z Anneleri biz de burada bulualm

:umursamaz: benim burnum küçüldü bi kerem canın simitmi çektiiii ay ne desem istersin sen heee benim akıl sağlığım senin burnunu görünce gitti :) aaa gidelim harbiden akıl hastanesine ne vakalar vardır onları incelerken hem vakitte geçer kaydirigubbakcemile

kayra sen başlardasın sonlara doğru bizden beter olabilirsin laelaelaelaelae

üçüz anneleri ve yavrularrııı hadi sizde göbişlerini koyunn...inanın ben şahsım adına çok merak ediyorum

eminim olurum. siz şimdi rahatsınız tabi. bende üstelik birde küçük bir cadı var. heralde daha çok tırlatırım....

kaydirigubbakcemile3 tırlak kayra ay çok uydu hee bu isim sıyırmışken tümden sıyırcan zaten öteki türlüsü daha zor bence nasıl derler git gel akıllı gittimi tümden gidicek aklın laelaelaelaelaehihoyyytgamyoncuiremsu

kaydirigubbakcemile5 çok sevinirim gerçektende sen eskişehirdemisin gerçekten yolculuk yapabilcenmi dr izin verdimi yani

delikafadulden ne güzel olurduuuu inş canım her zaman beklerim benim bebişler durmuyor gidip karnımı sallıyımde uyusunllar iiii geceler tatlım

uyuyamıyorum karnım çok gerildi ve acayip kaşınıyor napsam sizler napıyorsunuz ne sürüyorsunuz

nil günaydın erkencisin.. uyuyamamak kötü bi sağ bi sol bi kramp bi wc derken sabahı ettik bizde .. ben badem yağı sürüyordum ama oda tüylendirdi sürmüyorum artık. kakoo yağı çilek yağı karışımı hazırlıyormuş aktarlar onu tavsiye ediyor herkes canım..

amin selinus inş.dediğin gibi olur sanada dr hep yat falan dedimi hangi ilaçları kullanıyorsun kaç yaşındasın ilk gebeliğinmi fisfisfis ay ne çok sordum heeeeeeeeeee

ben 7. haftamda bi lekelenme geçirmiştim o zamandan beri istirahat halindeyim zaten çok şükür bi sıkıntı kalmadı ben progestan kullanıyorum günde 6 tane tüp bebek olduğundan clexane iğne prednol tablet elevit tablet kullanıyorum ve pitos 29 yaşımdayım ilk gebeliğim canım

günaydın canım geceleri bana uyku yok ona alıştımda iki gündür kaşınmam artıı deli olcam kakao yağı zeytinyağı banamısın demiyor kızardı heryerim en çok ta karnım duşa girdim şimdi duşa girmekte rahatlatıyor ama sonra cilt kuruyor daha beter kaşınıyor ..

zayıftın sanırım canıms en o yüzden geriliyodur karnın gerildikçede kaşıntı yapıyordur. malum okadar şişkinliğe alışık değil vucudun.. aman ılık suyla duş alıyosun dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…