z Anneleri biz de burada bulualm

Hay maşallah yaaa,
arada sizleri okuyorum kızlar,
yavrularından birini sonlandırmadan tüm sıkıntılara rağmen herşeyi göğüsleyip Allaha sığınanlara işte Allahım böyle yardım eder,ben heepp inanıyorum bunaaa.s..
Sen de maşallah çok güzel ilerlemişsin canımopuyorumnanaktan,
yazmadan,maşallah demeden geçmeyeyim dedim artık.
Ben ikizlerle bile şimdiden tırsıyorum ama seni okudum ya,ben de yağparım herhalde 35-36 inşallah diyorum artık
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah,
sağlıklı ve hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm,
Rabbim herkesin yardımcısı olsuunn:Saruboceq:

evet seybaycım sanırım buda senin ödülün arkadaşım maşalllahhhhhhhhh
umutettin sabrettin şükrettin

Allah sağlıkla versin kucağına ....

gezmeye halın vardı hanı koy bakım o oklavayı yerıne............ben buyugum bı kerem..........oklavayı gostermeye utanmıyonmu kızzzzzzzzzzkötükedihüsosengözlerimebaksanabalkisalkisalkis

nılcım su sırayı yazalım yaaaaaaaaaaa.......................şimdi once seybay...........lotus nıl pitos..................papatya ben kayra................bölemı...........ınş herkes sırayla ve vaktınde doğurur

nıl bılıyomusun bu hafta hıssedıyorum ıkı tanesını.............oncedende tecr varya anlıyorum cok hafıfte olsa hısseduyorum ama tam anlamıyla ınş ıkı üç hafta beklemem gerek

ne zamandır liste yapmayı düşünüyorum küçük bir kağıda yazmıştım şimdi ben aklımd aolanları yazayım canım sana...

bu arada ayy çok seviindim demek hisseetttiin pırpır kıpırtılarını ayrıca maşallahın var erken hiissetmişsin ama sen tecrübelisin belki ondan anladın ilk başta bağırsaklardan geliyor sandıydım ben meğer o bebek hareketleriymiş sonra bir gün aniden hepsinin sert bir şekilde hissediyorsun hareketlerinii...bu arada ult görürsün onlar bu hafta ne taklalar atıyorlar içeride değilmi yarın bak iyice kontrolde :))))

Güzel dularınızla öyle motive oluyorum ki...sizlerde inancıma inanç katıyorsunuz..pozitif düşünelim ki inşallah herşey pozitif olsun..

Bu arada ben şu an sadece megadyn..ferrosanol..ve mağnezyum kullanıyorum..

ınş nılcım zaten ultrasonda gorunce ıçım rahatlıyo ...........azcıkta hıssedıyorum artık yoksa bagırsak hareketlerıyle çok yakın ama ayırıyorum .........ınş bıkaç hafta sonra tam hıssedrım........belkı yarın cınsıyetlerı bellı olr yanı dokt soler...............
seybaycım hadı canım ınşşşşşşş yolun acık ols................bol dua,,,,,,,,,,,,,,

merhaba arkadaşlar bende mikroenjeksiyonla üçüzlere hamileyim bugüne kadar hafif sıkıntılar yaşadım ama şükürler olsun ki geçti 8 haftalık oldular bugün itibariyle hatta bitti 8 haftaları :) bir de bu imzanızdaki resimleri nasıl eklediniz çok hoş

hoşgeldın hayırlı ols..............hamılelık cetvelınımı soruyosun ...........bılen arkadaşlar yapar sana canım banada bı arkadas yapmıştı................

yandakı resmı soruyosan kullanıcı panelınden yapıyosun..............ınş sende kendıne bı cetvel yap.........bebışlerımızı beraber bekleyelım.............ay azalıcaz derken yenı gelenler var cok sevındım ya

canım hoşgeldin hayırlısı olsun sağlıklı bir hamilelik dilerim sağlıkla al kucağına bebişlerini
üçüylede devam edeceksin değilmi???

bu arada hamilelik çetveli teknik destek kısmında var

ben sana linki göndereyim anlamadığın olursa yazarsın

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html

çok teşekkür ederim link için ve evet hepsini istiyorum gerçi dr buna karşı indirgeme istiyor ama direnebildiğim kadar direnicem doktora

muallim gördünmü üçüzler geliyor yavaş yavaş ama çok varda üye olup katılsalar aramıza ne güzel olur değilmi çoğu dışardan okuyup çıkıyor oysaki yazmak paylaşmak çok raahtlatıyor üçüz anne adayları duyrulur bizler yazdıkça burda rahatlıyoruz motive oluyoruz çoğu zaman sositososito

hakkında hayırlısı olsun o karar dönemlerinden bizde geçtik çok zor oluyor karar vermek ve vermemek vicdanla mantık arası savaşmak bazı arkadaşlarımız tam teslimiyet yaptılar bazıları ben gibi cebelleşmiştir acaba doğrumu yapıyorum diye ...

heyooo yaptım sonunda cetveli evet nil gerçekten çok zor bir durum beni de dr öyle korkuttu ki anlatamam kafam çok karışık anlayacağınız, zor elde edilen bir gebelik bu nedenle doktorum da dolayısıyla tedirgin oluyor bakalım direnmem sonuç verecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…