bende 22 aralık doğmusum yayın sonu oğlak bası.........arada kalmışım yanı.............bu bebışlerde kısmetse ocak aralık sonu .................bakalım hayırla gelseler.............kuvezsız gelseler ne ıyı olur ya hepımızınkı..........
evet muallimcim ama önemli olan gerçekten günü gününe olması lazım bebeklerin mesela geçen hafta benim birisi 1 hafta geriledi birisi bir hafta ilerden gidiyor diğeri haftasında o yüzden günü gününe olması çok önemlii
benimkiler1 kilo olmamştır daha yaaa yarın öğrencem bakalım
bı tanıdığımın gelını doğurdıu demıştım onceden uçuzlerını..............her gun gezdı valla son gun yıne geczmeye gıtmış de sancılanmış sekız ayı doldurmulş bu halle bebeklerı ıkı kılonun altındaymış bı r ay kuvezde kaldılar bı tane cıger ığnesı yemış dırerını vurulamadan doğurmuş umranıye erdemde sımıdı bebeklerde cıkmış cok ıyıler...............solunum problemleroı olmuş yoğun bakımda kalmışlar ama sımdı ıyıler..............yanı gezdı doğurdı valla kısmete ıolunca oluyo bence ama ben o kadar rahat degılım kaybetmey yasayınca ınsan daha tedırgın oluyo sanıreım..............korkmayın ınş otuzu doldurunca daha rahat ınş saglıkla gelıcekler ınşşşşşşşşşşş......................
valla bende çooookkk gezmek istiyorum ama gezemiyorummm aşadan açılama gibi bişi hissediyorum ayakta kalıncaaa birde 5 dk fazla yürüyünce belim kopuyor benim ((((
le valla masallah..............ama bız geczemyoz..................ols bebışler ıyı ols gelsınler ınş bol bol hergun gezecem arabama atacam onları gezecemmmmmmmmm ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...........oto kol almam sart............
kayraaaa günden güne çoğalan arkadaşım gelmiş çarşıdan aldım bir tane eve geldim 5 tane nedir bu kayraaaa kaydirigubbakcemile3 yorma tatlım kendini zaten kanaman var iyimisin şimdi
ooo nilcim bir kg mutlaka olmuşlardır sen ne kadar kilo aldın bakalım
muallim benide at arabaya
pıtos kız sakarya neresıkı yakın gelır alırım senı oooooooooooo gezerız.............ıstanbula yolu dusen bulusuruz.....................gezerız ınş bebışlerle