z Anneleri biz de burada bulualm

Canım ne güzel ya anneliği ordan hissettiriyosun valla.Ben de sabırsızlanmaya başladım.Gidip kestirtsem mi kendimi:)) Vakit bulunca doğumunu anlat lütfen.Ben humananın çok iyi süt yapan çaylarını duymuştum,Bide sakın strese girme sütüm gelmiyo diye rahat ol canım.

Tugba cim cok sevindim canim. Allah annali babali büyütsün, bebislerine saglik ve sihhatler versin. Dualarim sizinle. Insallah güzel haberler vermeye devar eder ve resimlerini bizimde görmemizi saglarsin. Kutlarim seni! Allah im darisi bizim basimiza. Tabi önce mehlika yi düsünüyoruz, yakinda insallah onunda güzel haberlerini aliriz.

aman mehlikacım durabişldiğin yere kadar dur hiç acele etme çünkü sen hast. çıkıp da onlar orda kaldımı çok zor oluyor. hiç doğum yapmış, bebeğin olmuş gibi olmuoyr. hiç olmazsa biraz daha dursalar karnında belki de hiç kalmazlar. 34ü görmek lazım canım ya. inş. sağlıkla görürsün. doğuma gelince ben pztsiden beri hast. kalıyordum zaten. sancılarım çıkıyordu. perş. alırım büyük ihtimal demişti. kullandığım sancıları önleyen ilacı da kesince benim sancılar arttı her ne kadar ben bişey hissetmesemde yine. önce ben genel anestesi istediğimi söylemiştim ama orada yatarken spinale ikna ettiler beni. perş. sabah nstye bağladılar dr.lar geldi ve alalım vakit dolmuş dediler, onlar çıktı ardından hemşireler ellerinde gömlekle geldiler.daha onu giymeden sedye geldi kapıya. eşimi aradım gelecekti ama dedim boşver onu aşağıda herkes seni bekliyor ona sürpriz olsun dediler ve hoooooopppp sedyeye. ameliyathaneye bi girdimki benim odada 8 dr. hasta bakıcı zaten içeriye bağırarak girdi açılın üçüzler geliyooooooorr diye.içeride herkes çığlıklarla karşıladı beni. odaya girdik ama kapı açık ve kapı merak den diğer dr.larla doldu. biri diyor benim hasta beklesin bunu izlemeden girmem ben.... ay çok acayipti ya. korkamadım bile. spinal iğneyi vurdular ama olmadı canım. 5 kez denediler iğne yerine ulaşamadı. o sıra biraz stres oldum.genel yapalım dediler ve hemen uyudum zaten. bi uyandım odamda sedyeden yatağıma alınıyorum . öyle korktuğum kadar ağrım filan olmadı. akşama sonda çıktı ve kalktım ayağa. ilki biraz zor olsa da o akşam 5 kez kaltım yürüdüm. bebeklerimi görmeye gittim. sabaha da gaz çıktıktan sonra daha rahatladım.hemşireler hep geldi ağrın varmı vuralım mı iğne dediler vurdurmadım bile. çıkacağım gün yarayı pansuman edip tekrar kapattılar. cuma dikişler alınacak. 2 tane zaten. şimdi biraz acıyor çünkü boğazıma gıcık geliyor ve o fena acıtıyor. e o kadar da olacaktır heralde. öğleden sonra tekrar gideceğiz bebeklerimize.inş. yazarım tekrar. merak ettiklrini sor cevaplarım canım. görüşürüz.

Tubacım seninle aramızda 3 gün vardı sanırım.Yarın 34 e girecem kısmetse.Çok haklsın ben de dayanabildiğim kadar devam etmek istiyorum.ya bende korku var çok, karnım taş gibi.Dr um da beni rahatlatmak için çok sık çağırmıyo.Korkuyorum bebişlere bişi olur diye.Bugün randevum var benimde.İlk kez nst ye girecem, artık 3 güne bir gidecem sanırım.Hayırlısı canım yaaa.
Doğumun güzel geçmiş anladığım kadarıyla(spinal denemesi dışınd).Canım ne kadar kaldın sen hastanede ve bebişlerini hemen görebildin mi? ciğer iğnesi yaptırmışmıydın?
Canım sen çok direndin, bisürü prob. yaşadın.Umarım miniklerin de anneleri gibi inatçı olur ve biran önce çıkarlar hastaneden.

selam Mehlika sen tehlikeli dönemleri atlatmışsın çok şükür.bundan böyle hergeçn gün kardır.
İnşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir meleklerin.
bebeklerinin kilosu ne oldu şimdi. benim en korktuğum şey düşük kilolu dünyaya gelmeleri. 1500 kilogram altı biraz ağır oluyor çünkü.
Allahım inşallah sağlıklı sıhatlı dünyaya gelir miniklerimiz.

demiştimya kızlar doğum en basiti gözünü açıp kapatıyorsun bebişler doğmuş tubacım ben ben doğumu sabah yapmıştım ertesi günü akşam görebildim bebişleri tabii bu sırada mama veriyorlar ama kimse demediki bana pompa kullan diye sadece emziriyordum ama tabiki ilk günler gelmiyor süt bebişler emzirmeyi bırakınca elektrikli pompa aldım şimdiki aklım olsa bir yandan emzirir bir yandan sagardım tabi sağmak emzirmek gibi olmuyor süt zamanla azalıyor ve şu anda bitti 3 ay emzirebildim sadece zaten biberon kolay geliyor ve emmek istemiyorlar ben hemen banyo yapmıştım sütüm gelsin diye zaten dikişim yoktu sadece bant vardı birde tavsiyem kızlar gaz yapmayan dr bronwnsun biberonları var onlardan alın çok faydası oluyor tuba bebişlerin ikisi kız biri erkekmi

tuubay bundan sonraki iki yorumunu da okudum. maşşallah. burayı takip etmesem de hakikaten duygulanıyor insan okuyunca. hastanedeki ekibin o kadar başınıza üşüşmesi falan çok güzel. tabi bu sık yaşanan bir şey olmadığı için böyle.

ne kadar zor ama bir o kadar güzel bir şeyin üstesinden geldiğinin farkındasın değil mi? bravo, maşallah tü tü tü. :) allah tüm çoğul bebek bekleyen kadınlara bol yardım etsin sabır versin umut versin.

tekrar tebrikler. allah bağışlasın...

Kızlar dr a gidip geldik.Bebişlerin kilosunu söylemedi.sadece kalplarine ve sularına baktı.İçeris aşure gibi olmuş dedi.ben de unuttum kilolarını sormayı.Nst ye girmedim.haftaya pztesi tekrar gel dedi, o zaman girecem.Çok şükür önemli bi prob. yok.Dr umda buyüzden dayanabilgdiğim kadar dayanmamı istiyor.
Açelya, canım bebişlerim 10 gün önce 1500 g ın üzerindelerdi.ben de tehlikeli zamanları atlattığımı düşünüyorum ama insan hep endişeli oluyo.hamilelik ilerledikçe kaygılar artıyo.Allahım sağ salim bizleri üçüzlerimize kavuşturur,hayırlı doğumlarımız olur inşallah.

teşekkür ederim pembemavi iyi dileklerin için canım.
aynurcum ben akşamına gittim işte bebeklerin yanına. yıkıyorlardı öle yakından gördümki, başladım ağlamaya. dikiş yerlerim acıyo bi taraftan ama tutamadım kendimi. yıkayıp öpüp kokluyorlardı hemşireler. o an zor geldi bebeklerimi yanıma alamamak. evet ikisi kız biri erkek.
mehlikacım benim karnım da sertleşmişti dikkat et kendine. ufak bi sıkıntın olursa hemen git hast. gerçi sende dikiş yoktu heralde dimi prob. çıkmaz. bende dikiş olunca ağrıyla beraber yırtılma olmasın diye hemen aldılar işte.nstya girmemen de iyi. ben son ay kontrollerimi hep nst ile geçirdim ve çok stresli oldu.
bu arada bebeklerimi gördüm yine. mamalarını yemişler 15 dk. olmuş çok derin uyuyolardı. hiç açmadılar gözlerini. dolayısıyla elimize de alıp sevemedik. neyse artık yarına inş. nasipse. her gördüğümde biraz daha değişmişler gibi oluyor. doğumdan itibaren hepsi yaklaşık 100 gr. vermiş olmalarına rağmen büyüyor gibiler bilemiyorum artık nasıl oluyor.

haaa unutmadan nüfus cüzdanları da çıktı bebeişlerimin. ZEYNEP-ELİF-HAYATİ MERT.

Canım nüfus cüzdanları hayırlı olsun bebişlerin.Allahım hayırlı uzun ömürler verir inşallah.Valla ben de senin gibi eve gelmelerini bekliyorum.Çok merak ediyorum.E artık getirir getirmz resim koyarsın.sen de kendine dikat et canım.Öptüm

selam mehlka karnın en durumda çok büyüdü değilmi. ryeni halinin resimi varmı çok merak ediyorum.

TUUBAYCIM...

Allah bebeklerini ömürlü ve hayırlı kılsın ve yüzünüzü hep güldürsün.Adları gibi güzel yaşasınlar inşallah..ALLAH bizlere de o günleri yaşamak nasip eder dilerim...Eşini de seni de çok tebrik ediyorum..Bebeklerini doya doya kokla bizler için de...

MEHLİKA....

Sıra sende canım..hayırlı doğumlar olsun seninki de inşallah..Çok beklediniz..sabrettiniz....emek verdiniz..allaha emanet olun herbiriniz...

Tuubaycım allah bagışlasın maşşalaah allah nazardanh saklasın sizleri..mehlikacım az kalmış doktorun bir tarih verebiliyormu yoksa dayanabildigin kadarmı?aynır cum özlemcim sizler nasılsınız bebişleriniz nasıl?
Kızlar ben bu ay igne vurulmuştum hatırlarsanzı yine yıkım yaşadım 27 günümde regl oldum..daha yeni kendime geldim bilinçli hareketler yapmıyorum bazen nasıl atmışsam beynimin bir köşesine fazla umursamamk görünmek adına...bugün doktorum çagırdı aslında ben ara vermeyi daha dogrusu bu aylar ilaçsız devam etmek istedim bu süre zarfında biraz kilo veririm belki diye ama doktorum önermedi yarın gel bakayım dedi..ve igne +aşılama olacak bu ay rabbim inş bu sefer hayırlı sonuçlar verir..şuan bu yazıları belki burada görmek istemezsiniz üzerinden uzun zaman geçti degilmi?ama ben sizleri yakın gördüm nedense yazmasamda ara ara okumaya çalışıyordum özellikle sizlere nasıl gıpta ettim bilemezsiniz sabrınıza bebklerinize onları büyütmenize...rabbim evlatlarınızı sizden hiç ayırmasın..hepinizi öptm..

mavişcim saol canım ben iyiyim ama özlem kayıp günlerdir yok lütfen üzülme ben 7 yıl içersinde çok gebelik testi attım hamile kalıncada hemen bir tane alıp yaptım sırf o çift çizgiyi görebilmek için hatta aylarca sakladım bak gör seninde o günlerin gelicek sen kaç yıllık evliydin yaş kaç canım

Seybay, saol canım.inşallah sağıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.sen de bu günlere sağlıkla gelirsin inşallah.
Mavi Deniz,canım sakın üzülme.Sabırlı ol, mutlaka emeklerinin karşılığını alacaksındır.hepimiz o yollardan geçtik, ben de çok gebelik testi eskittim.daha testi alırken bile umutsuzca alırdım. ama tedavi aşamasında umutsuzluğu birkenara bıraktım, psikologa da gittim, çok ii geldi.sen de biliyorsundur STRES bu işin katili.
canım zaten daha aşılama yaptıracaksın, yolun başında sayılırsın.Bunu uzun bir süreç olarak kabul et bence.O zaman daha rahat olursun.
Benim duruma gelince, hiç sorma valla ben de bişi anlamıyorum artık.dün gittik kontrole, bebişler iyi haftaya pztesi yine gel dedi.Bu adam beni 40 haftalık doğurtacak galibadelikafadulden Aslında iyi yapıyo ama ben bazan çok rahatsız oluyorum.İnşallah biraz daha dayanabilirim. Darısı başına canım, sen de böyle gün sayarsın inşallah.

Aynur, canım ben de sırf 2 çizgi görmek için 2 tane test aldım.Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde, eşime 1 dosya aldırttım. Tedavi aşamalarında bana verilen bütün test ve evrakları o dosyada saklıyorum.İlk gebelik testi de dosyanın içinde.Ayyyyyyy şimdi yine duygulandım çok.Gözyaşlarıyla hazırlamıştım.İnşallah Allah tüm isteyenlere nasip eder.

Merhabalar,
Uzun bir suredir tupbebek bolumunü takip ediyordum, sonra ikiz hamileliğim oldu belli oldu ve bende ikiz anneler kulubune merhaba dedim:) Bugun bebişlerimin kalp atışlarını duymaya gittim fakat bir supriz yaptılar bana ikizlerim artık kendilerine bir kardeş daha eklemişler ve artık 3lerim var:))
O kadar şaşırdık ki , keselerden biri bolunmuş ve bir bebiş daha gelmiş..
Boyle bu durum yaşayan var mı aranızda???
Dr.haftaya tekrar kontrole çağırdı fakat duruma gore 2 ye hatta 1 indirebiliriz dedi gebeligi (
Tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Aussie, hayırlı olsun bebişlerin.dr um ilk ultrasonumda bana da ikiz demişti.sonra kalplerini dinlemeye çağırdığında üçüz old. söyledi.bazan biri görünmeyebiliyor.bana 3 embriyo transfer edilmişti,ilginçtir ama ben üçüz old. hissediyodum.bize de birini sonlandırabilirsiniz dediler ama biz bunu hiç düşünmedik.ben bebişlerime sarıldım onlarda bana ve çok şükür 33 haftayı bitirdik.devamı da iyi gelir inşallah.sizin içinde hayırlısı olsun canım.

aussi öncelikle bebişlerin hayırlı olsum burda bende dahil üçüzlerini doğurmuş ve hamile olan arkadaşlar var bebişleri indirgemek kararı size ait hayırlısı neyse o olsun kendine iyi bak

aynuröz güzel dileklerin için teşekkür ederim..Senin bıdıklar resimdekiler galiba çok tatlı görünüyorlar allah bağışasın.

Melika10 Senin üçüz olarak devam etmesi ne kadar güzel. hissetme konusuna gelince doğru söylüyorsun,bu haftanın başında ilk defa sol kasığımda agrı hissedince (normalde sağda oluyordu) eşime bak bunlar 3 tane olacaklar galiba birisi soldan tekmeliyoo diyordum:))
İkiz fikirne çok alışmıştım deli gibi ikiz istiyordum şimdi de 3üz fikrine alışmak lazım ama zor olmayacak sanki :)kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…