z Anneleri biz de burada bulualm

Hayırlı Cuma'lar.Allah'ım bugünün hurmetine bütün hamişlerin dualarını kabu et yarabbim.Bizi ve bebeklerimizi her türlü kötülükten koru.

papatya..........nıl...........pıtos...........lotus.............reyhan..........kayra.............selın nasılsınız...........ınş hersey yolundadır........................

Ben iyiyim muallim sağol canım.Allah'a şükür şimdilik bir sıkıntım yok.Sen nasılsın?1-2 Haftadan cinsiyetlerin belli olur kuzucuklarının.Serklaj işini ne zaman yapıcak doktor?

iyidir canım sen nasılsın müthiş derecede uykusuzum kaşınmalarım başladı gene çıldırcam bu arada çatladım ama henuz karnımdan değil popmda ve ordanda kilo vermiştiim çatlaklarım mor mor neden orası çatladı ya hareketsizliktenmi kilo desem ordan kilo almadım aksine ordna kilo verdim anlayamadım :1no2:

bu arada pitoşu bende merak ettim umarım herşey yolundadır reyhandanda ses yok oda hastaneye yatacaktı ....

muallimcim bende idare eder bi şekilde gidiyorum canım agır geçiyo artık nilcim hiç sorma kaşıntı kafayı yedirtecek insana bende yaylaya gidecem allah izin verirse bugün akşam hafta sonu orda olcaz
sen nasılsın muallimcim

papatya 42 canım hangi hastaneye gidiyorsun konyada .ve doktorun kım?ben bılıyorsun anıta gidiyorum ve orada arasatırma yaptım küvez 2 tane vardı fakat solunum cihazı yokmuş yaa eger erken dogum olursa benı baska bı hastaneye sevk edeceklermıs ya meram tıp ha doğum hastanesı yada başkent o yüzden bende hastaneyı değiştirsem mı diye düşünüyorum acıl bi durum olursa eğer evıme yakın yenı bı hastane açıldı biliyorsundur farabıi hastanesı orayı çok araştırdım sezaryen 380 tl imiş bunun yanında 6 7 tane solunum cihazlı küvez 11 tane de yenı doğan yoğun bakım ünitesi varmış ve hastane çok temizmiş yalnız 2 doktor görev yapacakmış biri ayşe bacak sigortadan gelmiş diğeri nakıpoğlundan suna hanım işte doktorların ikisinide tanımıyorum oyüzden karasız kaldım benım doktorum nacıye hanım çok iyi doktor fakat doktorla olmuyo işte önemlı olan bebişler

aman bacım yayla dediğin uzakmı.... ya bişey olursa ağrın sancın falan gelirse..hastane falan varmı orda.uzaksa yola çımaaydın yav. merakta bırakma bizi. seybay doğurdu ben 9 doğurdum... ayyy ben niye böyle panikim yaaa. mahsuru yoksa sende özelden yaz şu telini gelmezsen arayayım. pazartesi seni..

canım ınş orda rahatlarsın azcık ama dıkkatlı gıt sarsılma............kasıntın ıçın ılac almadınmı ya ..........yada fenıstıljel sur ben onyu suruyorum benımde cıldım kasınıyo ...........bıraz rahatlatyo ............sızın bıraz daha azlıyooo gunlerınız rabbım kolaylık versın alın kucaklarınıza ınş................bı saglıkla doğsalar ıyı olacak .........beklemek hele böle tedırgın beklenmek zor...........ama ınlş sonu guzel ols ............ıyı gezmeler sana................bolbol yayla kahvaltısı yap mıs gıbın kılo ols bebışlere................

nılcım takma kafana catlakları ınş hepsı azda olsa gececk ................kılo verıncede o bolgeler catlıyo.............kucagına al ınş sonra vucudumuza bakmaya baslarız................ben ıyıyım çok sukur.........bazen mınık mınık sancılarım oluyo normal deduı doktorum baska sıkıntım yok olmaz ınş serkajı ıkı hafta sonra konuşcaz bılmıyorum naocam...........benım rahım boyum ıyı aslında ama bakalım...................

papatya ınş cınsıyetlerı bellı olur ıyıce merak basladı serkajı bellı degıl napcam ıkı hafta sonra bakalım dedı ............benım doktor cok basıt dıyo lokal anestezıyle yapıcam aynı gun yollıvcamn dedı...............sız bı gece yaytmışsınız serunm yemışsınız .............hayıtrlısı ınş.................senın üçüde kız dını valla dun gece ruyamda bende üç kız gordum artık hayırlısı kızlarla napcaz bılmem............adları bellımı senınkılerın

kızlar çok yakın yarım saaatlik falan doktoruma sordum öyle gidiyom zaten yoksa bende gitmezdim nolur nolmaz diye
kızlar kaşıntı içinde hap vermiştide sıcaktan oluyo canım ya burası yanıyo resmen nemde çok fazla ama çok zor kaşıntı evet ya hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin allahım çok zor günlerde geçeçek inşallah kucagımıza alınca unutur ozaman

benim kaşıntım gitmiştii 4 5 aylarda tavan yapmıştı 1 ay yoktu yine başladı napalım uyuz gibi kaşınmaya devam

pitoşun iyi olmasına sevindim uyusunda büyüsünler

lotus sende oh ne güzel valla yayla havası bugunlerde bana oksijen yetmiyor oh mis gibi temiz hava alırsın

Merhaba Penses.Ben doktorumu değiştirdim.Selçuklu'ya gidiyordum,sırf bu küvez olayından dolayı hastaneyi değiştirdim.Şimdi başkent'e başladım.Doktorumda Emel hanım.Memnunum şimdilik.Farabi hastanesini biliyorum.Bende duydum ekipman bakımından dolayı çok iyi diye ama doktorları bilmiyorum inan.Randevu alıp denersen bence daha iyi olur.Bakarsın beğenir veya beğenmezsin.Anıt hastanesi sıkıntılı.Benim akrabam doğum yaptı,tıpa havale ettiler.Bence sende şimdiden önlemini al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…