklarda tüm hızıyla devam ediyor demek sağlıkla gelsinler inşş

el muallim sorma bende evin yolunu bulamazdım ama işte çakıldık resmen bidahaki yaza kadarda umudum kalmadı zaten en kötüsüde kuaföre gidememk kaşımı bir aldım rahmetli adile naşit gibi oldu yaaaa

pitoş burnunmu büyüdüüü :roflol: daha dur senin sonlara doğru büyüdü birden göstercek kendini :dance: bana gülersin haaaa :teytey:

tetanoz aşısı bana izin vermediler alerjim var diye daha çok alerji yapar sende ateş yapar yok dediler bende bişi diyemedim
3 yıl önce olmuştum 1 doz hakketten ertesi gün acile gitmiştim 1000 mg antibiytik içtim 1 hafta boyunca ...
kolum şişmişti ağrı ateş yapmıştı doktoruma bunları anlatmamıştım bile ...keşke sorunum olmasaydı böyle bende olabilseydim artık hayırlısı olsun doğumda mikrop kapma gibi riskin yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…