z Anneleri biz de burada bulualm

evet ilk kez bugün sabah midem bulandı ve kustum..söylemesi ayıp...valla günlerdir belirti yok bebekler ne alemde diyordum..saçma belki ama bulanması bile beni rahatlattı demekki bebişler içerde çalışma halindeler..hayırlısı bakalım..

Mavi Deniz, saol canım biz çok şükür iyiyiz.Artık zorlaştı ama idare ediyoruz.Sen nasılsın canım?
Seybay, bak canım bulanmıyo dedin sonunda bulandırdın mideni.İnşallah zor geçmez canım.Ben ilk 4 ayı banyo lavabosunda geçirmiştim ama ardından zorla da olsa herşeyi yemeye çalıştım.Aman beslenmeye dikkat.Çıkarsan bile sık sık bişeyler yemeye çalış.kolaylıklar diliyorum canım.

mehlikacım iyiyim bende hala birşey yok ümitle sabırla beklemeye çalışıyorum..bu ay ignelerle yumrutayı büyütmeye başladık saga dogrusu vuruldum ama beklemedeyim..önce menegon gine vuruldum 5 gün kalçadan o igne bitti ertesi gün gonal f ye başladım hormon testi sonucuna gire doz ayarlanıp 6 günde o sürdü.sonra kontrol etti yumrutam yavaş büyüdüler gittim 11 ml iken 3 gün sonra gittigimde 18 ml olmuşlardı 2 tane yumurtam vardı..ovitrelle çatlatma ignesi vuruldum..şuan beklemedeyim.genelde igneden 15 yada en geç 18 sonra regl olacaksan oluyormuşsun..gçen salı günü vuruldum bekliyorum umutla..bazen hamile oldugum fikrine kapılıyorum bazen bu ay da hüsrana ugrayacagım diyorum..kasıklarım agrıyor genel olarak batma oluyor agır birşey kaldıramıyorum hemen kasıgımda sızı oluyor..

Özlem yine tatile gitti herhalde.Yani umarım öyledir.Aynur ben çok rahatsızım artık sürekli yatıyorum.her an doğurabilirim diye bekliyorum.tuba yine yok. hastane kızı görünce bidaha bırakmıyo:)
Sen nasılsın Aynucum, bebişler iyiler mi?

Mavi Deniz, canım sen hiç umudunu kaybetme.Yıllarca uğraşan insanlar var.Se hep pozitif düşün.Benm de yumurta sayım azdı, benden yaşça çok büyük hanımlardan 15-20 yumurta toplanırken benden 6 yumurta aldılar.yinede umudumu yitirmemiştim.Allah nasip edecekse eder canım.İnşallah sen de hamileyim diye haber verirsin bize burdan.ağrılar nomaldir iğneler yapabiliyor.Allahım hep seninle olsun canım.

mavi deniz umudunu yitirme canım ben iki aşılamadan sonra tüp bebekle hamile kaldım 7 yıl sonra oldu allaha dua et asla isyan etme mehlikacım bende iyiyim bebişlerimle yanlızım 4 gündür yanlızım maşallah çokta iyiler canım kaç haftalık oldun

Aynurcum ben bugün 32+2 yim.salı günlerini iple çekiyoruz, her salı 1 hafta bitmiş oluyo.senin bebişlerin de iyi olmasına sevindim canım.gittikçe belkide kimseye ihtiyacın kalmaz.yalnız başına da bakabilirsin.

sagolun kızlar valla bilmiyorum her geçen gün sanki umudumu kaybediyorum..ama rabbime çok şükür bunların üstesinden gelmeye çalışıyoruz..mehlika cım azmı kaldı doguma ?doktor ne diyor?

mavi deniz, normalde 30 mart doğum ama, dr um şubatta olur diyor.mart ayını görmeme imkan yok gibi zaten. pazartesi randevum var, artık sık sık nst ye girecem.dayanacak halim kalmadı ama bebişler için sabrediyorum.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

mehlikacığım ya sen doğuma yaklaşıyorsun ben heyecanlanıyorum..allah vaktinde arzu ettiğin ve sağlığınızın el verdiği ölçüde rahat...sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin sana..yüzmüşsün kuyruğuna gelmişsin..allah hayırlı vakitlerde doğumunu nasip etsin inşallah....

kizlar meraba ben subat annesiyim
rabbim ücüzlerinizin hepsine sagik uzun ömür versin güzel günlerini görmek nasip etsin
saglikla alin kucaklariniza meleklerinizii ,ne kadar tatli yaaa üc tane birden massallah onlaraaaaa

Seybay, saol canım.Sen de bugünlere sağlıkla gelirsin inşallah.Zaman çabuk geçiyo, insan anlamıyo bile.Çok şükür hamileliğim de iyi geçti 30. haftaya kadar.Şimdilerde zorlaştı ama normal, bebişler hızlı büyüyo artık. Be kendime çok iyi baktım, onun faydasını da gördüm.Sen de kendine dikkat et canım, iyi beslen, kalsiyum,protein falan çok önemli. Sadece tek bişi kötü olacak senin için hamileliğin enzor zamanları yaza denk gelecek.Sen kendine şimdiden yaz için serin bir yer ayarla bence rahatın herşeyden önemli olsun.

ay allahım bende isityorum ikiz üçüz hatta tekinede razıyım ben yeterki olsun kızlar allah kolaylık versin işiniz zor olmalı salıkla büyütün inş

slm kızlar. 5 şubat perş. 09:15 de 1440-1620-1750 olmak üzere bebeklerim dünyaya geldiler. şükürler olsun durumları iyi. 32+5 haftalık. solunum prob. yok ama yine de yoğun bakımdalr. küçücükler. görüyorum sürekli. vakit buldukça yazarım. bebeklerime dua edin nolur hemencik büyüsünler. öpt.

aaaaaaaaa tubacım gözün aydın canım. mehl,ika darısı başına şok oldum valla ayy birden okuyunca heyecanlandım kalbim hızlı hızlı atmaya başladım bana ne oluyorsa çok çok sevindim tubaacım en kısa zamanda bebişlerin resimlerini istiyorummmmmmmmmmmmmmmm

Çok kötüsün tuba ağlattın beni.Sanki ben doğurdum:)Çok garip oldum yaaa.Herşeyi yaz ve resim koy lütfen.Tebrikler canım.Allahım analı babalı büyütsün.Biran önce çıkarsınız inşallah hastaneden.Allahım o minnoşlara sağlık versin canım.

Allahım ne kadar buyuk bır mucizedır kımbılır üçüz doğurmak..Allah kucagınıza almayı bu mucizeyı yasamayı nasıp etsın canlarım

selam geçmiş olsun.
Allah analı babalı, sağlıklı sıhatli büyümelerini nasip etsin. darısı başımıza inşallah.

slm kızlar. bugün sabah tekrar gittim bebişlerimi görmeye. boncuk boncuk nasıl güzel bakıyorlardı bi görseniz. ama kesinlikle foto. çekmemize izin yok. kucağımıza verdiler eşimle ikimizin. birimize kızımızın birini, diğerimize de öteki kızı verdiler. sevdik oynadık öptük kokladık. mama yedirmelerini, gazlarını çıkarmalarını izledik. çok güzeldi ya anlatama çok. o kadar korkmama rağmen nasıl bakacağım diye yiene de istiyorum biran evvel eve gelmelerini. hafta sonuna çıkarmayı planlıyorum dedi dr.ları da. sanki 4 günde bile büyümüşler gibi geldi bana. ah bi de sütüm gelse.

aynur, özlem yardım edin nolur 4 gündür pompalıyorum sürekli ama sadece 20cc ağız dedikleri sarı süt geliyor. onu götürüyorum hemşireler elimden nasıl kapıyor bu çok değerli diye. hatta bugün gittiğimizde kızımın biri çok fena ağlıyordu acıkmış, hemşire sadece 1 damla verdi ağzına birden sei kesildi çok güzeldi ya. kim bilir sütüm bi gelse ne iyi olacak. 2 saate sürekli pompalıyorum ve ancak bugün göğüslerim sertleşti ve sızlamaya başladı. bu iyiye işaret diyorlar. sizde nasıl olmuştu? gerçi aynur kendisi emzirmiştir heralde hemen de özlem senin sütün nasıl olmuştu hemen gelmişmiydi? hem erken doğum hem de sezeryan olduğu için ancak olur normal diyor dr. ama bebeklerimin ihtiyacı var. dr.da sıkı sıkı tembih ettim günlük yarım litre süte ihtiyacımız var hadi bakalım anne diye. elimden geleni yapıyorum ama. bol su, komposto, adaçayı, ısırgan otu, ballı süt içiyorum ama inş. biran evvel gelir. yaram acıyor onca sıvıyla da sürekli wcye gitmek çok zor oluyor. ama herşey bebeklerim içni...

mahlikacım darısı başına inş. sağlıkla cnım. öpüyoruz kızlar sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…