z Anneleri biz de burada bulualm

mrb kızlar nasılsınız bakalım okudugum kadar herkes iyi görünüyo
benimde çok kalp sıkışmama oluyo karnım şekilden şekile giriyo resmen kalbim skıştıgı zaman sabaha kadar uyuyamadım resmen

pitoscum çok geçmiş olsun tatlım benimde o şekilde başlamıştı saancım allahım birdaha yaşatmasın bi 4 hafta daha sabretsin kuzucuklar allahın izniyle bugünde güzel haberlerle gelirsin inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz haberlerini

kızlar beni çok güldürdünüz ya alemsiniz valla

seybeycım sen hep yatıyomusun canım çok agırlaşmışındır ben bile şimdiden zor kıpırdanıyorum ama maşallahın var canım allahım hayırlısıyla miniciklerini kucagına almayı nasip etsin bizde görürüz inşallah o günleri

selınus hoşgeldin canım aramıza hiç pişman olma allah yardımız olur inşallah

lotus hg canım buraya uğrayıp bilgi verecek kadar sağlıklısın ya şükürr ehh o sıkıntılardanda kurtulcazz şurda ne kaldı yaa az kaldı yolu sonuna geldik hayırlısıyla canım

slmmmm kızlar. nasılsınız bugün . seybay maşallah canım. seni burda görmek çok güzel. umut veriyorsun bana. selin hoşgeldin canım. kızlar bu devlet yardımı meselesini hakkaten düşünmek lazım. hiç olmazsa 1 yıl mama ve bez için. ve tabiki doğumlarımız için. küvez falan. ama bunu internettten yapabilmeli. toplu olarak. düşünüp bir yol bulalım

evet nilcim dayanacaz artık zor günlerimiz geldi agırlaştık iyce allahım sag sagli hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin kucagımıza aldıkmı inşallah u sıkıntılarımızı unuturuz

kayra nerdeyse seninle aynı gidiyor hamileliğimiz arada 1 gün varmış umarım bebişlerimizi de sağlıkla beraber alırız kucağımıza

gezmeye halın vardı hanı koy bakım o oklavayı yerıne............ben buyugum bı kerem..........oklavayı gostermeye utanmıyonmu kızzzzzzzzzzkötükedihüsosengözlerimebaksanabalkisalkisalkis

ben 40ın çıksın deyince başka bieşyi kastediyorsun sandım muallimim deee:kedi:,
kaldırdım merdaaneyi canım:kedi:

ben dovecem senı ama cadıların var.................bı doğsunlar ıyı olsam gelıp yerdım ama bu gıdışle evdeyım ya..........ınş ıyı ols razıyım.............sen o oklavayla borek acarsın doğumdan sonrazemuszemus

kayra nerdeyse seninle aynı gidiyor hamileliğimiz arada 1 gün varmış umarım bebişlerimizi de sağlıkla beraber alırız kucağımıza

hayırlısıyla inşallah canım. şu 12 14 haftaları bir atlatsak. ondan sonrada kaçıncı hafta doğurcaz telaşı . ama benimle beraber giden biri çıktı. çok sevindim. bu hatunlar birbir doğurcak ben yalnız kalcaktım diye üzülüyordum

buralardayım ya sıkıntıdan gezıyom kkyı.....................ıyyım çok şukur..........yarın kontrolum var serkajıda konuşcaz ınşşşşşşşşşşşşş..................

Muallim yarın benimde kontrolüm var,inş. bebişlerimi görücem tekrar.Özledim onları.ınş. seninde hakkında hayırlısı olur serklaj konusunda.

ınş canım...............hayırlı haberle gelelım ınş..............herkes ıyı ols..........bebışler ıyı ols...............

konuş bakalım. tecrübelilerden faydalancaz artık. seybay yaptırmamış ama maşallah 35 . ci haftayı geçcek inşallah. bana 36. yı da btircek gibi geliyo da. benimde cumartesi görüme var. bugün tpbebeki yapan doktor aradı. oda birii alalım diyo. takmışlar kafaya . hayırlısıyla doğurtalım demiyolarda.

herkesın farklı aslında ............yaptırmasanm sorun olurmu bılmıyorum ama tedbır amaclı belkı yaptırırım hayırlısı ınş.................bızde otuzbeşlerı bıgorelım.................ınişşşşşşşşşş

kızlar hadi bakalım inş güzel haberlerle geleceksiniz allahın izniyle ...

kayra canım genelde doktorlar hep öyle değilmi en kötüsünü söylerler gerçi benim doktorum çok rahat bu zamana kadar beni hiç biir şeyde kısıtlamadı genelde ben kısıtladım hep kendimi bana hamilelik boyunca şunu yapma dediği şey gazlı içecekler içme bol su iç sebze meyve ye bu kadar ....başka ikaz yok belki bilinçli görüyor genelde ondan önce ben davranırdım....

pitoşta gelse hayırlısıyla merak ettim bebişlerinin kilolarını geçen benim bebişleri bir tanesi 1 hafta gerilemiş hiç böyle olmamıştı doktor normal dedi amaa bilmiyorumki insan tedirgin oluyor biride ilerde 1 hafta ...

muallim serklaj konusu çok fazla riskli değil canım en azından rediksiyon gibi riskleri yok sadece kasılma gibi bir risk var ilk haftalarda pek sorun olmaz zaten serum veriyorlar anestezi desen 10 dk bişi veriyorlar ama iyi bir doktor yapması lazım canım benimkini bu işlerde profsyonel iki doktor yaptı canım

ikiz üçüzlerde hiç eşitlik arama canım. eltmin oğlanları 16 yaşına geldiler. biri acık kısa ve zayıf. biri ergen oldu. biri hala çocuk gibi. sanırsın arada 2 yaş var. nasıl başlarsa öyle gider. ve geneldede biri küçük olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…