z Anneleri biz de burada bulualm

sağol muallim pzrtesi dr gidicem bu konuyuda soruyim sol tarfıma yattım yastığı yükselttim nafile inş başka tavsiyesi olur yok muallim ense ölçümlerini kendi dr yaptı ama ben kendi dr da dedim ne olursa olsun hiçbirinden vazgeçmiycem diye oyüzden hiç araştırmadım bu konuları

ınş gecer canım ya...............ınş.........bende vazgecmıcem ınş ama ıçım rahat etsın dıye ıstıyorum ınş hersey tamamen ıyı cıkar..............bıraz balkona cık temız hava solu ve ayetel kusu oku canım ınşşşşşşşş rahatlarsın

muallimcim bazen bilmek daha kötü olur sanki haklısında bir anne olarak insan herşeylerini bilmek ilgilenmek istiyor inşş hayırlısı olur inş herşey güzel olur canım haklısın en güzeli dua okumak balkona çıksamda oturamam zaten

pitoşcum inş yakında rahatlarsın canım yaa :teselli:

reyhan karaciğer enzimlerinden dolayımı yatacaktı yoksa ???

muallimcim bu aralar gez toz tadını çıkar tabi doktoruna danışarak gitde

aslında sende haklısın .......bılmekte zor bılmemekte.........kararsızım rabbım ınş mutmaın eyler yuregımı..............kendıne ıyı bak...........bol dua.............hatunlar nerde............bez fıyatları bılem konuşulmuş masallah..............bı sponsor bulmak lazım..........hehe dıceklerkı ne bu kardesım uç tane..............az doğursaydınız...............laelaelaelaelae

nılcım yok kız hep evdeyınm azcık cıkım dedım ama doktorum gezme dıyo tatıle gıtcektım gıtme dıyo eve hapısım ya

bıde haftaya serkaj hakkında konuşcaz bakalım karar ne olur.........rahım uzunluğum normal benım bıde nasılsa hep evde yatıcam dıyorum ış yapmıyorum o zaman yaptırmasa mmı..........

:umursamaz: başkanımız diyorya üç tane çocuk her aileye bizde yanlış anladık üçünü biranda pırtladık deriz :)

inş nilcim pek umudum yok ama bakalım eşimde gidelim dr deyip duruyor ne yapsam karar veremedim ne yapıcaklarki bebişlerin şeklini değiştircek halleri yok ama çok zorlarsa başka şansımda yok reyhanı gözaltında olsun hera doğum olabilir diye yatırmışlardı yanlış hatırlamadıysam

serklajı herkes farklı yorumluyor riskide var yararıda ben seybay lotus yaptırmadık mesela bilmiyorum yaptırsak dahamı iyiydi dr seni daha ,iiii aydınlatır serviksboyu kaçtı

hımm mualllimcim evet sen kanam geçirmiştin dğeilmi tabi biraz çıkmaman lazım 16 .haftayı geçir o zaman gerisi gelir riskin aza iniyor ...

pitoş biliyormusun bunu birisi başbakana mektup yazmış üçüz olmuş yardım istemiş bizde dilekçe yazalımmı internet üzerinden :))) kızlar ne dersiniiz bir düşünelim bize yardım istiyoruz diyee :)))

delikafadulden istiyelim valla bu konuyu en yakın zamanda ciddi cidi konuşup karara bağlıyalım bende doğurmuyim ozamana kadar bari bak bşranda kalp atışlarım bile düzeldi kaydirigubbakcemile5 yanlız başkana değil sağlık bakanına yazmamız gerek sanki

canım serklajlıyım ama yinede korkuyorum çünki o geldikten sonra dikişi felanda koparıyormuş ama serklaj en az 4 hafta kazandırıyor diyorlar bilmiyorum edikada dikişlydi 30 da doğurdu kişiden kişiye değişiyor iyi düşün herkes aynı şanslı olmaz bence

alkisalkisalkis öyle valla alın size çocuk neyse ben kaçtım kızlar nefes alamıyorum hüüüüüüüüüü :a015:

ınş canım hayırlısı.............otuzu dolduralım ınş............gecen haberlerde vardı ya almanyada bı turk aılenın altızı olmuştu.............herkesten acaıp para toplandı...........devlettte yar edıyo orad...........sımdı yıne hamıleymış..............zaten daha onceden bı kızı varmış...............mıllet doğuruyoo ya..........burda kımse yard etmez anam

ıyı bakın kendınıze ınş yarın pazar uyuyunnnnnnnnnnnn bol bol..................tabı sızın ıçın bıraz zor rabbım kolaylık versın

ben geldim ama kimse kalmamış. bende gezenlerdenim bugün. geziyyorum ama 2 saat gezip 4 saat dinleniyorum. çok yoruluyorum ya. daha şimdiden böyle ileride nolurumki ben.

bez meselesini okudum kızlar. ilk başladığınız bezler kaliteli olmasın. düşük kalite başlayın. pişik olunca bir üst kaliteye geçin. en iyisinden başlayınca pişik olunca değişiklik olmuyo...
birinden duymuştum. üçüz doğum yapalara devlet başvurunca yardım ediyormuş diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…