z Anneleri biz de burada bulualm

amin selinus inş.dediğin gibi olur sanada dr hep yat falan dedimi hangi ilaçları kullanıyorsun kaç yaşındasın ilk gebeliğinmi fisfisfis ay ne çok sordum heeeeeeeeeee

:icecream: öyle valla kayracım nasıl meraklı oldum sorma bence az daha gelirse bile bhemen dr git bazen erken davranmak çoğu şyin olmasını engelliyor geçiş olsun uzan bakalım başka gelicewkmi

bizim nts cihazı dandikti zaten geçen hafta hepsi tamirdeydi ondan heralde :))))
canım yaa valla sen güne gitmiş gibi olmussun iyi pasta börek yapta öyle git bidakine :)))) bizim gibi vakalar gelse vakit geçer ama ben hep kötü vakalarla yanyana yatmak zorunda kaldım haliyle bunalmıştım...

şöyle gelse üçüz iki annesi nerde öcümüşüm gibi bakıyorlar bilenler..
bilmeyenlerde doğurmaya geldn heralde diyorlar ben de yok iki ayım va r diyorum ama senin karnım çook büyük diyorlar :))) napim büyüdü diyom:)))

ya kaçıncı haftadan sonra evde kaldınız. yani dışarı çıkmadınız. birde iğne demişsin pitoscum onu vurulunca evde kalmaya gerek yokmu ki.. benmi öyle anladım....

kayracım yerleşme kanaması diyorlar kimilerine kimilerine jelden dolayı tahriş oluyormş vajinal akıntı ile birleşip o renk çıkabiliyor hakkında hayırlısı..

o jeli kullanrken dikkt edin kızlar özellikle afedersiniz kusma döneminde o esnada basınç oluyor aşağıya benim pinpon topları gibi parçalar düşmüştü allahtan kk da okumuştum korkmadım ya burda okumasaydım böyle biirşey olabileceği... yani o jel içerde birikiyor merak etmeyin .....birde ynma jelden oluyor....

ayyy evet nil yaaa. geçen hafta çarşıya çıktım. ister istemez artık gözüm bebek eşyalarında. beşik gördüm. pek hoşuma gitti. fiyatını sorayım dedim. eşimde hemen atladı pazarlık yapmaya . benimki almaya meraklıdır da. peki üç tanesi için indirim yaparmısınız diye. kadının gözleri kocaman oldu. kekeledi. üçmü diye. bana baktı tabi daha küçük anlayamadıda. yazık o anlayamandan çıktım artık. erken diye..... ama çıkınca bayağı güldük kadıcağıza....

ya kaçıncı haftadan sonra evde kaldınız. yani dışarı çıkmadınız. birde iğne demişsin pitoscum onu vurulunca evde kalmaya gerek yokmu ki.. benmi öyle anladım....

canım ben hep evdeydim bu hamileliğin bu kadar sıkıcı geçmesininsebebide budur evde tıkılıp kalmak bana doktorum hiç bir kısıtlama yapmadı ama ilk üç ay düşürme tehlikesi yüzünden kaldım sonra serklaj yaptırdım aman dikişler otursun dedik 5, ayda gezebildmi azar azar sonradan bir ağırlaştım 5 dk ayakta kalamıyorum benim direk belime ağrı giriyor heryere oturamıyorum sandalyeler batıyor artık birde ayakta kalırsam sanki rahimağzı açılıyormuş gibi bir hisse kapılıyorum bana kalsa çıkıcam gezicem ama çookkk yoruluyorum haliim olmuyor alışveriiş yapmak istiyorum deli gibi ama yapamıyorum böyle şeyler herkes bir değil ben biraz tıfılım belki ondan böyle zorlanıyom eee bünye 48 le başladı oldu şimdi 63 :sm_cool:

Son düzenleme:

evet :sm_cool: delikafadulden işin en eylenceli kısmı o oluyorrrr yaaa bizde öyle durumlarda kıkır kıkır gülüyoruzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

millette şöyle bir ifade :1shok: :1shok: :1shok:

kaydirigubbakcemile3 aynen nilcim bu sefer kadın gelip başımda dikildi resmen üçüz olduğumu duyunca töbe çekmekten bir hal oldum biz çok gittik ya hastaneye ewbeler tanıyor bizi annem sallama çay simit meyve ne bulduysa koyuyor valize hopp alıp gidiyoz ebelerde kapıda karşılıyo çay simit havalarda uçuyor yani :)

ben 13. haftada kanama geçirdim sonra hep evdeydim özel arabayla gezdim ve gittiğim yerde yattım 20. haftadan sonra çakıldım eve iğne ciğer geliştirici kayracım bebişler için onu dedim

aslında ben hastanede yattıktan sonra herkese sölemiyorum. büyükler kızdı. üçüz deme nazar değer diye...ama söyleyincede hakkaten harika ifadeler çıkıyo... hastanede yatarken malum tıp fakültesi olunca vizite ordu gibi geziyorlar. işte asistan o günün internleriyle asistanlara hastaları anlatıyo. o anlatıyoda çoğu arkada laylay yapıyo. otuz kişi falan geziyolar. bana gelince işte tüpbebek üçüz hamile.... halsizlik ateş. diye başlayınca. arka sırada kalanlar hoplayarak bana bakmaya çalışıyo... nasıl göründüğümümü merak ediyorlar bilmiyorum da... sonra prof. çıkınca hemen yanıma geliyolar.burdamı doğum olcak... ne zaman olcak diyeee....

kızlar reyhanda kesin doğum yapmıştır o nasıl acaba ben eşime tembihledim size yazsın diye hatta birbirimize tel nosu verelim hiçbişey değil meraktan doğurcaz heee delikafadulden
hoşçakal kayracım rabbim seni bücürlerini korusun çok demli içmeeeeeeeeeeee çayı

hhihihihi ne simiti yaaa sen şimdiden rüşvete alıştırmışsın kuzum:)) ilahi yaaa simit meyve suyu hahhaha

kayra aynenn yaa vizitede resmen fişleniyorsun yaaa bizimde asistanlardan birisi benim doğumuma girmek için sürekli hocayı skıştırıyo geçen hoca bana yan yan baktı sen söz vermişsin dedi asistana doğuma girmesi için dedi ben kaldım öylee evt hayır diyemedim öyle bir söz vermedim ama ....sevdiğim birisi iyi olur dedim tamam alıcam onuda dedii :)))

simiti onlara değil kendimize alıyozzzz kıssss onları düşünen kim annemde benle tıkıldı eve pikniğe gider havasında olsun diyeeee
ben hiç beceremem sapıklık yapmayııı dur deniyim zırrrrrrrrrrrrr alooo küçük burnunu sevem ,_karnında banada yer varmı güzelim _heyttttttt hatun değil damperli kamyon benide taşı :roflol: ayy sıyırdımmmm heeeeeeeeeeee herkesi mucukladım yemeğe kaçar bende

anaaa damperim yok benim olanda gitti :))) hehehe senden iyi sapık oluyor ama bak :)) ben ne bileyim simitleri onlara veriyon sandım ayy canım simit çektiiii ...
damperli kamyon haaa lülülülülülü artıkım laelaelaelaelae ben sana koca burunlu diyommuuuu laelaelaelaelae

siz hakkaten evde kala kala sıyırdınız yaaaaaaaaa.ayyyyyyy gülmekten öldüm yaaaaaaaa

bize sıyrık dedi insanın bu kadarda yüzüne söylenmezkii ay ben nerelere gidem nasıl edemmm :roflol:

pitoş gel sende tedavi görelim baksana akıl ve ruh sağlığımız tehlikede :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…