merhaba ben serap3 bende üçüz hamileyim.26.haftadayım,daha önceleride okuyordum bu forumu ama yazmamıştım bir türlü. bir çok üçüz var yazsalar keşke demiştiniz etkilendim grçekten varmı çünkü ben hiç yakından üçüz bile görmedim. siz bile bir kaç kişisiniz yani karamsardım kısacası. ama bu forumu açıp okuyunca aranızdakileri umut doluyorum beni yaşadıklarımı yaşıyorlar diye.herkese selmlar
Kızlar ben tüm gün evdeyim neredeyse..tek eğlencem kk..AYYY valla zorlanıyorum karnım daha da büyüdü..hafif çatladı artık..ee bu zamana kadar çatlamamıştı..
kk da önceleri üçüz doğuran arkadaşlara bakıyorum da haftalarına tuubay 32+5.. erguder33+5 ..mehlika ve hazalaslı 34+1 .. ela gözlüm 35.hftiçinde ..aynur 35.haftada...vs doğurmuşlar ama genelde 34 sularında doğum olmuş ortalama..Benim az kaldı kızlar..gerçi yazıldı alnımıza allah bilir..hakımızda hayırlı doğumlar olsun inşallah..
merhaba kızlar dr geldik ve çok yorulmuştum anca kendime geldim bebişler çok iii maşallah grmlarını hiç kafana takma yanlıiş çıkar ortalama 1400 civarı falan dedi 3 hafta falan daha dayanırsın bence falan deyip gazladı rahim boyu ölçemedi yine bebeğin kafası dayanmıştı oraya son celestonuda vuruldum bu arada şimdilik aklıma gelen bunlar yarın daha detaylı konuşuruz kızlar iyice dinlenmem gerek öptüm herkesi
perşembe de randevum var acaba hareket ediyorlar mıdır kızlareşimin dediği kadar varım di mi acelecilik konusunda eheheh
arkadaşlar merhaba yazmayalı uzun zaman oldu haberiniz vardır eşim size haber vermiş doğum yapalı 13 gün oldu baya zor günler atlattık ama çok şükür şimdi bebişlerimde bende çok iyiyiz bebişlerim hala kuvozde ama durumları iyiye gidiyor kilo almalarını bekliyoruz. ayrıntıları bir ara uzun uzun yazarım bugünler hastaneyle ev arasında gidip geliyoruz .
edikacım maşallah kuzularına tekrar tebrikler yakında evinize gidersiniz inş
buarada kızlar gittiğim hastanede şuan boş küvöz hiç yok nasıl bişey yaaa ilk başta bunu yazalım bence bu kdar ucuzmu yani insan hayatı biz bebeklermize gözümüz gibi bakalım okadar sıkıntı çekelim doğunca kusura bakmayın küvöz yok alın 1000 gr bebeklerinizi ne yaparsanız yapınmı diyicekler bazı ülkelerde erken doğan şebekler için küvözler var ve ve küvözün başına bir hemşire koymuşlar altları bağlı saat başı rutin kontrülleri yapılıyor haberlerde gösterdi vay bizim halimize ben şimdi herşeyi unuttum doğum yaptım benim bebklerime küvöz bulamaxzsak ne yapıcaz yok böyle bişey kimsenin moralini bozmak yada strese sokmak değil niyetim zaten hepimiz bunların bilincindeyizz bu konuyu özellikle yazalım kızlar biz yada bizden sonrakiler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?