Tubacım seninle aramızda 3 gün vardı sanırım.Yarın 34 e girecem kısmetse.Çok haklsın ben de dayanabildiğim kadar devam etmek istiyorum.ya bende korku var çok, karnım taş gibi.Dr um da beni rahatlatmak için çok sık çağırmıyo.Korkuyorum bebişlere bişi olur diye.Bugün randevum var benimde.İlk kez nst ye girecem, artık 3 güne bir gidecem sanırım.Hayırlısı canım yaaa.
Doğumun güzel geçmiş anladığım kadarıyla(spinal denemesi dışınd).Canım ne kadar kaldın sen hastanede ve bebişlerini hemen görebildin mi? ciğer iğnesi yaptırmışmıydın?
Canım sen çok direndin, bisürü prob. yaşadın.Umarım miniklerin de anneleri gibi inatçı olur ve biran önce çıkarlar hastaneden.
slm kızlar. 5 şubat perş. 09:15 de 1440-1620-1750 olmak üzere bebeklerim dünyaya geldiler. şükürler olsun durumları iyi. 32+5 haftalık. solunum prob. yok ama yine de yoğun bakımdalr. küçücükler. görüyorum sürekli. vakit buldukça yazarım. bebeklerime dua edin nolur hemencik büyüsünler. öpt.
Canım nüfus cüzdanları hayırlı olsun bebişlerin.Allahım hayırlı uzun ömürler verir inşallah.Valla ben de senin gibi eve gelmelerini bekliyorum.Çok merak ediyorum.E artık getirir getirmz resim koyarsın.sen de kendine dikat et canım.Öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?