z Anneleri biz de burada bulualm

pitoş burnunmu büyüdüüü :roflol: daha dur senin sonlara doğru büyüdü birden göstercek kendini :dance: bana gülersin haaaa :teytey:
aslında eşim işten geldi benle konuşurken hep burnuma bakıyor ben hiç ihtimal vermiyom tabi sonra ne oldu dedim hiç deyip öptü sabah yüzümü yıkamak için bir bakarım :1shok: burnum bostan kadar olmuş daha ne büyüycek moral bozuyosun sende patlar zaten böyle giderse şakkıdı

alemsınız valla ................heryerınız buyuyo burunda buyucek tabı kız.............ınş sonra ınsındesositosositolaelaelaelaelae

ayyy hamileyimmmm diye burnum büyüdü gözüm yükseklerde kızlarrr ben napimmmm ııhhhhhhhhhhhh :dance: :jeyyar:

Kızlar valla ben hiç dikkat etmedim ama şükür şimdilik burnumda bir değişiklik yok.ınş. olmaz ama tecrübelerinize dayanarak bu imkansız sanırım CADIARZU

sositososito oramda büyüsüe buramda şişse mutluyummmm mutluyummmm karnımın heryeri çatladı kocamannnnnnnnnn bir popom var birde burnummm kıyafetlerim olmasada yakışmasada mutluyummm

papiş bişi diyimmi ben hala aynada kendimi çıtır görüyorum ne zaman resim çektirdim bilgisayara attım resimleri kendimi gördüm yarım dünya olmuşum ben kabullenmek zor kuzum sende kabullen artık :roflol:

canım bilmiyorum belki bana öyle geldi yada kilo aldım ama bir tuhaflık var bende tabii annemlere falan sorsamda yooo asla ilk günkü gibisin deyip yalan söylüyorlar eh artık inanmaktan başka çarede yok

seybaycım gözüm sende arada profiline bakıyorum. en son ne zaman girmiş siteye diye. kiiiii yeni girmişsen doğurmadın demektir. maşallah barekallah rabbim 36. haftayı tamamlamayı nasip eder inşallah. nerdeyse gününde doğurcan canım . hayırlısıyla inşallah...

canım hepimiz için aynı dileklerim geçerli..inşallah ben de sizler de vakitlice sağlıkla alırız bebebklerimizi kucağımıza..Bu yol başından beri kolay bi yol değildi..Ama allahım zorlaştırmadı şükür..Bebeklerimi kucağıma aldığımda inanacağım sanırım başardığıma...Hepimizin darısı başımıza..

Son düzenleme:
amin seybaycım çok az bi zamanın kaldı canım allahım kolaylıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım kiloları ne kadar canım senin bebişlerin

Aminnnn inşşşşş sende sağlıkla alacaksın allahın izniyle ardından bizler geleceğiz ...

kızlar sizler bebeişleriniz dogdugu zaman hangi bezi kullanmayı düşünüyonuz biz şimdilik pirimanın 1 numarasını alacaktık ama bulamıyoruz sonra daha ucuz bezler almayı düşünüyoz baş gelemyiz diye yinede tam emin degilim ama öyle düşünüoruz sizlerin düşüncesi ney kızlar

lotuscum ben primanın yenidoğanını aldım 2 kg başlıyor molfixinde varmış şuan bişey diyemiyorum çünkü her bebek her bezi kullanamıyor zaten en uygunu canbebe ve çoğu kişi kullanışından memnun sen toplam kaçkez iğne olucan dün vuruldun bugün vurulcan başka varmı bide aşı zorladımı seni

prima fiyat olarak iyi bez sayısı fazla ..ardından molfix ...enson huggies bez sayısına göre

tabiki bizim bebelerin tercihine göre kullanacağız ilk aylar sonra bende en uygunu alıştırma dönemine geçerim biri kullanmassa biri mutlaka kullanır diye düşünüyorum mamalar içinde karaşık markalar alıp denettirmeyi düşünüyorum ama tabiki erken konuşmak doğru olmaz doktor ne önerecekse öncelik o olur

bu arada ergüderi ve edikayı çok merak ettim kızlar inş iyilerdir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…