z Anneleri biz de burada bulualm

tamam canım çook teşekkürler inan benim için fikir oldu eşimle hemen araştırmaya başladık bile ::)))

linkler bende sorun yapmadı açıldı

aqualotus2000 canım senin doğumda yaklaşmış cetveline göre yanılmıyorsam eğer öyleyse sağsalim kucağına almak nasip olur inşallhhh kolay bir doğum dilerimmm .....

lotus nerde yok ortada......nasibe reyhan naptıki.... hiç telefon almadık......kızlar sakıncası yoksa telefon numaralarınızı gönderin......böyle merakta kalıyoruz........ bana daha çok var ama bende göndereyim.....hoş siz üçüzlere bakarken beni kim arıycaksa.....

ararız merak etme yeterki sağlık sorunlarımız olmasn aşkolsun canım yaaaa a.s.

Geçmişi okuyamıyorum kızlar...

Dilerim herkes için herşey yolundadır...

Seza'm ve Arhan'ım 1 haftalık oldu..Oğlumun tedavisi sürüyor..Hepinizin dualarına ihtiyacım var kızlar..Kızım şükür çok iyi...Hatta yenidoğan bebek gibi premature değil sanki maşallahı var.Herşeyi yapmayı biliyor..Emzirmek bile feci güzel bir duygu..Darısı sizin başına..Umutlu ..inançlı ve güçlü olun..Gerçekten süper bi duygu..Oğlum iyileşicek inşallah duygularım kat be kat artacak..

ayyyyyyyy seybay gelmış yenı mıs kokulu anne gelmış....................hoşgeldın............kızın cok tatlı masallah............ohh oğluşunda geecek............ınş hersey yolunda ınşşşşşşş.....................annelık cok guzel dımı emzırmek harıka bısey.........tadını cıkar.............kokla onları.....................a e o

Günaydın kızlar.
Aqualotus2000 tavsiyen için teşekkürler,bizim için iyi oldu tavsiyen.İnş. bebişini sağlıcakla kucağına alırsın.
Seybay Allah iki kuzuna uzun uzun ömürler versin canım.Annelik duygusu gibi yoktur,inş. bizde tadarız bu duyguyu.Oğlunuda en kısa sürede kucağına alırsın inş.Dualarımız seninle.
Kızlar sizler nasılsınız bakalım.

günaydın kızlar aretık günlerim çok kötü geçiyo dayanamıyrum hattaallah yardımcımız olsun bugün doktora gidecez allahın izniyle bakalım bebişlerim büyümüşlermi teyzeleri nasıllar

seybaycım seni burda görmek ne güzel ya inşallah ogluşunda gelir yanınıza biran önce canım kızın maşallah çok tatlı

lotuscum ınşşşşş hersey ıyıydır.................moralını yuksek tut rabbım yar ve yarcımcınız ols senın pıtosun nılın..................
rabbi yessir ve la tuassir rabbi temmim bilhayr.............................

rabbım sıze guç kuvvet versın........................bıze moralsınız desteksınız kızlar.....................ben daha sızın yolunuzun yarısındayım...........bazen korku sarıyo yuregımı ya benımde ınşşşşşşşş rabbım ıyı eder cumlemızı kucaklarız bebışlerımızı ...............ınş

günaydın kızlar...... muallimim saolasın sabah sabah mesajın iyi geldi. seybayım canım arkadaşım. inşallah rabbim oğluşuna sağ salim vericek eline....

valla hepımızın morale ıhtıyacı var kayra............ınş hersey guzel olur..................huuuuuuuuuuuuu kızlar nerdesınız ıyısınız dı mı................

günaydın
oyy seybay gelmiş inş tatlımoğluşunda gelicek yanına dualarımız sizinle ben oparmak kızı yerim maşallah rabbim hayırlı ömür versin

muallim ben o duayı biliyorum hiç aklıma gelmemişti daralınca okuyim sağol canım arkadaşım

kayra nasılsın tatlım
papiş sen nasılsın eve dönmneye niyetin yok senin anlaşıldı
lotuscum güzel haberlerle dön inş
nil sende tatlım bende bugün gidicem inş dr ama 17;30 gibi randevum yok çünkü sizi kıskandım

Pitos,valla daha dönmeye niyetim yok gibi,bursı güzel.Evde daralım valla.Durabildiğim kadar durucam bahçede.Seninde kontrolün iyi geçer inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…