z Anneleri biz de burada bulualm

Sevgili üçüz anneleri seçtiğiniz bu başarılı yolda bebeklerinizle bir ömür sağlık ve huzur içinde yaşamanızı diliyorum.umudta yeşeren çiçekler..aynuröz...mehlika10..tuubay..Hepinizin gayretlerini ..emeklerini...sevgiyle sabrınızı....büyük bir ilgiyle okudum..ve sizi canı gönülden kutluyorum..allah hep yüzünüzü güldürsün ve mutlu yarınlar nasip etsin inşallah..

benim hikayem..

ilk micro denememde dördüzlere hamile kaldım..3 embriyo tarnsferi sonrası biri bölünmüştü ve artık dördüz anne adayıydım ..ancak 10 haftalıkken bebeklerin kalp atımları durdu...ve kaybettim ne yazık...sonra durmadım aradan 6 ay geçti..ve tekrar gebe kaldım bu sefer de dondurulmuş embriyolarımla..tekrar 3 embriyo transfer edildi..2 si tutmuştu..hatta biri ...bir kese içerisinde iki bebek barındırıyordu yani tek yumurta ikizlerim ve bir tane de ayrı yumurtadaki bebeğim..sonuç üçüz..

şu an değişik duygu halleri içersindeyim..tekrar mutluyum...şaşkınım..heyecanlıyım..endişeliyim...yarınlar bana neler gösterecek bilmiyorum ama yine umutlu yine allahıma duacıyım..

Dilerim ben de sizler kadar başarılı bir gebelik..sizler kadar gayret..özveri çaba...emek ve sevgiyle gebeliğimi sağlıkla geçiririm..ve ben de başarılı bir gebelikle üçüzlerimin annesi olmaya layık olurum inşallah..
hepinize tekrar tekrar sevgiler ve kolaylıklar diliyorum..hep keyifle kalın..

Ben bugünlerde pek iyi degilim, son 2 hafta kanamadan dolayi hastanede yattim. simdide evde yatiyorum ve arada yine az kanamalarim oluyor. eger kendimi biraz toplarsam inceleme yapabilirim bebek arabalari hakkinda. Kanamanin sebebi bulunamadi, yani güya hersey yolunda. 2 hafta icinde 3 kez kanamam oldu, birinde cocuklar kesin gitti dedim cünkü sanki kan gölü gibiydi. suanda korkulu sekilde evde yatiyorum

Özlem cim bende sevinirim, Mehlika ya yardimci olursan cünkü ben bugünlerde pek iyi degilim. bilmiyorum arabaya bakacak gücü kendimde ne zaman bulurum cünkü artik bebekler hakkinda konusmaya bile korkar oldum.

geçmiş olsun canım aman dikkat et yasakkelime bebeler kıpraşmayın durun bakim

Canım boşver arabayı falan sen.Geçmiş olsun, çok üzüldüm durumuna, dikkat et kendine.Bu tip kanamalar plesenta rahim ağzını tıkadığı zamanlarda da oluyor. Sen dr un dediğini yap ama korkuyu at biyana.Biz normal gebelerden değiliz, neyazıkki bu tip şeyler yaşayabiliriz. Dayan canım, sabret. Allahım bidaha göstermez inşallah böyle rahatsızlıklar.a.s.

Seybay, çok sevindim.Üçüzlerin hayırlı olsun.İnşallah sağlıkla kucaklarsın.İyi dileklerin için de ayrıca teşekkürler.Hiç kaygılanma, bi şekilde büyüyolar Allahın izniyle.Ben 29. haftaya kadar çok rahattım, ondan sonrası da normal zaten.Kaç haftalık hamilesin canım?

aslinda hic de dikkat etmedim bol bol yürüyordum hic yatmadim ve bol bol yiyiordum haftada enaz birkez balik ve et. birde benim encok asiyatik yemekler canim cekiyordu onlarin pirinc üstü tavuk ve nerdeyse cih kitir kitir sebzeleri, ilk aydan itibaren folio kulandim 2 güne bir omega yagi kapsülü aldim ve 20 haftadan sonra günde bir aliyordum.hic stress yapmamaya bak aslinda cogul gebelik 30 haftaya kadar tekiz gebelik gibi gidiyor ondan sonra bebisler birden gelisince zorlasiyor.
ama allah yardim ediyor dayanmaya. allah hayirlisiyla kucagina aldirsin,

hadi hayirlisi ben hedefleri söyle belirlemisdim ilkönce ilk üc ayi geceyim en büyük düsük telikesi dönemi sonra 24 hafta cünkü ondan sonra olsalar yasaya bilirler sonra 28 Hafta ondan sonra citi bir sorun cikmaz diye, ve sonra icim rahati cünkü gelseler bile iyi bir yogun bakim ünitesiyle yasama sansi cok yüksek diye onlarda yeter dediler 3 gün sonra geldiler.benim söyledigim 3 boyutlu ultrasona sende gireceksin demek gercekden cok zevkli oluyor ve güzel hatira kaliyor, sen cinsiyetini bilmiyormusun daha ay ben olsam catlardimmlaelaelaelaelae

seybay aramiza hosgeldina.s.
ilk hamisliginin sonlanmasina üzüldüm. ama allahin iziniyle bunu basariyla sonuclandirip bebislerini kucagina alirsin.

senin mikro yapan dr. eli titrek delikafadulden herhalde cünkü eyer sperm koyarken igne derin batirilirsa yumurta tekrar bölünüyor ve tapiyatin aslinda hatasi olan tek yumurta ikizi hata ücüzü bile oluyor yada senin aylende varmi tek yumurta ikizi cünkü iki kere tek yumurta ikizi tuturman mucize kaydirigubbakcemile3 ama tabiki allahin isi suhal olmaz

üzme kendini dr. birsey yok demis bazi kadinlarda rayim büyüdükce kilcal damarlarda catlama oluyor malüm biz üc hamileligi bir arada yasiyoruz bu kan rayim agzinda birikiyor ve birden disari cikiyor sen kendine bak ve aklina hic birsey takma yurd disinda yogun bakim cok iyi erken gelseler bile sorun olmaz ama sen dayan rekor aynurda hadi bakalim hayirlisi

Özlem cim bende sevinirim, Mehlika ya yardimci olursan cünkü ben bugünlerde pek iyi degilim. bilmiyorum arabaya bakacak gücü kendimde ne zaman bulurum cünkü artik bebekler hakkinda konusmaya bile korkar oldum.

sen takma kafana biz internet sayesinde sana bile tüm cocuk odasi araba ne istersen buluruz yeterki bebislerimizin cani sag olsun gerisi kolay :lepi:

kızlar slm. girdim utrasona ama pek de bişi anlamadım.özlemcim benim bebişler 1 kız 1 erkek diğeri belli değil.yine bebişimin birinin cinsiyetini öğrenemedim.ayrıca bide cd verdi ama bebeklerden biri yok cd de.anlicanız hiç memnun kalmadım.şans işte.yeni hastane diye gittik ama çok berbattı.zaten biz sadece ultrason için geldik dedik ama bizi zorla dr a da gösterdier.dr da hiç iyi değildi, dr umun değerini anladım valla.

seybay aramıza hoşgeldin canım. gueen üzülme canım benimde kanamam olmuştu hatta ablama tatile gitmiştim tam döneceğim gün kanamam oldu ordaki hastanedeki dr. yatıralım yolculuk yasak dedi burdaki doktorumu aradım gelebilirsin dedi geldim kanama 2 gün sürdü ama birşey olmadı çok şükür seninkide öyle olabilir.özlem ben bebişlerin önce alttan 2 dişiçıkar diye biiliyorum ne güzel zoru atlatıyorsun ben ne yapıcam bakalım pazartesiden itibaren yanlızım özlemcim ben her bebek uyumayı öğrenebilir kitabını bulamadım nerden bulabilirim bir fikrin varmı?mehlika senin cinsiyetini göstermeyen bebişte kız galiba baksana utangaç zilli

Aynurcum inşallah öyledir canım.Benim tercihim 2 kız 1 erkek zaten.Ama hakkımızda hayırlısı olsun tabiki. Ben buaralar hiç yatamıyorum.yatarken sağ ve sol yanlardaki çatlaklar bıçakla çizilmiş gibi acıyodelikafadulden.Senin öyle bi prob. olmuşmuydu? Nemlendiriyorum sürekli ama acıyı önleyemiyorum, ne yapabilirim?

Merhaba arkadşlar çoğul gebeliklerde bulantı olma olasılığı daha fazla..sizlerin başlarda bulantınız olmuşmuydu..kaçıncı haftalarda başlamıştı..Biliyorum benim için erken belki ama bi belirti olmayınca korkuyorum açıkçası..

selam canım benimde bulantım yok. çok şükür. bebeklerimin durumuda gayet iyi.

Benim hic bunaltim olmadi, ve halende yok. benim doktorum tüp bebek tedavisiyle hamile olanlarda bulanti olmadini söyledi.

Kizlar bana verdiniz destekten dolayi hepinize yürekten tesekkür ederim. Iyiki varsiniz! Suanda hala yatmaktayim ama yeni kanamam yok. eski kanlardan bazen yine geliyor ama onlari kafaya takmamaliymisim dedi doktorlar.

çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için..Çoğul gebelikte hormonlar daha yoğun çalıştığından bulantımın olmaması beni endişelendirmişti..Destek bulmak içimi rahatlattı..İlla da şart değil demekki...Daha sizlere göre yeniyim ama ben de halen hiç bi belirti yok aynı eskisi gibiyim çok şükür... dilerim herşey yolundadır...sağlıkla gebeliklerimizin devam etmesi ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alabilmek hepimize nasip olur inşallah..

Seybay, benim bulantılar 2 aydan sonra başladı.o günleri hatırlamak bile istemiyorum.Çok kötüydü.4. ay bitene kadar devam etti.bazı kadınlarda hiç olmayabiliyor, benim bi arkadaşımda hiç olmadı.Ama kaygılanma bu da anormal bi durum değil.kiminde oluyo kiminde olmuyo.İnşallah da olmaz canım.

Handancım, iyi olmana sevindim.İnşallah bidaha yaşamassın öyle bişey.hiç takma kafaya bak 35 haftalık doğum yapmış Aynurumuz da yaşamış aynı durumu.olabilir böyle şeyler.Sen dr un her sözünü dinle ve kendine dikat et canım.Allaha emanet ol.

slm kızlar. nasılsınız? mehlikacım aynı sorunları ben de yaşıyorum canım. birden çatlaklar oluşmaya başladı ve çok da acıyor. hareketler sertleşti ve canımı acıtıyor. eşim inanamıyor göbeğimin aldığı şekle. bu sert hareketlerden dolayı keselerine zarar verip sularının gelmesinden korkuyorum. suyun nasıl bişey olduğunu da bilmiyorum kontrol edip duruyorum. çok stres bastı beni ya. çok korkuyorummmm. inşallah diğer bebeğinde istediğin gibi kız olur. sürekli gittiği dr.un renkli ultrasonu olsaydı tabi daha iyiydi. benim gittiğim hasr. de bozukmuş; dr.da üçüzlerde pek bişey anlaşılmaz zaten filan diyerek pek üstünde durmadı, ben de ısrar etmedim. çoook önceden sadece 1 tane var ama parmakları filan belli değil. bebek tam olarak belli ama. sanırım 21. hafta filandı.
aynurcum sen doğuma alındığında zaten hastanedemiydin? sancın gelerek mi oldu, suyu gelerek mi yoksa dr. yeter alalım dedi de tarih mi belirlediniz ya? ay çok zor oluyor bu beklemek doğumu ya.
guemnn geçmiş olsun canım. bende aynı sen gibi çok kanamayla 2 kez yattım acile ama şükürler olsun bişey olmadı. çok doğal canım şansımızı zorluyoruz dimi? inş. bişey olamayacak kalbini ferah tut.
seybaycım senin dördüzlerinle olan hikayeni tüp bebek özel bölümden biliyorum. benim tedavimin başlangıçlarıydı senin dördüzlerini kaybetmen. tekrar üçüz bebek beklemene çok sevindim. inş. hayırlı uğurlu olsun canım. allahım sizlere sağlık sıhhat versin inş. öncekinde 3 transferle 4 bebek olması; bu seferde de ikisinin tek yumurta ikizi olup birinin ayrı olması çok ilginç. allahım tamamına erdirsin inş. benim de bir kez bile midem bulanmamıştı bu arada.
öpüyorum kılzar hepinizi. yarın kontrol var bakalım nolcak. inş. yatırmazsa dr. gelince hbr veririm.byeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…