z Anneleri biz de burada bulualm

mehlikacığım sağolasın..ben de belirtiler çok yavaş seyrediyor arada kasıklarım ağrıyor göğüslerim de öyle..bazen bakmışım herşey normal..yani öyle kendim gibiyim ki tedirgin oldum ne bileyim tek bebek taşımıyoruz ki..allah sağlıkla kolaylıkla mutluluklarına kavuşturur dilerim seni..sizleri gıpta ederek okuyorum..sanırım 31.haftada falansın..Bu haftalara gelinceye kadar ne büyük endişe ve sıkıntılar atlatmışsındırkimbilir...allah hayırlısıyla doğum yapmanı ve sağlıkla bebeklerine kavuşmanı nasip eder canı gönülden diliyorum..

TUUBAY cım beni hatırlaman bile çok sevindirdi..Ne büyük mutluluk ki bu gayretli yolda allah gebeliğinizi sağ salim devam ettirmiş..ve neredeyse mutlu sona yaklaşmışsınız..Allah hayırla ve sağlıkla bebeklerine kavuştursun çok mutlu olun emi..Bunu canı gönülden diliyorum..Evet bebeklerimi kaybetmeseydim..Ben de bu aralar ya doğurmuştum ya doğuracaktım..Kısmetten öteye yol yok..O yüzden ya endişem kendimi dinleyip duruyorum..ve sizlerden bilgi almaya çalışıyorum..Dilerim şimdi bebeklerimle bu gayretli yolda allah bana da gebeliğimi ve doğumumu sağlıkla ve hayırla yaşamayı nasip eder..Evet canım bana transfer edilen embriyolar illa bölünüyor..Biz de hayret ediyoruz..Gebe kalmak her iki tedavimde de nasip oldu..Ancak tüm arzum bu gebeliğimin mutlu yarınlara ulaşması..Dualar her zaman karşılık bulur..Ben de sizlere çok duacıyım..Bebeklerinle keyifle ve sağlıcakla kal...

kızlar benim bulantım 7. haftada başladı 4. aya kadar devam etti bizimkide tüp bebek alakası yok. tubacım ben hastanedeydim sabah suyum gelmeye başladı 5:30 6:00 sıralarında dokuzda ameliyata alındım doktor zaten doğumun başlamasını bekliycez demişti

Tubaycım, ben sana çok güveniyorum.Rahatsızlıklarına rağmen çok güzel gidiyosun.Önemli olan bebişlerin iyi olması canım. İnşallah da sağlıkla ilerlemeye devam edersin bebişlerinle.Canım senin bebişlerin kiloları nasıl? Benim bugün kontrolüm vardı, şubat 15 e gelsek bizim için çok ii olur dedi dr.Sana dr un herhangibir zaman veriyor mu doğum için?

Seybay, belki tuhaf gelir sana canım ama benim ilk 2-3 ay kadar aşırı derecede gögüslerim ağrıdı ve büyüdü.Bldiğim kadarıyla gögüsler son aylarda dolgunlaşıp ağrıyo bende tam tersi oldu.o zaman göbişte küçüktü ya göğüsler çok iri görünüyodudelikafadulden

inşallah bu sefer sen de mutlu sona ulaşacaksın seybaycım. ama kendini dinleyip durma yoksa zor geçer vakit. yarın 32 bitiyor inş. bakalım nolcak. iyice zorlaştı ama. hayırlısıyla hepimiz kurtuluruz inş.
mehlikacım bana dr.um 32 ye gelirsek çok çok çok iyi demişti ,işte artık bekleyeceğiz ne zaman gelmek isterlerse yada senin dayanabildiğin yere kadar beklicez diyor. ama benim içimden hep 14 şubata gün alıp gitmek geliyordu. taaa 28. haftalardayken bile düşünüyordum bunu ama herkes o kadar umutsuzduki ( dr.da dahil) kimseye söylemiyordum gülecekler diye. inşallah dururuz o vakte kadar da eşime hediyem olur. ben hamile olduğumu da evlilik yıldönümüzden 1 gün önce öğrenmiştim testle ve ertesi gün hediye olarak bu haberi vermiştim. testle birlikte bi mektup yazmıştım bebeklerin dilinden. bu da hep hayalimdi şükürler olsun gerçekleşti. bakalım 14 şubat olacakmı. bu arada benim göğüslerim hiç büyümedi ve korkarım sütüm de olmayacak

Tubaycim sagolun. Icime su serptiniz, insanin aklina neler geliyor. Sükrolsun suanda birseyim yok ama yinede yatiyorum, mümkün oldugu kadar hastaneye düsmemek icin. Allah sanada Mehlika yada yardimci olsun. Aklimiz hep sizde, insallah buradan yakinda güzel haberlerinizi aliriz.

slm kızlar. gittim geldim kontrole ama neredeyse yatıyordum yine. sancım çıktı yine ben hissetmesemde. hemde bu sefer 50-60 70 e bile yükseldi. önümüzdeki hafta büyük ihtimal alırız bebekleri çünkü epey daralmış artık alan dedi. suları iyi, rahim ağzı kapalı, ben sancı hissetmiyorum ama yine de öle dedi niyeyse. 1500 küsür kızlar, 1800 küsür de erkek ama bunlar tahmini kiloları. artık çok rahat ölçüm yapamıyorum dedi. iyi haftaya geldin, kiloları da iyi dedi.sancın çıkıyor yatırayım gözetim atında dur dedi ama sonra daha ben bişey demeden ev yakınsa git yarın tekrar gel bağlayalım nstye dedi.bebek hareketlerini saymaya çalış dedi. not etmeye çalışıyorum bende. kan bankasından kan bile sordurdu bize. bu biraz korkuttu beni. şimdilik kan var ama inş. bi sorun çıkmaz. inş. gerek kalmaz ama yine de hazırlıklı olalım üçüz olduğu için rahim kendini toparlamakta zorlanabilir dedi. ay stres oldum iyice yaaa... bi de bu sefer tuşe yapıcam dedi ve parmağıyla kontrol etti rahim ağzını. çok korktum ama. çok acımadı ama beklemiyordum ve bilmiyordum böyle bişey yaptıklarını. hemşirede tuşe doğuma yakın yapılır rahat ol dedi.bi de benim hemoroid sanırım yine azacak. hafif acımalar var. o da çok geriyor beni. inş. daha fazla ilerlemeden kaybolur tekrar. ayy ne zormuş bu son zamanlar yaaaa.korkuyorum ameliyattan!!!!!!!!!!!!!

Tubaycım, bence şeytanın bacağını kırdık.Allahın izniyle doğsa bile yaşar kuzucuklarımız.Valla senle biçok konuda aynı şeyleri hissediyor ve yaşıyoruz.14 şubat tarihide hep benim kafamda buaralar.dr um beni nst ye hiç yollamadı henüz.dün kontrolüm vardı ve 10 gün sonra tekrar gel dedi.Tabi prob. olmassa(inş. olmaz).yani ayın 9 unda gidicem o zaman nst ye giricem.Artık o kadar tedirginim ki, aşağıdaki bebişler tekmelediğinde suları patlicak sanıyorum, bide geceleri tuvalete kalkarken ödüm kopuyo su falan gelecek diye.ben de korkuyorum ama biyandan da hevesleniyorum.Aslında doğum bi kadın için harika bişey.onunda tadını çıkartmak lazım.Allahın izniyle acısız sızısız bebişlerimizi kucaklarız inşallah canım.

ben yaklaşık son 1 aydır her kontrolümde nstye bağlandım. çok stres yapıyo o nst beni. sayılar yükseldikçe ben iyice geriliyorum. keşke beni de bağlamasaydı. bakalım yarın ne çıkacak. senin daha baya var. inş. sorun çıkmaz ve durursun. o zaman 33 hafta olacaksın sanırım dimi. tabi allahın izniyle riskli zamanları atlattık ama beni de bu sefer doğumdan sonrası çok korkutuyor. çok küçük olacaklar elime alabilecekmiyim, bakıp başedebilecekmiyim , küvezde ne kadar kalacaklar, .............. oooooooo aklımda öyle çok soru varki....... su konusunda ben de çok korkuyorum. nasıl bişey olduğunu da bilmiyoruz ya, ondan stres oluyoruz. hamileleiğin son zamanlarında akıntı çok olurmuş ama ben de her seferinde bişey hissettiğimde ay sumu acaba bu diye panikliyorum. inşallah hayırlısıyla bebeklerimizin bakımlarıyla ilgili konuları paylaşırız artık hayırlısıyla bundan sonra. çok istiyordum 14 şubat ama sanırım olmayacak. hayırlısı napalım

Canım hiç stres olma bazı bebişler 33 haftada küvöze girmiyo.o durum hiç belli olmuyo.sen beslenmene dikkat et.Sana diyorum ama midem o kadar berbat ki hamileliğimin en az beslendiğim dönemlerini yaşıyorum.sütü bile hiç aksatmazken aksatmaya başladım.kahvaltıyı burnumu sıkıp yaptıracaklar nerdeyse. Şu hafta hafta gebelik lerden okuduğum kadarıyla 33. haftadan sonra bebeklerde önemli bi gelişme kalmıyo, yalnızca yağ depolamaya başlıyolar. gel bizim hedef 35 olsun yinede canım.biz hayallerimizi yüksek tutalım:) bebişlere kiminle bakacaksın? yardım edecek birileri yok mu yoksa?

Canım valla aynısı bana da oluyo.Akıntı geliyo bakmicam diye zırlıyorum bile, bakarsam kan yada su görmekten korkuyorum ama akıntı oluyo:)
Yarın haber vermeyi unutma canım.İnşallah herşey yolunda gider.

kızlar 9.haftamdayım ve gözle görülür derecede karnım çıktı benim. normali. sizinen erken ne zaman karnınız büyümüştü

Açelya, normaldir canım.her bayanda aynı olmuyo.Bazısı hemen çıkıyo.bazısı 4-5 ay nerdeyse belli olmuyo.vücut yapısıyla ilgili.neden canım sordun?yoksa rahatsız mı oluyosun.ne güzel işte bebişler burdayız anne diyolar sana.

Özlem ve Aynur nabersiniz canım yaaaaa.Sanırım (inşallah) sizin aşamalara gelmeye az kaldı. Bu son haftalarda bizim gibilere neler tavsiye edersiniz. Bu arada albümlerinize neredeyse hergün bakıyorum.Kocaman maşallah hepinize çok hoşuma gidiyo.Ben de bebişlerimi hayal ediyorum öyle.

kızlar benim suyumun nsl geldiğini anlatayım sabah hastanede kalktım yatağımdan kalkarken kilotum ıslandı herhalde akıntı dedim tuvalete gittim çamaşır değiştirmeye geldim yürüdükçe su gelmeye başladı pijamamın arası baya ıslandı anladımki suyum geliyor telaşe edecek birşey yok anlaşılıyor zaten a meliyattan bende korkardım ama inanın hamilelik boyunca en kolay atlatılan ameliyat gözünü kapatıp açıyorsun bebişler doğmuş hiiiiiiiiiççç korkmayın zaten tek bebk ameliyatından hiç bir farkı yok asıl zorluklar doğunca başlıyor bu günlerin tadını çıkarın doğduklarında aşırı küçük oluyorlar ben şok olmuştum ama allah yardım ediyor çok rahat tutabiliyor anne benim en küçügüm 1.670 gr dı şimdi maşallah 7 kilonun üzerinde küçük bebek daha çabuk büyüyor

Aynurcum, ameliyattan sonra tam olarak ne zaman ayağa kalktın.ben de sanırım doğum kendi başlayana kadar beklicem.Çünkü dr um kesin öyle yapacaktır.

ben 3. gün yürüyerek çıktım yani arabaya kadar tabi ben evdede hiç yatmadım zaten evimdede değildim

akcıger gelısımı ıcın ve kuvozde kalmasın dıye son ana kadar dayanın kızlar.en kolay zamanlarınız dogduklarında bu kadar rahat olmıycaksınız.ama cok tatlı olacak her sey.

Slm kızlar hatırladınızmı beni bir ara ne çok soru soruyordum ..nasılsınız bebişleriniz...bebekleri henüz gelmeyen anne adayları rabbim saglıkla sorunsuz bir şekilde kucagınıza almak nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…