z Anneleri biz de burada bulualm

kayracım çok doğru diyorsun aslında ...işte bizde o zaman duruma göre hareket edeceğiz canım ya nede olsa sen bizden daha tecrübelisin maşallh kocaman kzın var az çok bilirsin böyle şeyleri....

günaydın muallim sanada ügzel pazarlar inşşşşşşşşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar nasılsınız dün acildeydim ben meğer kalp sıkışması sancıların habercisiymiş biranda bebişler kasılmaya başladı ayağı bile zor kalktım hemen gittik nst çekildim çok sancım çıktı serum ve dil altı verdiler aslında dr yatış dedi ama sonra nst de sancılar yoktu bende çok iyiydim sabaha karşıydı ve hastanede uyuyamazdım bide annemi almadan gittik bende eve gelmek istedim en ufak bişeyde gel dediler şükür iyiyim şimdi yarın kontrolüm var zaten

anaaaa pitoşum dur hele action yapma kuzum sıranızı bozmayın yaa ...çok geçmiş olsun canım düzelme olduysa düzeliyor demektir daha süren var demektir yoksa ilaçlarda işe yaramazdı değilmi ...şimdi her zamankindn daha fazla uzan dinlen bizimde aklımızda olsun bu kalp sancısı gibi olan şey değilmii

pitoscum geçmiş olsun inşallah bidaha olamz biraz daha bekler miniklerimiz.. stres yapma dinlen bolca.. yarın güzel haberlerle gelirsin inşalalh canım..

sağolun kızlar evet daha beklesin istiyorum bücürlerim inş dayanıcak teyzeleri

nilcim ben nefes alamıyordum hani çok buharlı bir yere girersinde nefes alamzsın ya aynen öyle ben zannediyorum tatlı dokundu çünkü iki üçgündür devamlı var ama dün gece nefes alamadıkça bebkler karnımın alt kısmında top gibi olmaya başladı ve çok ritmik devam etti bizde hemen gittik yanlış hatırlamıyorsam lotusunda sancıları nefes alamamakla ve kalbi sıkışarak başlamıştı çok dikkat etmek lazım kızlar özellikle sancıyla mide bulantısı rahimin açılmasına işaret olabilir dedi hemşire ama allahtan bende yoktu bulantı

evet canım artık son günlerimiz çok dikkatli olmak lazım birşeyi gececek deyipte zaman kaybetmemek lazımmış en ufak bişide arıyalım doktorlarımızı yada gidelim hastaneye...

bende bugun anki aşağıya baskı yapıyorlar rahatsız oluyorum insan çok korkuyor dikiş olmasına rağmen ben senin haftana gelsem raahtlıcamda canım sen korkma ferah tut kalbini

canım şükür şuan bişyim yok yarın daha detaylı bakılcak rahim ağzına falan bakar dr inş herşey yolundadır

inş bişi yok merak etme bebelerin kilolarınada baktırcanmı ? bu arada nasıl olsa ciğer geliştiriciyi de yedin korkma artık kuzum korkmaaa Allah yardımcımız olsun inşşşş sorun çıkmaz

bugun benimkilerde aşağıya aşağıya vuruyorlar dikişlerime geliyor zonkluyor benimkiler hep kafaları aşada doktor normal dedi ama tırsıyom 30 a gelsem korkmam da

3üz annesi olmak ne gzl birşey olsa gerek yaa hepinize maşallah
girince siteye mutlaka okuyorum dua ediyorum sizlere:Saruboceq:

evet nilcim genel kontrol olucak yarın suları kiloları ve nst hepsine bakılcak aslında rahatlatıyor beni o iğneyi vurulmuş olmam ama işte ne kadar geç gelirller okadar ii diye korkuyor bir yanım bende senin gibi diyordum 28 bir alatsam korkmam diye ama nedense daha çok korku girdi bana 30 çok az geliyor 4 hafta daha diye şartlıyorum kendimi

pıtoscum ınş kontrol guzel gecer....................herkese hayırlı bı gun..........bende yarın gıdıcem ınşşşşşşşşş

tabiki haklısın canım inş 4 hafta daha dayanırsınız bizede güç kuuvvet veriyor inanın mesela seybay hepimize enerji verdi maşalllhhh inş hepimiz onun gibi o haftalara gelebiliriz güzel haberlerini bekliyoruz canım hastaneden gelince yaz hemen bizi merakta bırakma .....

a.s.
gizzem duaların için tşkler Allah gönlüne göre versin

sanada hayırlı günler muallim hadi senin miniklerde büyümüştür birazcık daha ....

evet nılcım azcık daha buyuduler.............ama sızın haftanızda nasıl olur dıye merak edıyom.........nasıl sığcak üçü karnıma...........ınş canım otuzu gecerız ınşşşşşşşşşş................hadı once sız ınşşşşşşş...........rabbım kolaylık versın

Enerji veriyorum demek sağol nilcim..

Dün karnım acayip sertleşti..ve bebek hareketlerini hiç hissetmedim sadece ufaktan azıcık..Bugün de öyle..Neyse endişe ettik..Gece girdik nst ye..Herşey yolunda..ıçerde iyilermiş melekler..Nöbetçi dr.diyorki..maşallah bu haftalarda kasılmalarınızda..bebek kalp atım hızları da çok iyi..36.hft..hedefleyin..Dr.um diyor 35 adam diyor 36..Çevremdekiler bazen ümidi kesmeye başlıyor benden..Belki bilrsiniz 20.hftlarda ikizden ikize kan geçişlerinde problem vardı ve ikizlerimden biri sonlandırılmak isteniyordu biz kabul etmedik..Tüm bu risklere rağmen bu haftaları görmek.... ben bile şaşırıyorum..

Gece boyuna wc ye gitmekten...ağzımın kurumasından dolayı bir dabacana suyu 3 günde bitirmekten bitap düştüm...ödemlerimde indi..Şükür başka problemim yok...

ınşalllah sağlıkla küvözsüz kucağımıza alırız meleklerimizi..Sizler de benim haftalarımı hatta daha fazlasını görürüsünüz..

Son düzenleme:
ınşşşşşşşşşşş canım............seybay cım dayan cok guzel masallah.............moral verıyosıun bıze............ınşşşşşşşşşş hersey gonlunce olur............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…