z Anneleri biz de burada bulualm

Canım serklajda ben hastanede 3 saat müşadede kaldım,ondada 2 tane serum yedim.Gece kalmadım.İnş. rahatlıkla atlatırsın.Benimkiler kız üçüde.Valla napcaz muallim :uhm: İsim konusunda daha hiç düşünmedik valla,oda ayrı bir sıkıntı yani tatlı telaş.Allah'ım herşeyin hayırlısını versin.

ınş benımde rahat gecer canım.............valla kız olurlarsa benımkılerın ısımlerı hazır sayılır cınsıyetlerı öğrenım solıcem ınş saglıkla gelsınlerde kolay tatlı telaş dedığın gıbı.............ınş..............ısımdede benım oğlum puruz cıkarıyo...........bakalım

seybaycım hem üzüldüm hem sevindim herkes gibi çok haklısın ben de senin gibi herşeye hazırlıklıyım ama insan çok çabuk adapte oluyor her duruma...metenetine bayıldım kızına da... allah iki bebeğine eşine ve sana uzun ömürler versin...

seybay canım benim öncelikle tebrikler ve rabbim sabır versin metanetin teslimiyetin beni çok etkiledi dilerim rabbim iki kuzunada sağlıklı hayırlı ömür versin kızın maşallah dünya güzeli oğlunda hemencik sağlığına kavuşur dilerim dualarımız sizinle

herkese merhaba nasılsınız kızlar ben yine hastanedeydim yattırdı doktorum gittiğimde çok sancı çıktı nst de ama prepar nidilat falan verdiler yavaşladı hala arada sancılanıyorum dr sıklaşınca gel dedi eşim size haber vericekti ama giriş yapamıyoruz foruma lotus giriş yapıp link attı öyle girdim yoksa aklım hep sizdeydi buarada nefes darlığı başladı hastanede oksijen falan takıldı sanırım sancıdan dr sakin olmam için herşeye normal diyor inş daha dayanırlar tetikte bekliyorum

canim benim basin sagolsun melegin cennete sana sefeat edecek bunu hepimiz biliyoruz diger iki yavruna rabbim saglik sihhat ve hayirli uzun ömürler versin ins.sanada dayanma gücü ve sabir versin dedigin gibi hersey bizim icim veren de o alan da o onlar bize rabbimizden emanet emanete bakmak boynumuzun borcu onlari iyi saklayip gizleyelim ins hep beraber

canım lotus ınş hersey yolunda gıder canım dayanırsın azcık daha............sakın uzme kendını sonuçta cok sukur otuza geldın..........ınşş rabbım guç versın..............nıye gıremıyosun ya.........bende problem yok..............ınş gır haber ver ...acıl şıfalar

pitos cum geçmiş olsun. dikkat et kendine.. seybay dan sonra panik atak oldum. kimseye göz açtırmıyorum topikte. ayaklarınızı uzatın yatın . noluuuuuur iş yapmayın gezmelere gitmeyin. bebişlerinizde sizde allaha emanet olun. hayırlısıyla doğurun inşallah yaa. sanki ilk hamileliğim korkak bişey oldum ben

pitos geçmiş olsun biraz daha kalırlar merak etme olmasa bile riskli dönemi atlattın inşallah..biz de o günlere gelebilsek keşke...

pitoşcum zaten bir kaç gün gelmeyince çooookk merakta kaldık kayranın dediği iigibi panik yok herşey olcağına varıyor canım sakin olll derin nefes al bu aralar bendede nefes açlıkları başladı benim sanırım bebeler büyüyor ondan beni iyice raahtsız ediyorlar sen sen ol sakin olll

geçmiş olsun canım

Pitos geçmiş olsun canım.Merakta bıraktın bizi.Allah'a şükür önemli bişeyin yok,daha dikkatli ve sakin ol.Az daha sabır kuzucuklar.Tekrar geçmiş olsun,Allah'a emanet ol.

sağolun kızlar artık rabbime hayırlısıyla gelsinler yoksa onlarada banada kolaylık ver diyorum hep yatıyorum zaten wc den başka gördüğüm yer yok kızlar paniklemeyin bence rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz işte (diyene bakın panik =ben) rabbim kuzucuklarımıza sağlık versin hep dua ediyorum kendimede sizede

pitos geçmiş olsun bebeklerini sağlıkla alacaksın kucağına onlar sabırsızlanıyo demek ki :)) ben de pek giremedim foruma karnım ağrıyo bugün biraz çok değil ama yattım uzandım bugün hepinizi öpüyorum cici anneler

selinus sağol canım sanada geçmiş olsun karın ağrılarıyle çok uğraştım ben bizim rahim çılgınca büyüyor haliyle bu tarz sorunlar olabiliyor inş başka sorun yaşamazsın bebişler çok cadılaştı artık nst bile çekerken ebeler bayılcak gibi oluyorlar durmuyorlar bir sn

pitoş bende seni avutuyom ama kendimde sıfırım ayy aynen panik ataklı üçüz anneleri olmakta zor beee bide çookk uzun zaman oldu dışarı hiçbiryere çıkamadım çok sıkıldım artık çıkamamda bu kadar sıktım 7 ay olacak bundan sonrada sıkayım ...bazen hastaneye gittiğim zaman diyorumkii hastanede kalmıyayım evde uykusuz geceler çekeyim daha iyi diyorum...

ben daha nts de kalp atımlarını duyamadım 28. haftadan önce duyulmaz dediler ve bulamadılardı ..bu önümüzdeki hafta girersem bakalım duyabilcemmiii sesleri...

geçen ben hastanedeyken doktorum yoktu asistanlar ilgilenmişti benimle doktorumun üçüz dediğini ikiz anlamış ultrasona girdim karnıma ortasına baktı soluna baktı sağına bakmadı biliyorumki diğer bebekte sağımda :))
doktora dedim buna bakmadınız e baktımya ikisinede dedii :)) dedim üçüzzz üçüzzz sağdada var gözükmüyormuu :)) adam şaşırdıı :))) ahanda burdaymı dedii ultrasnda bile dikktli bakmak lazım:)))))

nilcim biz senle tencere kapak gibiyiz zaten :) ama bebişlerin kalp atımlarını ben nst 21. haftada duydum hemde çok net neden duyulmaddı sen gittiğinde iğneyi mutlaka konuş evde durmak gerçekten çok sıkıcı ben sancılandıkça abim falan gezmek için yapıyorsun diyorlar :) ben hastanede doğumhane bölümünde yattım ne vakalar geldi nasıl vakit geçti anlamadım güne gitmiş gibi oldum

ayyy körolma emi sen. güldürdün beni. o kadar sıkıldın yani....hastane bile gün gibi geldiğine göre....

ya kızlar bugün bende kahverengi pelte gibi ufak nohut kadar bişeyler geldi. belkide jel le karıştı ondan pelte gibiydi. bilmiyorum . ama karnımın içi acıyor. ara ara ağrım var. ufak bir ağrı ayıp sölemesi ama vajinamdada var. yarın zaten randevum var. ama meraktayımda nedir diye. eşime söyleyemiyorum. hemen hastaneye götürcek diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…