Canım araştırırsan çok sevinirim. sen Almanyada mısın Ben Özlem in fotolardaki arka arkaya olan modeli çok beğendim.Peg perego triple. Ama değişik modelleri var. Üstü açık olanları beğenmiyorum.Türkiye de de öyle bir model var, çok kötü bence. Bide siteler ingilizce.benim yabancı dil çok az.hem yabancı bi siteden kredi kartıyla alışveriş pek doğru olmaz diye düşündük.Sen araştırırsan canım ben o akrabalara aldırtırım.
Ama bişeyi tam olarak anlamadım.Bu arabaların üstü çıkarılıp evde de kullanılabiliyor mu?
Ben ayrıca anakucağı alamam, o şekilde çok pahalı olur.
bu arada sen ne durumdasın canım? herşey yolunda mı?
al al hata birde genis derin cekmeceli dolab al icinede bir minder delikafadulden cok bagirdimi ac cekmeceyi koy icine kapa cekmeceyi akustigi bastiriyor, karanlik icinede bosluklardan los isik vuruyor anne karnini hatirlatiyor.
birde gözün aydin bebisiniz olmus.
darisi tüm bekleyenlerin basina :ecrin_bebek:
ben sana arabanin resimlerini koyacagim. ve ayrintili anlatacam
akrabalarinin alabilecegi almanyada birde makaza adi verecem gidib ordan sorsunlar
Ben bugünlerde pek iyi degilim, son 2 hafta kanamadan dolayi hastanede yattim. simdide evde yatiyorum ve arada yine az kanamalarim oluyor. eger kendimi biraz toplarsam inceleme yapabilirim bebek arabalari hakkinda. Kanamanin sebebi bulunamadi, yani güya hersey yolunda. 2 hafta icinde 3 kez kanamam oldu, birinde cocuklar kesin gitti dedim cünkü sanki kan gölü gibiydi. suanda korkulu sekilde evde yatiyorum
Ben bugünlerde pek iyi degilim, son 2 hafta kanamadan dolayi hastanede yattim. simdide evde yatiyorum ve arada yine az kanamalarim oluyor. eger kendimi biraz toplarsam inceleme yapabilirim bebek arabalari hakkinda. Kanamanin sebebi bulunamadi, yani güya hersey yolunda. 2 hafta icinde 3 kez kanamam oldu, birinde cocuklar kesin gitti dedim cünkü sanki kan gölü gibiydi. suanda korkulu sekilde evde yatiyorum
hadi hayirlisi ben hedefleri söyle belirlemisdim ilkönce ilk üc ayi geceyim en büyük düsük telikesi dönemi sonra 24 hafta cünkü ondan sonra olsalar yasaya bilirler sonra 28 Hafta ondan sonra citi bir sorun cikmaz diye, ve sonra icim rahati cünkü gelseler bile iyi bir yogun bakim ünitesiyle yasama sansi cok yüksek diye onlarda yeter dediler 3 gün sonra geldiler.benim söyledigim 3 boyutlu ultrasona sende gireceksin demek gercekden cok zevkli oluyor ve güzel hatira kaliyor, sen cinsiyetini bilmiyormusun daha ay ben olsam catlardimmlaelaelaelaelaeÖzlemcim çok haklısın.2 gündür beni rahatsız eden kalça ve bacak ağrısı azaldı çok şükür.Tabi bu kez kaburgam çok ağrıyo:) Ben biraz dayanıklıyımdır daha dayanmak istiyorum.Önceden hedefim 35 haftaydı şimdi 33.Bakalım kısmet.Çok az yemek yiyebiliyorum, sanki midem kayboldu.Bebişlerin kilosu 1500 üzeri ama net ne kadar bilmiyorum.Bugün 3 boyutlu ultrasona giricez, sadece cd falan anı olur diye.Benim evin yanına kadın doğum hast. açıldı.Orda bi görücez bebişleri hem cinsiyetlerde netleşir belki.Tam kilolarını da öğrenirim o zaman. Canım çok saol desteklerin için:1hug:.Canım acıyınca zırlıyorum ama biraz iyi olunca, anneme 9 aylık doğuracam ben diyorum:lepi:
Sevgili üçüz anneleri seçtiğiniz bu başarılı yolda bebeklerinizle bir ömür sağlık ve huzur içinde yaşamanızı diliyorum.umudta yeşeren çiçekler..aynuröz...mehlika10..tuubay..Hepinizin gayretlerini ..emeklerini...sevgiyle sabrınızı....büyük bir ilgiyle okudum..ve sizi canı gönülden kutluyorum..allah hep yüzünüzü güldürsün ve mutlu yarınlar nasip etsin inşallah..
benim hikayem..
ilk micro denememde dördüzlere hamile kaldım..3 embriyo tarnsferi sonrası biri bölünmüştü ve artık dördüz anne adayıydım ..ancak 10 haftalıkken bebeklerin kalp atımları durdu...ve kaybettim ne yazık...sonra durmadım aradan 6 ay geçti..ve tekrar gebe kaldım bu sefer de dondurulmuş embriyolarımla..tekrar 3 embriyo transfer edildi..2 si tutmuştu..hatta biri ...bir kese içerisinde iki bebek barındırıyordu yani tek yumurta ikizlerim ve bir tane de ayrı yumurtadaki bebeğim..sonuç üçüz..
şu an değişik duygu halleri içersindeyim..tekrar mutluyum...şaşkınım..heyecanlıyım..endişeliyim...yarınlar bana neler gösterecek bilmiyorum ama yine umutlu yine allahıma duacıyım..
Dilerim ben de sizler kadar başarılı bir gebelik..sizler kadar gayret..özveri çaba...emek ve sevgiyle gebeliğimi sağlıkla geçiririm..ve ben de başarılı bir gebelikle üçüzlerimin annesi olmaya layık olurum inşallah..
hepinize tekrar tekrar sevgiler ve kolaylıklar diliyorum..hep keyifle kalın..
üzme kendini dr. birsey yok demis bazi kadinlarda rayim büyüdükce kilcal damarlarda catlama oluyor malüm biz üc hamileligi bir arada yasiyoruz bu kan rayim agzinda birikiyor ve birden disari cikiyor sen kendine bak ve aklina hic birsey takma yurd disinda yogun bakim cok iyi erken gelseler bile sorun olmaz ama sen dayan rekor aynurda hadi bakalim hayirlisiBen bugünlerde pek iyi degilim, son 2 hafta kanamadan dolayi hastanede yattim. simdide evde yatiyorum ve arada yine az kanamalarim oluyor. eger kendimi biraz toplarsam inceleme yapabilirim bebek arabalari hakkinda. Kanamanin sebebi bulunamadi, yani güya hersey yolunda. 2 hafta icinde 3 kez kanamam oldu, birinde cocuklar kesin gitti dedim cünkü sanki kan gölü gibiydi. suanda korkulu sekilde evde yatiyorum
Özlem cim bende sevinirim, Mehlika ya yardimci olursan cünkü ben bugünlerde pek iyi degilim. bilmiyorum arabaya bakacak gücü kendimde ne zaman bulurum cünkü artik bebekler hakkinda konusmaya bile korkar oldum.
Merhaba arkadşlar çoğul gebeliklerde bulantı olma olasılığı daha fazla..sizlerin başlarda bulantınız olmuşmuydu..kaçıncı haftalarda başlamıştı..Biliyorum benim için erken belki ama bi belirti olmayınca korkuyorum açıkçası..
Merhaba arkadşlar çoğul gebeliklerde bulantı olma olasılığı daha fazla..sizlerin başlarda bulantınız olmuşmuydu..kaçıncı haftalarda başlamıştı..Biliyorum benim için erken belki ama bi belirti olmayınca korkuyorum açıkçası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?