z Anneleri biz de burada bulualm

bende haftaya tam ıdrar testı verım dıyorum tedbırlı olım ..............bazen kapı baca acıyıom üşütuyorum..............yawww pıtos ne dıyon doğurmaya halım yok............sankım normal doğum yapcan kız gıtcen bayılcan bı uyancan bıtmış.................ne guzel dedım dımı...............ya seybay eputral sezeryan olmuş ya aslında bende bu kez öle ıstyom ya............sız napcenız

ama burdan kalkıcam hastaneye gitcem ondan önce temizlen giyin vs.. hazırlan doğum için yok halim işte:) ben epiduralkistemiyorum aşılamam o şekilkde oldu çok belim ağrıdı benim bide ben seybay kadar cesaretlideğilim yani bebişlerden birinin sesini duyamama ihtimali var buda bana fazla gelir kaldıramam sanki

hayırlısı ınş..............merak etme o gun gelınce olur halın heyecan canlandırır senı.................ınş bı gelsınler

kızlar ben negatif sonucu aldıktan sonra hiç girmemiştim buraya ama bugün tesadüfen sebayı öğrendim başı sağolsun kızlar hep duamdasınız allaha emanet olun hepiniz rabbim sizi korusun

pitoşcum ne güzel anlatmışşın gezmiş kadar oldum yaa

papişim ateşölçeri doğumdan sonra alalım dedim eşime en son alınacaklar listesinde ama braun marka alıcaz

lotus ay canım kıyamam yaa inan bizde öyleyiz dururp durup ağlıyoz napalım artık korkular bastırdı ondan kimileri içine atıyor ama biz dışa vuranlardanızz işte naparsın ...

muallim canım ben epidural olamam neden dersen anacım ben panik atağım karnımı keserken ses duyarım bebekler çıkarken sesleri değilde ne bilim tansiyonum düşer ben dayanamam hiç cesaretim yok ama doktorum ne derse onu yapacam ebiduralda ben bayılırım manası yok yanii :)))

elifcim çok üzüldüm canım inan bu sitede en çok dua ettiğim kişiler arasındasın inş Rab birgün o güzelim kalbine göre verecek sabır selamet diliyorum canım arkadaşımm...

elif inş senin içinde herşey çok güzel olur canım allah yardımcın olsun

lotuscum son zamanların sıkıntısı sanırım bunlar üçümüzde aynıyız baksana

amin muallim cümlemiz inşşşşşşşşş

kayarcımgebelikte çok görülen bişey dün görümcem geldi oda hamile sabaha kadar deli gibi kaşınmış araştırdık bir çok sebebi var göz at istersen

evet canım bende deli igibi manyak gibi kaşınanlardanım ilk başta karaciğer enzimleri dendi değilmiş gebelik alerjisiymiş bir ara geçti yine tavan yaptı ama sen kontrole gittiğinde önce karaciğer enzimlerini bi ölçtür ondan sonra dermatoloğa gitmen lazım gerçi ben gitmedim doktorum kafasına göre vermedi ilaç dermatoloğa göndereyim dedi tmm dedim ama fırsat bulamadım sonrada geçtiydi yine başladı ...

:bbo: yinemi kaşınıyorsun nil
tansiyonlar ne alemde kızlar benim hep düşük çıkıyor yükselmesinden iyidir ama

kızlar merhaba.. zaman zaman sizide okuyorum.. bende eylül annelri gruundanım... ateş ölçeri bende çok araştırdım bazen bebekler yeni doğduğunda bile ateşlenebiliyo o yüzden almak gerektiğine inandım fakat braun larda her seferinde değişen başlık var ve buda extra maliyet demek.. sonra belki duymuşsunuzdur wee well diye sadece bebek ürünleri çalışan bir alman markası var.. onu buldum size aldığım cihazın linkini atayım bi bakın.. hem kulak hem alın ölçümü yapıyor ayrıca infrared yoluyla bebeğin biberonundaki mamayı yada yıkanacağı suyuda ölçebiliyor.. sonuçta sizin gebelikleriniz çoğul başlık maliyeti sizde kat kat fazla olur diğer aletlerde.. Allah kullanmayı hiçbi zaman nasip etmesin ama sadece fikrimi paylaşmak istedim.... kendinize iyi bakın herkese hayırlı doğumlar ve bebeklerinizi sağlıkla kucaklayacağınız güzel günler diliyorum...

Weewell Dijital Multi-Fonksiyonel Kulak Alın Termometre (Ateş Ölçer) 6 fonksiyonlu - Ekonomik Alışveriş

canım benimde düşüktü yarın bidaha ölçtüreyim bu aralar pek düşmüyor gibi

yaaa karnım taş gibi oldu bu kasılmamı yaaa kaç saat oldu hala taş gibi 2, magnesyumu aldım

canım çok teşekkür ederizz bende bunu bir araştırayım ilgi için tşkler dediğin gibi alalım ama inş hiç bir zaman kullanmak gereği duymayalım:) :1hug:

:bbo: yinemi kaşınıyorsun nil
tansiyonlar ne alemde kızlar benim hep düşük çıkıyor yükselmesinden iyidir ama

evet canım kaşıntılar başladı o kadar çok sebebi varki sanırım alerjimden dolayı o değil ben birde sürekli hapşırıyorum o kadar alerjik yapım yok ama ortalıkta polenlik bir durumda kalmamışken nedir bu hapşırık korkuyorum vallaa karnımda bu kadar büyümüşken netten araştırdım hormonların yükselmesinden dolayı bu tür hapşırıklar olabiliyormuş tabi bu sadece bir ihtimal yanii Çok üzgünüm çoook

kasılmalar bebkler top gibi olup sancı yapıyor bana ama karnının sertleşmeside kasılmamı sayılıyor bilmiyorum uzan soluna bakalım yumuşama olucakmı yada seni huzursuz edicek başka bişey hissetcenmi

lotus2000 teşekkürler çok amaçlı olmsı çok güzel

bende link açılmıyor netten bulurum artık
hapşurukmu aa bu hormonların yapmadığı şeyde yok ya dr sorarsın bunuda insanı zorlar hapşurmak

aqualotus2000 linkini verdiğin sitedenmi aldın yoksa başka yerdenmi eğer öyleyse güvenilir bir sitemi onu merak ettim ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…