z Anneleri biz de burada bulualm

nasaılsınız................doktordan geldım çok sukur ıyıyız mınıklerımde ıyı............progesteronu kestı artık......................................ınş hersey böle gıder.............ıkı hafta sonra serkaja karar verıcez.............

sevindim mualllim canım hayırlısı artık iki hafta daha düşünme payın olur serklaj için bebişlerin taklalar atıyormuydu :)))

tşkler kayra valla senin staja ihtiyacın yok bu sefer sadece sayı olarak fazla bebekler nolcak canım 1 rine bakan üçünede bakarrrrrrrrrrrr :roflol: :roflol:

6 .yılımız bitiyor 16 ağustosta..evlilik yıldönümümüz yani..yani 34+4 oluyor bebeklerim..

Aslında öyle sabırsızlanıyorum ki..Ne olacak... neler olacak... nasıl olacak..Dilerim herşey sağlıkla hayırla ve uğurla olur..

sago nılcım..........ınş bakalım hayırlısı....................seybay tebrıkler canım................rabbım daha uzun yıllar vers bebışlerınle...........oğlum bu ayın sonunda 15 yasına gırecek ınşşşşşşş bende ekımde 18 yılımızı doldıurcam............ooooooooo sıze bakınca ben baya yol almışım.........

Nice uzun yıllara 3 bebeğinizle birlikte

ayrıca yarınki tarihe denk gelmez sen 35 leri gececeksin :1rolleyes:

seybay maşşallah canım baya ilerlemişsin

kızlar bu arada mehlikada tugbada yok valla ne zamandır gelmiyorlar

ooooooooooo topık sahıbı gelmış..........................bebılşler nasıl aynur.............gırmıyosun ya.............katılanlar arttı bak...............

biz geldik oo maşallah muallimcim vakvaklarına demek büyümüşler serklajda hakkında hayırlıysıysa olsun inş

seybay maşallah canım rabbim iki kesede ki bebişlerinin mükafatını veriyor bence çok cesaretli ve teslim davrandın çünkü sağlıkla gelsin kuzuşların
selinsu merhaba tebrikler daha tanışıp kucuklaşma vaktimiz olmadı hoşgeldin :içelim:

opuyorumnanaktan iyiyim tatlım şükür bugün doyuramadım bebişleri habire tıkınıyorum sen nasılsın ev işi ne oldu

Slm kızlar.
Kontrolden geldim.Doktorumu değiştirmiştim,çok iyi bir karar vermişim.Allah£a şükür bebişlerim iyiler.Ayrıntılı ultrason baktı doktor.320gr civarındalar.Kesinleşti cinsiyetleri artık.Üçüde kız.Sağlıklı,hayırlı olsunlarda kız erkek farketmez.Küvez problemini sordum,kesinlikle ortada bırakmayız,burda olmasa ankara hastanemize götürürüz dedi.Oda bir rahatlama oldu benim için.2 Hafta sonraya randevu verdi.Yarın kan tahlili falan var.

iiyiym pitoşcum yavaş yavaş toplanıyoruz annemler sağolsunlar yardımcı oluyorlarr:))

artık bende daha sık daha çok yiyorum 17 kilo aldım sen kaç kilo aldın??

papatya doktorunu değiştirme kararı almakla pişman olmamış gibisin iyi sevindim demekki kıyaslama yaptın ve bu doktor seni psikolojik olarak rahatlatmış ne güzel bebişlerde büyüyorlarr oooyy ooyy
cinsiyet konusunda henuz kesinleşmez ama ne olurs aolsun bak benimkiler hala üçüde net değilll zaten diyoruz sağlıkları daha önemlii...

Nil sağol canım.Evet psikolojik olarak bir rahatlama oldu doktor değiştirmekle.Böylesi hayırlıdır inş.
Sterilizatörü eşim sipariş vermiş bakalım,nasıl olacak.Yavaş yavaş bişeyler alalım artık.Yoksa hepsi bir anda çok zorlucak bizi.

Özel hastaneye gidiyorum kayra.Ama fiyat konusunda inan hiç sormadım.Bugün ilk defa gittim o hastaneye,inan aklıma gelmedi.Daha doğrusu kurumla anlaşmalı olduğu pek sormadım.

paptyacım maşallah bebişlerine demek dr değiştin hadi hayırlsı bakalım en önemliside içinin ısındığı güvendiğin bir dr la yola devam etmek Sterilizatörü sipariş ettiniz demek kaçlıyı alıcaksın bende cumartesi sipariş vercem ödemeyi nasıl yapıcaksınız peki

NıLCıM iyi olmana sevindişm ben 75 kilo olmuşum yani tam 25 kilo aldım

Pitos sağol canım.
Sterilizatörü 4lü aldık,fiyatı 63.00tl olması lazım.Kredi kartına taksitle almış canım netten.ınş pişman olmayız :)
Pitos;biberonu ne yaptın?

biberonları nukun aldım ağız yapılrı çok hoşuma gitti ve minicik eğer hastaneden başka şey tavsiye ederlerse bunları yedek yapıp aldıklarımı kulanırım inş pişman olmayız canım

ay ne güzel ya hazırlıklar felan allah mutlulukla kullanmak nasip etsin inşallaaaaah :)) ne zaman başladınız kızlar bebek için hazırlıklara

oooooooo kızlar hazırlıklar basladı cıdı cıddı..........................masallah............sız aldıklarınızı alceklerınızı yazınkı bız tecrube kazanalım............ben nede olsa onbeş yıl oldu unuttum cogunuu.................bende bugun kontrolden gelırken buluz elbıse pantolon aldım kendınme gecelık pıjama aldım iç cam aldım ....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…