z Anneleri biz de burada bulualm

muallimcim ben su anda hastaneye giderken bile zorlanıyorum değil yollculuk yapmak çok zor ..... zaten öyle sıkıntımız olmasa türkiyenin herhangi bir tarafına giderdik doğurmaya :))))

pitoşcum gerilmedik zaten baştan beri bilinen bir durum sadece kulak arkası ettik işte bizim için zamanı geldi şimdi konuşmanın
internetten araştırıyorum fakat sonuç bulamadım nereye muracaat edicez napıcaz hiçbilmiyorum ama araştırmaya devam...

Pitos bunlar bizim gerçeklerimiz.Biz konuşucaz tabiiki,niye susucan canım.ınsan ister,istemez bir tedirginliğe kapılıyor işte.ınş. hepimiz geç doğururuzda bu sıkıntıları yaşamayız.

evet nilcim araştıralım hadi bize faydası yokta belki muallime kayraya falan yarar sen nasılsın ne zaman gitcen dr

inş papatyacım küvöze gerek kalmaz dediğin gibi allahım düşürmesin hastanelere bizi bebişleri
buarada stretlizötör eşimle çok hoşumuza gitti fiyatıda uygun cumartesi sipariş vericez ikilimi dörtlümü alsak karar veremedik dörtlü çok büyük gittiğimiz yerede götürürken zor olurmu acaba

çok büyük değil 4 lü al canım ......

canım ben iyiyim şükür eşimde geldi :) doktora da ne zaman giderim bilmemkiii daha 5/ 6 gün oldu geleli doktordn bu hafta gitmem önümüzdeki hafta giderim belki hem o zaman 28 e gidiyorum inşşşş

oyyy hadi bakalım nilcim zaten gittiğindede büyük ihtimal iğneni konuşursun ve yapılmasını ister seninde için rahatlarr reyhanın eşi haber verse keşke doğum oldumu falan diye

bugün itibariyle 8. haftamı bitirip 9. haftaya girdiiim yanlız sabah kalktığımda ergenliğe döndüğümü farkettim kızlar suratımda bir sürü sivilce çıktı :S eşimle aramda 9 yaş vardı artık benimle kafa bulmaya başladı iyice ben seni baya küçük almışım diye

selin :))) bende öyle oldum biliyormusun o yüzdeki sivilceler sonra göğüslere doğru ve sırtına doğru yayılabilir endişelenme benim ergenlik dönemimde bile bir tane sivilce çıkmamıştı ama hamilelik te tipim kaydı gerçekten

ya nil sorma omuzlarımda da var makyaj yapmaya bayılırdım yüzüme bişey süremiyorum süslenemiyorum bi gudubet oldum ki sorma

şimdi hamilelik cetvelime baktım da baya yolum varmış nil çabuk geçiyor mu zaman aslında eve bi tane ultrason aleti almak lazım

günaydın arkadaşlar. seybay rüyalarıma giriyorsun artık. birde seni görsem kimbilir nolcak. seni her sabah kalktığımda merak ediyorum. nolur doğumdan sonrada gir nete emi. 5 dk. cık sen yaz çık. bebişlerden haber ver. kiloları durumları senin hakkında ne var ne yok yaz emi ......yada telefonunu yaz özelden arayalım seni. yakın olsa gelirdim yardıma

valla selincim ne diyim yani zaman kişiden kişiye değişir etrafında ailen akrabaların varsa yakınlarsa sorun yok zaman geçirirsin ... ama zor geçiyor gibi birde bizler normal gebe kalıpta öğrenmedikki o süecimizde uzundu
tedavi süreci haliyle hamilelik süreciyle birleşince çook uzun oluyor ama geriye dönüp baktığında cabuk geçmiş oluyor...

evet çok haklısın gerçekten öyle tedavi sürecini de katmak lazım bizim gebelik haftalarına bir de çalışan biriydim ben şimdi evde olmak felan bana çok garip geliyor paso yiyorum içiyorum yatıyorum

bende 4, aya kadar çok uyudum öyle böyle değil herkes şaşırıyordu bana günümün belkide 19 20 saati uykuyla geçerrdii ama iyiki uyumuşum bak şimdi uyku uyumak için cebelleşiyoruz uyu uyu tadını çıkar

hani bize gelmicenmi yardıma aşkolsun kayra kaydirigubbakcemile3

gece uyuyamıyorum sürekli wc ye kalkıyorum bu nedenle gündüz sızıyorum ilaçlar da bi yandan acayip bi organizma oldum zaten bebekler doğunca uykuya hasret kalıcam ne uyursam kar ay perşembe de kontrolüm var çok heyecanlıyım yaw pıtırcıklarımı sağlıklı görürüm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…