z Anneleri biz de burada bulualm

merhaba ben serap3 bende üçüz hamileyim.26.haftadayım,daha önceleride okuyordum bu forumu ama yazmamıştım bir türlü. bir çok üçüz var yazsalar keşke demiştiniz etkilendim grçekten varmı çünkü ben hiç yakından üçüz bile görmedim. siz bile bir kaç kişisiniz yani karamsardım kısacası. ama bu forumu açıp okuyunca aranızdakileri umut doluyorum beni yaşadıklarımı yaşıyorlar diye.herkese selmlar

hoşgeldın serap masallah baya ılerlemışsın burda yedı sekız kışıyız..............bırbırımızden destek alıyoruz.................cok guzel oluyo............rabbım hepımıze vaktınde guzel doğumlar versın..........yaz mutlaka...........

Kızlar ben tüm gün evdeyim neredeyse..tek eğlencem kk..AYYY valla zorlanıyorum karnım daha da büyüdü..hafif çatladı artık..ee bu zamana kadar çatlamamıştı..

kk da önceleri üçüz doğuran arkadaşlara bakıyorum da haftalarına tuubay 32+5.. erguder33+5 ..mehlika ve hazalaslı 34+1 .. ela gözlüm 35.hftiçinde ..aynur 35.haftada...vs doğurmuşlar ama genelde 34 sularında doğum olmuş ortalama..Benim az kaldı kızlar..gerçi yazıldı alnımıza allah bilir..hakımızda hayırlı doğumlar olsun inşallah..

canım azcık kaldı ............masallah............darısı bıze..........al kucağına mıs kokulularını ınşşşşşşşşşşşş

merhaba kızlar dr geldik ve çok yorulmuştum anca kendime geldim bebişler çok iii maşallah grmlarını hiç kafana takma yanlıiş çıkar ortalama 1400 civarı falan dedi 3 hafta falan daha dayanırsın bence falan deyip gazladı rahim boyu ölçemedi yine bebeğin kafası dayanmıştı oraya son celestonuda vuruldum bu arada şimdilik aklıma gelen bunlar yarın daha detaylı konuşuruz kızlar iyice dinlenmem gerek öptüm herkesi

Sıze ımrenıyorum Çok cıddı bır karar verıp 3 ÜnÜ de doĞuracaksınız ne gÜzel ben Çok korkuyorum aÇıkÇası serklaj ı dÜŞÜnmÜyor deĞılım allah yardımcımız olsun ne dıyım benım doktorlarım benden beter korkak :d

serap hoşgeldin canım maşallh benim haftamdasın 35 leri 36 görürsün inşşş

aminn canım inşşş

pitoşcum bebişlerin maşallah kocaman olmuşlar büyümüşler afferiimm onlaraaa amanda nazar değmesin

iyi olmanıza sevindim

ya bi 3 ayı doldursam derin bi ohhhh çekicem kızlar 9 ay böyle mi geçicek eşim çok gülüyor bana bu ne stres diyo sana kalsa 3 ayda doğurcan diyo ben bu lekelenmeyi de geçirince ister istemez korktum bişey olcak diye ama sayenizde rahatladım lekelenme de geçti şükürler olsun kasık ağrısı dışında bişeyim kalmadı ama av köpeği gibi oldum kokulara karşı otururken daha çok karnım ağrıyo kızlar oturmak etkiler mi ki bebeişleri mi sıkıştırıyom acaba

perşembe de randevum var acaba hareket ediyorlar mıdır kızlar eşimin dediği kadar varım di mi acelecilik konusunda eheheh

arkadaşlar merhaba yazmayalı uzun zaman oldu haberiniz vardır eşim size haber vermiş doğum yapalı 13 gün oldu baya zor günler atlattık ama çok şükür şimdi bebişlerimde bende çok iyiyiz bebişlerim hala kuvozde ama durumları iyiye gidiyor kilo almalarını bekliyoruz. ayrıntıları bir ara uzun uzun yazarım bugünler hastaneyle ev arasında gidip geliyoruz .

edikacım maşallah kuzularına tekrar tebrikler yakında evinize gidersiniz inş

buarada kızlar gittiğim hastanede şuan boş küvöz hiç yok nasıl bişey yaaa ilk başta bunu yazalım bence bu kdar ucuzmu yani insan hayatı biz bebeklermize gözümüz gibi bakalım okadar sıkıntı çekelim doğunca kusura bakmayın küvöz yok alın 1000 gr bebeklerinizi ne yaparsanız yapınmı diyicekler bazı ülkelerde erken doğan şebekler için küvözler var ve ve küvözün başına bir hemşire koymuşlar altları bağlı saat başı rutin kontrülleri yapılıyor haberlerde gösterdi vay bizim halimize ben şimdi herşeyi unuttum doğum yaptım benim bebklerime küvöz bulamaxzsak ne yapıcaz yok böyle bişey kimsenin moralini bozmak yada strese sokmak değil niyetim zaten hepimiz bunların bilincindeyizz bu konuyu özellikle yazalım kızlar biz yada bizden sonrakiler için

serap hoşgeldin ne iyi ettinde katıldın bize. inşalah hayırlısıyla sağlıcakla al yavrularını kucağına.

seybay sen 36 yı görcen hayırlısıyla inşallah.........

edikacım çok sevindim inan iyi olmanıza inşallah bebişlerinde eve sağ sağlim dönerler.

bizleri okuyan birileri varsa katılsın bize..... hem bizlere tecrübe ve destek olsunlar. bizde onlara destek olalım inşallah. biz daha gerilerdeyiz. ileriki haftalarada üçüz devam edermiyiz bilmiyorum. hayırlsı inşallah.ama üçüz bekleyen az kişi var.çoğalıp destek olalım birbirimize...

perşembe de randevum var acaba hareket ediyorlar mıdır kızlar eşimin dediği kadar varım di mi acelecilik konusunda eheheh

şu anda kalp atışlarını görürsün henuz tam şekillenmedikleri için hareket göremezsin bir kaç hafta sonra yine ult inanılmaz taklalar atacak işte o zaman şaşıracaksın

canım sizi çok merak ettik valla iyi olmanıza seviindik inş en kısa zamanda alırsın kucağına

hepimiz hemfikiriz ama işte nereye kime yazacağız bunu araştırmak lazım

günaydın kızlar
pitoscum iyi olmanıza sevindim tatlım büyümüşler kucuzuklar kuvez konusuna bende katılıyotum bugün rüyama bile girdi resmen doluysada napacaz çoçuklar dogarsa başka hastaneye sevk ederlermiş insanı çıltırtıyolar ya bende hep onu düşünüyorum

edikacım sni çok merak etmiştim iyi olmanıza sevindim canım inşallah büyürler hemende kuzucukların çıkarsınız kuvezden

günaydın kızlarr...!!!!

bugune kadar kendimizi ve etraftki hamişleri sıkmamak için bu tur konuşmaları bizler şimdi son zamanlarda yapmaya başladık bende önümüzdeki hafta kontrol için gittiğimde bu konuyu konuşacağım bakalım benim doğum yapacağım ünvv boş kuvez varmı napıcaz enine boyuna tartışcaz çözüm yolları arıcaz bu bilinmezlik hasta edecek ...

Günaydın kızlar.
Edika iyi olmanıza çok sevindim.ınş. bebişlerinle en kısa sürede evinize dönersiniz.
Pitos çok doğru bir konuya değindin.Ben sırf bu yüzden başka bir hastaneye başlıcam bugün.Gittiğim yerde dedikleri,o an boş küvez olursa sıkıntı yok,ama olmazsa başka yere gidersiniz.Bu kadar saçmalık olurmu.Madem öyle tedaviye başlamadan önce bizi kabul etmeyin.Aslında bu tüm Türkiye'nin ayıbı.Buna devletin bir çare bulması lazım.ınş.biz sıkıntı yaşamayız. :Saruboceq:

gunaydın hatunlar...............edıka cok sevındım.............bebılerın kısa zamanda gelkır ınş yuvalarına................kızlar kuvezı sorun etmekte haklısınız............konuşun ıyıce doktorla bencede.........ama acaba son ay soın haftalar ıst ankara gıbı buyuk sehıre gelsenız bı akrabanızda kalsanız doğurıup gıtsenız nasıl olur..................ay sacmadım galıba...........ınş bı yol bulursunuz ınş rabbım komaz sıkıntıda...............

kusura bakmayın bu konuyla stres yaptırdıysam size ama bu başımıza gelicek öyle yada böyle lotusun dediğpi gibi rüyalarıma giriyor uyku deseniz 3 yada 5 saat uyuyorum oda hep kabus papatyacım bizim gittiğimiz hastanede boş küvöz var burda en iyi biziz dedi şimdi bakarız çaresine küvöz olmasada diyorlar kime güvencenki ben elimde süt poşetiyle çocuklarımımı arıycam hastane hastane dediğiniz gibi türkiyenin ayıbı istanbulda isviçredeki tüp bebek merkezinden fazla merkez var üç beş embriyo koyarken kimsenin sesi çıkmıyor onada izin verilmesin madem zor ama küvöz varmı deyince puff herkes uçmuş neyse hakkınızı helal edin ben gerildim çok sizide gerdim ama sustum tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…