z Anneleri biz de burada bulualm

bu arada birşey daha sorayım bu kasık ağrıları normal mi çok değil elbette ama sanırım normal bir gebelikten daha hızlı büyüyor rahim ondan mı acaba ablam da hamile onun bu kadar kasık ağrısı olmuyor kıskanıyorum :))

çok guzel oldu cetvelın............benım doktıorum hala soruyo ama ben kesın yok dedım artık kabullendı bu hafata sesı cıkmadı yarın kontrolum var...............merak etme ınş hersey guzel gıder...........

evet kasık ağrısı normal ilk aylarda oda canım nede olsa yumurta toplandığı için sonuçta o kanallara iğne girdi çıktı işlem gördü birde kullanılan ilaçların etkisidir mutlaka zamanla geçiyor ve sonra tekrar başlıyor hamileliğin sonlarına doğru sanırım oda ağırlıktan :))) tedavi gördüğüm merkez kesinlikle devam kararı almıyor hatta onlara bıraksak teke düşürüyorlar ama ben başka ilde gebeliğimin devam ettirmek zorunda kaldım o dönemde benim fikrimi değiştiren ve bana bu konuda destek veren doktorlarım oldu devam kararı alma konusunda bebekler o dönemde ense kalınlıkları normal ve sorunsuz bir dönem geçirdiğim için biz sonlandırmayız ama en son karar sizindeyip bizi cesaretlendirdiler bazen bilim insanı bile bilime dayanarak hareket etmiyor :)))) sonra teslim oldum bende rabbime deidmm o verdi alacaksa o alsın indirgeme işlemi yaptıranı asla kınamam onları da ne kadar çok iyi anlayabiliyorum o karar vermekte çok zor çünki ..saygı duyuyorum...

biz üçüz anneleri olarak mektup yazacaz imza toplucaz devlet bize yardım etsin hep kömür yardımı yapa yapa bi hal oldular birazda bizlere baksınlar değilmi ülke nufusuna katkıda bulunuyorzz:))))
bez mama istiyoruzzz ücretsiz doğum istiyoruz kuvez sorunumuz olmasın istiyoruz bakıcı isitiyoruzz ayy çokmu istedimmm :CüvCüv:

evet nil ben de allah a çok dua ettim belki kötü ama eğer indirgeme yapmak zorundaysam sen al birini diye allah hayırlısını versin aslında net te bir karar vermiş değilim 9 eylül e kadar süre verdiler işte hayırlısı bakalım

pitoşcum bugun doktora gidecekti ne yaptı acaba çok merakta kaldım inşşş iyi haberlerle gelir reyhandan da ses yok oda yattı heralde hastaneye yoksa yazardı buraya ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...

Kızlar merhaba.Misafir vardı hafta sonu,o yüzden giremedim nete.Baya kaynatmışınız.
Pitos geçmiş olsun canım,inş kontrolünde bişey çıkmaz.
Kızlar başbakana yazı işi baya mantıklı.Üç çocuk yapın diyor,dediğiniz gibi biz bir çırpıda üçünü doğuracağız inş.Böylelikle ülke nüfusu kalkınacak.Bize maddi olarak destekte bulunmaları lazım tabiiki :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Nil sterilizatör işini ne yaptın,araştırdınmı?

:sm_cool:
kız daha yokmuydıu................ne bu kız neredeyse sız doğurun dıcen kız.........................yanı gerek yok getır bız doguralım dıcekler.............delikafadulden

evet canım ama kullananlar memnunmu acaba ben onu merak ediyom onu bir araştırmak lazım marka çok önemli böyle küçük ev aletlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…