slm kızlar. gittim geldim kontrole ama neredeyse yatıyordum yine. sancım çıktı yine ben hissetmesemde. hemde bu sefer 50-60 70 e bile yükseldi. önümüzdeki hafta büyük ihtimal alırız bebekleri çünkü epey daralmış artık alan dedi. suları iyi, rahim ağzı kapalı, ben sancı hissetmiyorum ama yine de öle dedi niyeyse. 1500 küsür kızlar, 1800 küsür de erkek ama bunlar tahmini kiloları. artık çok rahat ölçüm yapamıyorum dedi. iyi haftaya geldin, kiloları da iyi dedi.sancın çıkıyor yatırayım gözetim atında dur dedi ama sonra daha ben bişey demeden ev yakınsa git yarın tekrar gel bağlayalım nstye dedi.bebek hareketlerini saymaya çalış dedi. not etmeye çalışıyorum bende. kan bankasından kan bile sordurdu bize. bu biraz korkuttu beni. şimdilik kan var ama inş. bi sorun çıkmaz. inş. gerek kalmaz ama yine de hazırlıklı olalım üçüz olduğu için rahim kendini toparlamakta zorlanabilir dedi. ay stres oldum iyice yaaa... bi de bu sefer tuşe yapıcam dedi ve parmağıyla kontrol etti rahim ağzını. çok korktum ama. çok acımadı ama beklemiyordum ve bilmiyordum böyle bişey yaptıklarını. hemşirede tuşe doğuma yakın yapılır rahat ol dedi.bi de benim hemoroid sanırım yine azacak. hafif acımalar var. o da çok geriyor beni. inş. daha fazla ilerlemeden kaybolur tekrar. ayy ne zormuş bu son zamanlar yaaaa.korkuyorum ameliyattan!!!!!!!!!!!!!