ajandamı aldım elime not yazmaya başladım bebek bezlerinin markalarını fiyatlarını ve adetlerini doğumdan sonra inş nasip olursa eşimin eline verip oda bilmediği için ararken zorlanmasın
araştırsak yardım oluyomuş kızlar ama bizler bulamıyoz işte bi tanıdık varda üçüzleri varmış bez yardımı falan yapıyolarmış
pitoscum bide bugün vurulcam tamam canım igneyi tetonoz aşısımı canım oysa biraz kolum şişti okadar oda geçti ciger geliştirici igneyi diyosan yok bi rahatsızlık vermedi şimdiye kadar olurmu şimden sonra bilmiyorum
ya bende merak ediyom kızları hazalaslı ergüdar edikayı haberde vermediler demekki çok yogunlar
kızlar ben haftada 1 gidiyorum dr.a.. her defasında nts..artık 3 günde 1 oldu nts..Çok sıkıcı geçiyo..daha doğrusu sırtüstü 1 saat zorlanıyorum..Bir de 2 haftada 2 kilo vermişim..almıyorum ama bebekler iyi..şişliklerim ödemim nedense hep gitti..ondandır sanırım..çok su içiyorum bazen diyorum ki çoğu zarar mı acaba..
çok ilginç canım bende 4. aydan başladıydım şişmeye kaşınmaya ama hepsi gittii ne şişlik var ne ödem çok şaşırıyorum bu duruma böyle olması beni sevindiriyor kendimi şiş gördüğümde hep tansiyonum çıkacakmış gibi preklamsi geçircem diye korkardım seninde böyle olman ilginç işte hamilelik farklı birşey açıklanası durum değiill sanırım zaten ters giden bişi olursa zaten kendini hemen belli ediyor inan....
selam kızlar, nasılsınız bugün?
ya ben çok uyuyorum, öğlene kadar kendimi kaldıramıyorum yataktan. sizde de oluyor mu? yoksa bende mi bi anormallik var? kafamçokkarıştı
ceylan uyu tatlım keşke bende uyuyabilsem vücudunda bebişlerinde dinleniyor ne güzel
seybay bende pzrtesi başlıycam nst ye neeee bir saatmi sürüyor ben 20. haftadan sonra hiç sırt üstü yatamıyorum sancı giriyor ve bu iki gündür kalbim çok sıkışıyor sendede varmı reyhanı göremedim haber alabildinmi buaralar
LOTUS bende iki iğneyi aynı tarfa vuruldum vurulurken kastıysan yada vuran kişide önemli ondan olabilir ama sanmam sakıncası olduğunu
Bizler hep buralardayız evden çıkmadığımızdanmıdır nedendir..genelde netteyiz..Reyhan hstye yatış yapmış olabilir..ya da doğum oldu..hayırlısı olsun hakkında..
Nst 20 şer dak..her bebek için..Çok sıkıcı.. sırt üstü bende yatamıyorum ama makinaya girince kopuyo sırtım belim..bir an önce bitsin diye bakıyom..
ben sıkıntıdan hep nete yada tv ye saldırıyorum pc yi sehpaya koyup önüme çekiyorum yan yatarak yazıyorum çareler buldum kendime sancım olduğunda nstye girdim yarıda döndüm midem bulanmaya başladı doğumdan sonra bol bol sırt üstü yatmak istiyorum
hımm evet reyhana yatış vermişti dimi inş güzel haberlerini alırız
ohh ne güzel biri gezdim deyince benim içim açılıyor zemuszemus ben iştahsız olunca hep meyveye dadandım meyvede yiyemezsen suyunu sıkıp iç hem ferahlatır seni
muallimcim iki gündür kalbimden çok çekiyorum sabah ağladım resmen nabzım karşı duvara fırlıycak sandım :) arada yokluyor buarada perınatolog nedir CADIARZU
canım ya ınş gecer ama coğullarda galıba beklenen bıseymı ............uçu sukıştırıyo kolaymı...............doktor ne dıyo rabbım sabır versın guç versı canım ................perınatolog bebek olçumu alanında cok uzman her santımı degerlendıren rısklı gebelkler ıuzmanı ndemek...........ense olç ıyı cıktı ama daha detaylı ınceleme ıçın tavsıye edıyo doktor...............bakalım ayrı bı uzmanlık alanı yanı..............