z Anneleri biz de burada bulualm

biz erken başladık alışverişe ve hala daha alıyoruz eksikler tam bitti derken biri çıkıyor ya birikim yapın yada 20. haftada falan başlayın tavsiyem

muallim senin için ilk gebelik gibi olucak sahiden 15 sene sonra ne güzel ama

papiş iyi günlerde kullanınnnnn... bende eşime dedim kraftın 4 lüsüne karar verdik sanırım netten alıcaz bizde ...şimdi ateşölçer araştırıyorz kulaktan bakalım...

kızlar bugun krem aldırdım eczaneden lansinoh gögüs ucları için baklım kullancam emzirme dönemi öncesi faydası olacakmı ...kullananlar memnundu....

muallim canım bebişler iyi aslında biraz öksürüyorlar burunları akıyor ama şimdi daha iyiler beni bitiriyorlar valla,yazılarınızı mutlaka okuyorum ama fazla oyalanmadan kapatıyorum uzanıyorum saat 10 gibide yatıyorum:))

papatya canım bende ilk ögrendigimde birisi kız olsaydı derdim ama şimdi çok mutluyum bakarsın ilerde birde kızım olur hehehehehe....böyle dedigime bakma tatilden döndügümde adetim 1 hafta geçti ödümm koptu vallaa hava değişikliginden oldu galiba

nilcim yanlış hatırlamıyorsam ben garmastan adında bir ilaç kullanmıştım çok memnun kaldım gögüs için tavsiye ederim.

kızlar bu arada size tavsiyem bez stogu yapın ben yapmıştım çokkkk rahat ettim 3 ay bez almadık zaten mamaları bayagı masraf oluyo birde ıslak mendil stogu yapmıştım 3 bebege çok şey lazım o yüzden mutlaka her ay birşeyler alın derim ben

pıtıoscum evet aynen yenı gıbı olacak ınş ıyı ols razıyım...............aynıurcum ıyılessın bebelerın ınş kısa zamanda..............bak ben dıyorum azcık daha buyusunler mutlaka kız ıstıcen............kız baska oluyo ya.................ınş hayırlısını versın cumlemıze rabbım...................ıyı geceler kızlar........aynur emınım uykuya hasretsın

nil lansinoh u bende kullandım. iyi bir krem lanolin olduğu için emzirirken silmek gerekmiyor......

aynur arada gel canım be.. çok tavsiyeye ihtiyacımız var. benim ilk değil ama ilki tek olduğu için zor olmadı tabi.... kullandığın malzemelerden çok hamileliğin son günleri nelere dikkat ettin. başına neler geldi. özellikle hastanede sıkıntı yaşadınmı....... çocuklar büyürken mesela zamandan tasarruf veya uyutma şekli nelere alıştırdın nasıl rahat ettin... gibi paylaş arada....

Günaydın herkesee.... mirmirmirmir saat 06,21 ben acıktım kalktım bişiler yiyip yatarım heralde

aynur canım sanırım benimkilerde üçü erkek tam kesinleşmemekle birlikte bende sen gibi kızı bulana kdar devam diyorum nasıl olsa alıştık kanguru modunaaa taşııcı gibi hem tek tek taşıması kolay olur üçüze benzemez :roflol:

canım garmastan dediğin ilaç emzirmeye başladıktan sonramı kullandın ?

kayra canım evet benim için o önemli emzirdiğimde sorun olmasın diye aldım bakalım önleyici olarakta nasıl olacak deneyrek göreceğiz inş bendede aynı etkiyi gösterir işe yarar süprizzzzz

uyuyamıyorummmmmmmmmmmmmm......

canım yaa kıyamamm sanaaa tabiki senin uyuyamamanı anlayabiliriiz ama içindeki hyecanı henuz tam anlayamayız heyecandan uyuyamıyorsun değilmi her an tetiktesin ama senin zamanın var canım yaa kaydirigubbakcemile3 off ne tatlı heyecanlar bunlarr böyle kolaymı üç bebek gelecek

günaydın fıstıklar bende erkenden kalkıyorum şimdide çok acıktım kavaltı hazırlayıp yiycem yalnız kavaltı etmyide hiç sevmem
aynurcum bizde almayı düşünüyoz ama pirimanın 1 numarasını bulamıyozki 2 sini alsak çok büyük olur heralde sen hangi bezlerden kullandın canım

papatyacım doktorundan memnun kalmana sevindin içini ferahletmış çünkü benimde 3 kız biliyomusun

gunaydın tatlı kuzuların tatlı annelerı..................seybay uyuyamamakta cok haklısın bende uyuyamam ............daha sımdıden doktora gıdecegım gece bıle uyuyamıyorum.........ınlş az kaldı mıs kokulularına..........sırayla ınş..................
kızlar sız demır hapına ne zaman basladınız dktorum yırmıncı haftadan sonra verıcem dedı.........serkaj ıçın cok basıt dedı lokal anestezı yapıcam dedı ama okuyorum herkes genel olmuş.........acımaz mı ya............ınş hersey guzel olur...............benım bazen alttan sancılarım oluyo sızdede oluyomudu rahım genışlıyo heralde ama tedırgın oluyorum..............
gunaydın hepınıze yenıdenopuyorumnanaktan

kız lotus yalnız degılsın kı karnındakıler neuıne yetmıyo kız.............dahamı ıstıyon..............afıyet seker olszemuszemuskaydirigubbakcemile2

günaydııııııın kızlar......... canım seybayım ya mümkün olsada uykumuzu sana verebilsek.... inş bebişlerin benim kızım gibi çok uykucu olurlarda sen de. doğumdan sonra bol bol uyursun.......valla arkadaşlar benim kızım gece dehşet uyurdu. 10 da yatar 10 da kalkardı. gecede 1 kere emmeğe kalkardı onuda uyanmazdı bile uyur uyanık emerdi. doktor burnunu sıktır kaldır derdi ama çocuk kalkmazdıki.. tanıyanlarda bırak o emceği saati bilir.acıkınca uyanır uyandırma uyuyan çocuğu delerdi. bende öyle yapardım. ilk günler aç uyuyo sanırdım vicdanım el vermezdi. ama sonra denedimki. hakkaten tok uyuyo. hala aynıdır. maşallah barekallah. 10 dan 10 a uyur.......

günaydın kızlarrrr anam kimsemi uyuyamıyor gece hep ayaktayım desem yeri zaten wc ye gitmekten ne uyku kalıyor ne bişey dönemiyorum kendim budaa beni uyandırıyor vs... ama seybay en zor senindir allah yardımcın olsun oyyyyyyyyy kuzucukların uslu akıllı sağlıklı doğsun inş reyhan ne yaptı acaba

maşallah kayracım kızına inş bunlarda öyle olur ben şimdi hep uyuyan yemek istemeyen sı...mayan ağlamayan bebişler hayal ediyorum :)
nil muallim bugün nasılsınız kızlar
paptya lotus maşallah kızlarınız olucak çok güzel bence bende hep kızıma arkadaş doğurmak istiyorum ilerde ben artık doğurmaya programlandım ,
aynur iyi olmanıza sevindim minişler yaramazmı çok

kız pıtos o dedığın gıbı bebek varsa bende alım kız...................kayra sanslıymışsın valla..........benım oğlum nerde uyumak................delı ettı benı bes yıl............asla uyumazdı gogsumde emerken uyurdu artık gogus uçum kıpkırmızı kopacak hale gelırdı cekım uyudu derdım daha ceker cekmez uyanırdı...........yemezdı baska gıda.............kapıları ışığı öle sessız kapardıkkı uyanmasın dıye .......en fazla yırmı dakka uyurdu..............altı yasından sonra da saat beste uyanırdı sabah ama en azından gıder tel acar seyrederdı................cok zor buyttum............o yuzden sımdı bende rabbım uyuyan yıyen..............ağlamayan huysuz olmayan aklıllı uslu hayırlı saglıklı bebışler ver dıye dua edıyom..............ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş........................

muallimcim neden acısın acımaz canım korkma zaten 5 dk işlem o .....
pitoşcum iyiyim canım sen nasılsın ay bu günler geçmiyor yaaaa sıkıldım bunaldım artıkkkk töbe töbeeeeeeeeeeeeeee

nılcım ınş canım ya.............lokal anestezı ya...........ınlş rahat gecer...........sagol......gecmıyo dımı gunler ama az kaldı ınş sabret.........sırayla gelıocek bebışler.......

selam kızlar seybay arkadaşımız bugün NTS de sancılarının çıkması üzerine saat 16da epudurel sezeryanla doğum yaptı haber vereyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…