z Anneleri biz de burada bulualm

bencede kayra dikkat et canım.muallimcim geçen sormuşsun çalışıyormusun diye evet çalışıyorum.ama kendi işim masa başındayım ondan pek zorlanmıyorum.yinede ne olursa olsun eylül sonu yada başı ayrılmayı düşünüyorum işten.çünkü geceleri uyuyamıyorum bide sabah erken kalkınca vücudum dinlenemiyor.dewamlı oturduğum içinde ayaklarım çok şişiyor.sizce ne zaman bırakmalıyım işi

canım hoşgeldın...............ıyıysen ınş devanm et ama gunler uzun yorgun oluyosun bak...........eylul ıyıdıtr bencede soınra bolbol dınlen...................

kızlar neredrsınz öğle uykusunamı yattınız.......................bebışler guzel ols dıye................opuyorumnanaktan

:1closedeyes: evet muallimcim bebişlerle birlikte kısada olsa fosurdamışız
nilcim 25 kiloya kadar alırsın dedi dr bana normal yani şuan 25 kilo aldım 26 tada 27 le bitiririm gibi
kayracım ii olmana sevindim allah kolaylık versin
muallim sen haccamı gittin ne güsel yaaa bende istiyorummm sapanca neresi güzel bir soru istanbula 1 saat uzaklıkta izmiti duydunmu peki orasıylada 20 dk var aramızda depremden hatırlarsın adapazarı falan çok söylediler

evet kızlar bende sızmışım bu bilgisayar açık kalmışş .....

ay şimdi oraların dereleri gölleri ne serindir değilmiii ...

canım pıtos adapazarını bılıyom sapancaya sık gıderız yazıcıotelde kalıtrız bazen pahalı azcıkın ama oralar cok guzel..........ızmıtte unıversıyte ark var ıkı defa gıttım...............bılırım oraları yanı yakın demek ıstedım................evet canım sukur haccımızı yaptık ınsan ozluyo bıde umre yaptım ınş bı daha kısmet olur ınş sende gıdersın.................bebışlerle................gıttıgımızde bı aıle vardı adam kucağında bebeğıyle geldı ve yırmııkı sene sonra kavuştuk dedı adamışlar bebekle gelmışler hacca............rabbım ıyı eylesın cumlemızı

nıl uyu kızım uyu.............dogunca arıcaz aslında ama yınede doğsunlar da arayalım uykuyu ama ınş uslu olurlaer

kaydirigubbakcemile5 tamamdır mualllim atlayıp arabana bebişlerle gelirsin nile oturmaya giderissss hatta kalmaya :)

amin inş muallimcim bebişler azcık büyüdümü gitmek istiyoz
nil gel datlum yemyeşil burası dağ bayır gezek

Merhaba kızlar.
Geçen verdiğim tahlil sonuçları çıktı bugün,eşim dr'ye göstermiş.Az,biraz enfeksiyon varmış içerde.Oda serklaj'da olmuş.Antibiyotik vermiş doktor.ıyiki değiştirmişim doktoru valla.Kullancam bir dahaki kontrole tekrar bakıcak.Diğer sonuçlar iyiymiş.Guatr,enzimler,kan v.b.Şükürki önemli bişey çıkmadı.Kullanalım bakalım ilacı,inş. geçer oda.
Sizde bir sıkıntı yoktur umarım,dikkat edin kızlar;özellikle pitos,lotus ve nil.(Doğumunuz yaklaştığı için)
Muallim sende dikkat et canım.Hepimiz Allah'a emanetiz.

geçmiş olsun canım her ne kadar dikkat edersek edelim bu tür şeyler bizlerde kaçınılmaz sanırımmm...bol bol sıvı çok önemli geçrekten bol sıvı tüketmek

papatyacım geçmiş olsun ama geçer üzülme

nill benim doğurmayada halim yok yaaa sıkıntıdanmı bilmiyom inan şimdik doğum olcak deseler halim yok yarın diye ısrar ederim :)

bugun havadanmı ayy biz senle aynı gidiyoz halsizlik uykuszluk ama yarın iyi olucaz gör bak

bugun böyle keyifsiz halsiz ruhsuz biriyim

havadanmıı yok yaaa bizi evde oturmak bu hale getirdi bak şimdik şıkır şıkır giyinip kocişlerin koluna girip deli gibi alışveriş etseydik bebeklerimizze ciciler alsaydık sonra bir yere gidip deli gibi yemek yiyip çekirdek çıtlayıp eve dönseydik bak gör ne sıkıntı kalırdı ne halsizlik zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…