muallimcim bende idare eder bi şekilde gidiyorum canım agır geçiyo artık nilcim hiç sorma kaşıntı kafayı yedirtecek insana bende yaylaya gidecem allah izin verirse bugün akşam hafta sonu orda olcaz
sen nasılsın muallimcim
muallimcim bende idare eder bi şekilde gidiyorum canım agır geçiyo artık nilcim hiç sorma kaşıntı kafayı yedirtecek insana bende yaylaya gidecem allah izin verirse bugün akşam hafta sonu orda olcaz
sen nasılsın muallimcim
papatya 42 canım hangi hastaneye gidiyorsun konyada .ve doktorun kım?ben bılıyorsun anıta gidiyorum ve orada arasatırma yaptım küvez 2 tane vardı fakat solunum cihazı yokmuş yaa eger erken dogum olursa benı baska bı hastaneye sevk edeceklermıs ya meram tıp ha doğum hastanesı yada başkent o yüzden bende hastaneyı değiştirsem mı diye düşünüyorum acıl bi durum olursa eğer evıme yakın yenı bı hastane açıldı biliyorsundur farabıi hastanesı orayı çok araştırdım sezaryen 380 tl imiş bunun yanında 6 7 tane solunum cihazlı küvez 11 tane de yenı doğan yoğun bakım ünitesi varmış ve hastane çok temizmiş yalnız 2 doktor görev yapacakmış biri ayşe bacak sigortadan gelmiş diğeri nakıpoğlundan suna hanım işte doktorların ikisinide tanımıyorum oyüzden karasız kaldım benım doktorum nacıye hanım çok iyi doktor fakat doktorla olmuyo işte önemlı olan bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?