z Anneleri biz de burada bulualm

Günaydın kızlar.
Dün elektrik yoktu giremedim.
Seybay'a bir sevindim,bir üzüldüm desem yeridir.Oldukça iyi bir zamanda doğurdu maşallah,ama bebişinin birisini kaybetmesine çok üzüldüm.Allah'ım diğer kuzucuklarına uzun ömür verir inş.Allah'ın takdiri.Önemli olan dimdik ayakta durmak ve sende bunu başarmışın canım.Çünkü morale çok ihtiyacın var.Tekrardan Allah iki kuzucuğuna uzun ömürler versin,yaşları uzun olsun.

arkadaslar sımdı okudum ya................rabbım seybaya sabır versın............kaybetmenın acısı cok zor ama rabbım kendısınew ve ıkı bebışıne saglık versın takdırın onune gecılmez cok guzel ılerlemıştı ama ols bırınıde cennete yolladı benımde üç melegım orda ınşşşşşşş rabbım bebışlerıyle guzel gunler vewrsın...................ınş evıne saglıkla doner..............

seybaycım canım anne oldun tebrik ederim canım aynı zamanda başınsagolsun canım

ama kızlar ben hamileykende redüksiyona hayır dedim birisinin öldürülmesine asla izin vermem ama doğdugunda veya karnımda ölürse allah öyle uygun görür onun kararıdır dedim ve yola devam ettim inanın doğuma kadar hep terettütle eşyaları bile 3 tane almaktan hep çekindim ne olur ne olmaz diye aslında mutlu olunacak bir yanı var oda şuki rediksiyon yaptırsa hep aklında (acaba) olucaktı digeri yaşıyacakmıydı diye şimdi biraz içi yanar,ama şükürkü 2 melegi var kızlar ya hepsini kaybetse o zaman keşke birisi bari yaşasaydı derdi o çok daha zor bir durum o kadar zorlukları atlat ve eve elin boş dön.üzücü bir durum ama sizlerde kendinizi bu duruma hazırlayın ben doğumdan çıktıgımda ilk sordugum hepsi yaşıyormu olmuştu kendimi o kadar şartlandırmışımki hepsinin yaşaması çok çok olagandışı gelmişti.şimdiden kendinizi sakın üzmeyin 3 tane doğuran arkadaşlarımızda var takdir ilahı insanlar 1 tanesi için bile senelerce koştırıp tedaviler görüyor kızlar

evet aynurcum çok haklısın bende zaman zaman bazen dile getirmeye çekiniyorum aslında bazen birşeyin üçtanesinden alsammı almasammı bazen diyorsnki biri gittikten sonra aldığın şeyleremi üzüleceksin diyorsun ama bu çok farklı bir psikoloji sanırım kendimizi hep kötüye adapta etmekten geçiyor olabilir burda ben biliyorumki herkes aynı kaygıları taşıyor demekki siz doğuranlarda yaşamıssınız aynı şeyleri.....

Seybay la görüştüm sesi iyi geliyordu slmları vardı bizler için dua ediyor onun o güçlü tavrı bana cesaret verdi tam teslimiyet bu demekki bebeğin kalbi anne karnında durmuş dün ben doğumdan sonra oldu sanmıştım diğer bebeği bugun ameliyattymış yemek borusunda bir sorun çıkmış inş oda iyleşecek kızı iyiymiş emziriyormuş yoğun bakımdaymış ama sağlığı gayet iyiymiş ALLAH YARDIMCISI OLSUN...

bugün aldığımız haberler hepimizi etkiledi sanırım. önce Hymarryim sonra seybay.. Allahım seybaya bol bol sabır geride kalan yavrularınada sağlık versin.. hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..

pamuk şeker amın canım ınş....................
kız papatya nerdesın ya buldun bahcesı cıkmıyosun ordan.............nasılsın.................

papatya nasıl bebışler ıyıcr oynuyodur artık hıssedıyosun dımı...............ben sabırla beklıyorum ..........

rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bilhayr ...................................amın ınşşşşşşşşşşşşşşşş

Valla muallim haklısın.Bahçede vakit geçiriyorum işte.Pek fazla içeriye girmiyorum.Bu hafta bebişlerin hareketlerini yavaş yavaş hissetmeye başladım.Sanki içimde kelebek kanat çırpıyor pıt,pıt.
Sen nasılsın?
Nil senden naber?

slm kızlar. dünden beri çok etkilendim. nete giremiyorum. hymarry den haber varmı. sabah iyiydi. dırımkızı öle yazmıştı.. seybayın dğer bebişin ameliyatından haberim olmadı. yoksa arardım. şimdi arayacağım onuda.... seybayın haberleri beni çok üzdü... çok moralim bozuk. rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah....

kayra canım hymarry iyi canım. dru pztye kadar tutacakmış hastanede ondan sonra büyük ihtimalle çıkacak.

iyidir papatya canım bende dün yaşılanlardan çok etkilendim pitoşuda merak etmeye başladım....

kayracım ben seybayın sesini duyunca rahatladım bir daha aramadım ameliyat nasıl geçti diye inş iyidirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…