slm kızlar. bugün sabah tekrar gittim bebişlerimi görmeye. boncuk boncuk nasıl güzel bakıyorlardı bi görseniz. ama kesinlikle foto. çekmemize izin yok. kucağımıza verdiler eşimle ikimizin. birimize kızımızın birini, diğerimize de öteki kızı verdiler. sevdik oynadık öptük kokladık. mama yedirmelerini, gazlarını çıkarmalarını izledik. çok güzeldi ya anlatama çok. o kadar korkmama rağmen nasıl bakacağım diye yiene de istiyorum biran evvel eve gelmelerini. hafta sonuna çıkarmayı planlıyorum dedi dr.ları da. sanki 4 günde bile büyümüşler gibi geldi bana. ah bi de sütüm gelse.
aynur, özlem yardım edin nolur 4 gündür pompalıyorum sürekli ama sadece 20cc ağız dedikleri sarı süt geliyor. onu götürüyorum hemşireler elimden nasıl kapıyor bu çok değerli diye. hatta bugün gittiğimizde kızımın biri çok fena ağlıyordu acıkmış, hemşire sadece 1 damla verdi ağzına birden sei kesildi çok güzeldi ya. kim bilir sütüm bi gelse ne iyi olacak. 2 saate sürekli pompalıyorum ve ancak bugün göğüslerim sertleşti ve sızlamaya başladı. bu iyiye işaret diyorlar. sizde nasıl olmuştu? gerçi aynur kendisi emzirmiştir heralde hemen de özlem senin sütün nasıl olmuştu hemen gelmişmiydi? hem erken doğum hem de sezeryan olduğu için ancak olur normal diyor dr. ama bebeklerimin ihtiyacı var. dr.da sıkı sıkı tembih ettim günlük yarım litre süte ihtiyacımız var hadi bakalım anne diye. elimden geleni yapıyorum ama. bol su, komposto, adaçayı, ısırgan otu, ballı süt içiyorum ama inş. biran evvel gelir. yaram acıyor onca sıvıyla da sürekli wcye gitmek çok zor oluyor. ama herşey bebeklerim içni...
mahlikacım darısı başına inş. sağlıkla cnım. öpüyoruz kızlar sizi...