:umursamaz: benim burnum küçüldü bi kerem canın simitmi çektiiii ay ne desem istersin sen heee benim akıl sağlığım senin burnunu görünce gitti :) aaa gidelim harbiden akıl hastanesine ne vakalar vardır onları incelerken hem vakitte geçer kaydirigubbakcemile
kayra sen başlardasın sonlara doğru bizden beter olabilirsin laelaelaelaelae
üçüz anneleri ve yavrularrııı hadi sizde göbişlerini koyunn...inanın ben şahsım adına çok merak ediyorum
amin selinus inş.dediğin gibi olur sanada dr hep yat falan dedimi hangi ilaçları kullanıyorsun kaç yaşındasın ilk gebeliğinmi fisfisfis ay ne çok sordum heeeeeeeeeee
nil günaydın erkencisin.. uyuyamamak kötü bi sağ bi sol bi kramp bi wc derken sabahı ettik bizde .. ben badem yağı sürüyordum ama oda tüylendirdi sürmüyorum artık. kakoo yağı çilek yağı karışımı hazırlıyormuş aktarlar onu tavsiye ediyor herkes canım..
günaydın canım geceleri bana uyku yok ona alıştımda iki gündür kaşınmam artıı deli olcam kakao yağı zeytinyağı banamısın demiyor kızardı heryerim en çok ta karnım duşa girdim şimdi duşa girmekte rahatlatıyor ama sonra cilt kuruyor daha beter kaşınıyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?