z Anneleri biz de burada bulualm

ayyyyyyyyyyy canım ya nasıl ıyımı ...........ınş hersey yolıundadır cok sagol bıldırdığın ıçın...............

ara ya ınş hersey ıyıdır zaten masallah zamanı yaklasmıştı ............ınş bebışler ıyıdır.............

kızlar size kötü bir haberim var. seybay bebişlerinden birini kaybetmiş. kalbi dayanamış rabbim onu yanına almış. ama seybay hiç ümidini kaybetmemiş. sesi çok iyi geliyordu. diğer bebeklerine dua ediyor. hepimize dua ediyor hala. maşallah nasılda teslim etmiş kendini hiç isyan etmiyor.rabbim diğer bebişlerine uzun ömür versin inşallah. kimseye de yaşatmasın.

ilk haberi okudum çok seviindim ikinci üzücü habr beni şok etti çok kötü oldum iyi değilimm

Açelya canım haber verdiğin için tşkler ....

Kayracım arayıp bilgi vermen ne büyük incelik biliyorsun hepimiz onun için dua ediyoruz böyle sağlam duruyor dedinya biraz olsun rahatladım ama insan aynı sanıyeler içinde biir güzel haber birde şok bir haber okuyunca ben şok oldum napıcamı bilemedim
ALLAH YARDIMCIN OLSUN SEYMACIM ıNŞ DıĞER BEBEKLERıNı SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN..DUACINIZ

sadece haber vereyim dedim. kötü haberi vermek istemedim hemen.çok üzüldüm çünkü. moralim bozuldu. Allah diğer bebeklerini ona sağlıkla bağışlasın. . sağolsun aradı beni. Biran önce bebekleri ile eve dönmesi için dua ediyorum.

arkadaşlar inanın bende kendimi yeni toparlıyorum. buraya yazmamı kendisi istedi. telefonla konuştuktan hemen sonra yazdım. zaten açıktı topik. açelya nın haberini duyup arayıvermiştim. elim ayağım buz kesti. telefonda ona ne dediğimi bile zor hatırlıyorum. ama başın sağolsun dendiğini bile bile diyemedim. denmiyor insanın ağzı gitmiyor. oda öyle güzel konuşuyorduki şaşırdımda.... olsun dedim allah onun ömrünü öbürkülere versin dedim. kızı iyiymiş. küvezde değilmiş. oğluda çok az kalacakmış küvezde. 2.200 kg civarında kiloları...

şeybay canım benim yaa Allah ım sabır versin inşallahh
Rabbim diğer iki meleğine uzun uzunnn ömürler versin
dualarımız senin ve meleklerinle
arayıp görüşen kızlar çok slm söyleyin bizden ona

seybay arkadaşımıza çok üzüldüm yolun sonuna gelmişlerdi artık bebeklerınden biri pes etti demekkı allahım böle kabul görmüş gerçekten çok zor bi durum sabır versın rabbım diğer ıkı bebegi için dualrımız onlarla hayırlısı ile evine dönecekler inş. görüşen anneler bizlerden de çok slm sölesin eylül anneleri adına...

ben şu anda bunları yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum...
evlatları için bu yola baş koymuş hiçbirinden vazgeçmemiş rıza-i ilahiyi kazanmak yolunda
tam teslimiyet içine girmiş ve inanıyorum ki yaradanın rızasını kazanmış arkadaşım...
canım SEYBAYcım...
Rabbim sana evlatlarına sağlık sıhhat versin...
sesini duydum rahatladım... bir taraftanda ürperdim...
ne kadar dirayetli ve dayanıklıydın...
nasıl anneydin...
Allahım ailenin mutluluğunu her iki cihanda daim etsin...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

arkadaşlar çok garip duygular içindeyim...
biz onunla aynı zamanda başladık...
test gününe birlikte geri saydık...
geçen yıl birlikte çooook halay çektik...
ne konuştum ne dedim hatırlamıyorum...
kız iyiymiş, oğlumuzu da bekliyorlar...
ufak sıkıntısı var sanırım...
dua ediyoruz dedim...
ama konuşamadım ki...
çok acaip bir hal içindeyim...

seybay canim basin sagolsun.cok üzüldüm ama allah diger yavrularina uzun uzun ömürler versin insallah.mutlu saglikli ve uzun ömürlü olurlar insallah..

seybay basın sagolsun canım duyunca çok uzuldum ama Allah ın takdırı boyleymis canım . . .rabbim diger iki minigine uzun omurler versin....bir an once evinize donersin insallah canım

cnm RABBİM sabırlar versin

gerçekten çok üzüldüm diğer bebeklerine sağlık sıhhat uzun ömürler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…