z Anneleri biz de burada bulualm

hoşbuldum kızlar uykusuzum çok görümcem bendeydi oda hamile aramızda çok az gün var ama ben kadar ağırlaşmış dönemiyor bile neyse geç yattık uyuyamadım sıcak wc falan derken sabahta 7 de ayaktaydım öyle yanii siz nasılsınız

kız papatya nere gıttın yıne...............bahce sefası dımı................kızlar nıl pıtos lotus..............sız eylulde dorurusunuz dımı.................ekımı bulurmu.............papatya ya sen ne zaman...........kasım galıba...................

ben ilk transfer gününden beri wc ye bir girdim daha çıkamadım bacım
kayra yazmış ya benmi yanlış okudum diğer sayfada sana cevap vermiş hatta şok olmadım falan diye

ya ne dıyonuz ya ıkı keremı..........bı kere bılıyorum bu asyı ya...............anne ben korkarım asılardan ya...............hacca gıderken bıle kacmıştım yaptırmamıştım ya........

Cnm ben yaptırmadım drum söylemedi bile,çok gerekli olsaydı hiçbir dr bunu es geçmezdi bence...çok önemli olduğunu sanmıyorum bu aşının açıkçası...tabi yinede yaptırmak isteyen yaptırır.....

muallim doktorum 33 haftaya kadar gelsen yeter diyor nefes darlığı başladı ya ondan sanırım öyle ise 2 haftam var benim :1shok:

ay ıkı hafta hadı ınş o zaman eylul bası..............hım basak burcu............ay oğlumun burcu ...............cekecen bacım sen bu veletlerden..................huysuz zor begenen.............

Alırım msn sorun olmaz hem güzel fikir bacım:))) ay sen bugun huysuzsuzdurda hani uykunu alamamışsın yaa bende öyle uyusamda alamıyorum uyandığımda boğazım ağrıyor nedenmi horlamaktan sanırımmm yaaa

kayra buralardaydı dün misafiri varmış öyle demişti muallim sen gözden kaçırdım galibaaa

ahh wc olayı ayyy artık ellerim kurudu çatladıı yıkamaktan kremde fayda etmez oldu.. bu arada hamilelikte bdendeki en güzel değişiklik kiii başka yoktu tırnaklarım müthiş parlıyor yaaa sanki parlatıcı sürümüşüm gibi bu hiç gitmese

5 ekimde doğurmak istiyorum eşimin doğum günü evde 4 tane terazi olsun :)))

benim doktor 28 doldur gerisini bize bırak dedi yarın ben kontrole gidiyorum bakalım napıcaz nediyecek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…