z Anneleri biz de burada bulualm

aldım şimdi rahatladım biraz birazdan da uykuya geçerim :)) evet canım ben 48 le başladım gebeliğime ..zayıf çirozdum

selam kızlarrrrrr.muallim dün akşam nerdeydin kıııı. burası pek şenlikliydi........................

ya benim bu gece biraz kanamam oldu.... bişey olurmuki...

Son düzenleme:
kayracım uykum geldu uyumusun................gec kaldım demekkı........................kanaman olması normal yınede mutlaka doktorunu ara ınsan terdırgın oluyo.........ve dınlen yat..benımde oldu 9. haftada o gunden berı yatıyorum sımdı çok sukur gectı ınş bı da olmaz ..........dıkkat et

nıl hıç merak etrme doğumdan sonra eser kalmaz..................ınş bı doguralım ...........sızın kalmazda benım kalır sanırım ya yasımdan dolayı belkı veremem..............ahhhhhhhhhh genclık ahhhhhhhhhhhhhh..........................kızlar ya herkes üçüz annnelerı hep uzaktasınız ıst yok........................ınş doguralım bıgun buluşuruz..............

tamam muallimim bugün zaten ultrasonum var. inşallah bişey olmaz.... geçen defa ikizleri böyle kaybetmiştim..... kapleri durmuştu...

ınş kayracım bulusıuruz............ınş yeterkı saglıkla doğuralım..........cok tedırgın olma kanama oluyo ınşşşşşşşş gıt ıcın rahat etsın........ınş bısey yoktur

merhaba kızlar nasılsınız
nilcim ben jojoba yağı kullandım inanılmaz yumuşatıyor şükür benim kaşıntım olmadı çatladığım gibi hiçbişey sürmeme kararı aldım
KAYRACIM geçmiş olsun hemen kötü düşünme çoğul gebelikte çok oluyor kanama gibi durumlar
MUALLıM sen nasılsın canım

pıtoscum ıyıyım cok sukur ama heop tedırgınım...............doktorum progestorono kestoı..........bakalım serkaj olabılırım onaltıncı haftada..............sen masallah ıyı gıdıyosun hadı onumuzde moral kaynagımız sımdı sen nıl var oltus nerde acaba...........ıyı bak kendıne

ben bebeyağı suruyorum karnıma bazen benım eszeryan yerım çok kasınıyo ...........ama senın yagdan da alım ınş........mıdem hala ıyı degıl azaldı ama yınede var...........

serklajı yaptırman seni moral olarakta güçlü tutar muallimcim benim doktorumda 14. hafta civarı ffalandı progestanı kestiğinde gece hep rüyamda doğum bebek küvöz bunları görüyorum şimdi sıra bana geldi ya daha heyecanlı oldu sonra lotus var lotusla dün konuştuk iyiymiş

bebeyağından tiksindim ben çok erken başlamıştım vucud bakımına kremler yağlar felan o zaman bebeyağı en zararsızıdır diye sürdüm tamda tiksinme dönemine denk geldi ayyy tiksindiydim ondan jojoba yağını nerden alıyon eczanedenmii canım yaaa zeytinyağı felan fayda etmedi dün gece kakao yağıda fayda etmedi gittim bebeklerin bakım ürünlerinden pişik önleyici ssürdüm rahatladım ama onuda kullanamamki bebişlerimin

karnım büyüyor ben dehşete kapılıyorum eşiim bana öcüüüymüşüm gibi bakmaya başladı beni gördükçe korkuyor sanki bu kadarcık karın nasıl büyüyor diyee ayyyyy

slm kızlar.Nasılsınız?Valla ben uyuyabilsem dahada iyi olucam ama bebişler uyutmuyor.Sağa yatıyorum sağdaki yatırtmıyor,sola yatıyorum soldaki yatırtmıyor.Böyle debenleşip duruyoruz işte.Napalım katlanıcaz artık.
Akşam bayağı kaynatmışınız.Ben akşamları fazla giremiyorum,siz kaynatın bakalım.
Pitos bitirdinmi alacak,vereceği bebişlerin?

nilcim aktardan aldım ben jojoba yağını benim cildim en hassas kısmına giriyor sudaki klordan tutta hemen hemen herşey alerji yapar bana ama jojoba yapmadı ve nemli tutuyor çok

papatya merhaba canım evet biti bizim alıncaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…