Enerji veriyorum demek sağol nilcim..
Dün karnım acayip sertleşti..ve bebek hareketlerini hiç hissetmedim sadece ufaktan azıcık..Bugün de öyle..Neyse endişe ettik..Gece girdik nst ye..Herşey yolunda..İçerde iyilermiş melekler..Nöbetçi dr.diyorki..maşallah bu haftalarda kasılmalarınızda..bebek kalp atım hızları da çok iyi..36.hft..hedefleyin..Dr.um diyor 35 adam diyor 36..Çevremdekiler bazen ümidi kesmeye başlıyor benden..Belki bilrsiniz 20.hftlarda ikizden ikize kan geçişlerinde problem vardı ve ikizlerimden biri sonlandırılmak istiyordu biz kabul etmedik..Tüm bu risklere rağmen bu haftaları görmek ben bile şaşırıyorum..
Gece boyuna wc ye gitmekten...ağzımın kurumasından dolayı bir dabacana suyu 3 günde btirmekten bitap düştüm...ödemlerimde indi..Şükür başka problemim yok...
İnşalllah sağlıkla küvözsüz kucağımıza alırız meleklerimizi..Sizler de benim haftalarımı hatta daha fazlasını görürüsünüz..
hymary kız sen artık kırkı beklemen gerek..................kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar bende mikroenjeksiyonla üçüzlere hamileyimbugüne kadar hafif sıkıntılar yaşadım ama şükürler olsun ki geçti 8 haftalık oldular bugün itibariyle hatta bitti 8 haftaları :) bir de bu imzanızdaki resimleri nasıl eklediniz çok hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?