z Anneleri biz de burada bulualm

amin canım mualllim Rab hepimizin yardımcısı olsun ....
seybaycım seni burda görmek çok güzel dualarımız seninle de olucak biliyorsun Allah bu mübarek günlerin hatrına oğlunuda kucağına en kısa zamanda sağlıkla alırsın inş ...küçük cimcime kızınındaa yanında olması sana güç verir maşallahhhh

lotus hep öyleyiz canım dayancaz bu günler gececek rabbimin izniyle biz dışarı çıkamıyoruz hep ondan oluyor bu sıkıntılar

pitoşcum inş güzel haberlerle gelirsin aynı anda iyi haberler veririz arkadaşlaa moral oluruz :))

papatyacım ateşölçer doğumdan önce alacakmış eşim öyle dedi aaraştırmaya devam lotus2000 arkadaşımızın önerisini de dikkate alıyoruz el birliği fikir birliği yapalım araştırıup güçlerimizi birleştirelim :)))

kayracım isteyen herkese telimi veririm özele yazarım okişş

bu arada ben doktordan geliyorum 2,5 gibi tahlillerim çıkıcak ona göre davrancaklar ama doktorumun asistanı beni neredeyse yatırcaktı 3 dk bi kasılmam çıktı ama doktorum sorun etmedi beni seni yatırırsam sen doğurursun stresten dedi bakalım kan karaciğer idrar tahlillerime göre davrancaklar kaşıntım alerjik ise ona göre bu sefer bana rahatlatıcı krem verecekmiş sonuca göre bu arada ciğer geliştiriciyide konuşcaz öğleden sonra size bilgi veririm ama bebişleri artık göremiyoruz net br şekilde birbirlerine girmiş gibiler cinsiyetleri artık bize süpriz olacak 1 kg üstündeler maşallhhhhh haftasına görelermiş iyi gidiyorsun dedi doktorum bakalım inş böyle devam eder.... geldiğimde bilgi veririmm kızlarr

oyy maşallah boncuklarına ama kasılmalar için bişey vericektir dimi yani öyle bırakmaz seni ben nidilat ve progestan kullanıyorum kasılmalarım azaldı inş tahlillerinde ii çıkar canım 1 kg üstüne çıktılarsa artık korkma allahın izniyle yirimmm onları evet ya bişey gözükmüyor 4 boyutluda birz daha net anlıyorum ben hep renkliden bakıyor dr da ama kilo tahminleri sallıyor sanki :) bak heyecan yaptım hemen gitmek istiyorum bende

nil tatlım resim yükliycem ama saatlerce anlatsanda anlamam oyüzden sen yüklermisin müsait olunca msn açarsın ok

telefon numaramı yazdım özelde. şimdi sizin ihtyacınız olmaz gerçi. ama zor zamanlarda haberleşmek için iyi olur. seybay dan haber alabildim saolsun iyikide almışım...

Merhaba herkese, aranıza yeni katıldım.Yüce Allah, tüm hamişlerin bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almalarını nasip eder inşallah. Bende dördüz hamişiyim.Üç kesede dört bebişim var. 10. haftamdayım. Ne yapcam şaşırdım. Benim için görüşüleriniz son derece önemli. Çevremdeki insanlar bile ne yapmam gerektiğini bilmiyorlar. Allah Doğru yoldan ayırmasın.

nilgüncüm öncelikle tebrikler bu sıralar duyduğum 3 yada 4. dördüz gebeliksin arkadaşım çok üzülüyor ama daha çok manevi boyutu beni düşündürüyor dedi birkaç yere tel açtık bende çok güvendiğim bir din adamının telini verdim eğer annenin hayatı söz konusuysa aldırmak caiz aksi halde din müsade etmiyormuş hakkınızda hayırlısı canım

az önce eşim msnden aynı şeyi söyledi. hocasıyla konuşmuş..........bugünlerde kuran öğreniyorda......bugünlerde bizim evde başka konu yokki.....

allah kararlar be güzelim.... biz dua edelim yeter..... hayırlısı neyse olsun.kendim iyiyim. şimdilik bir sıkıntım yok. dışarı çok çıkmazsam. evdede çok gezinip yorulmazsam gayet iyiyim. pikoloji dersen düşünmeden edemiyorum biliyorumki buda iyi değil.nasip eden rabbim ona teslim olmam gerek günaha giriyorum bile bile. ama kulum işte olmuyor... rahatça doğurucağımı bilsem küvezdir falan korkmasam düşünmüycem. ama hoş işte düşünsem nolcak elimden gelen bişey yokki....

Kızlar geldim doktordan şükür tahlillerim iyi ultrasonda ben zaten hep renkli ult takip edliyorum ama bebekler birbirine girmiş gibi doktor net görüntüler alamıyacağz dedi...kaşıntım alerjik olduğu yeniden saptandı o yüzden avil krem aldım henuz kullanmadım ...ciğer geliştirici iğneyide doktor 32 e den sonra dedi ben dedim 32 ye gelebilirimiyim şu durumda gelirsin dedi Allah bilir ....bundn sonra sıklaştırcaz kontorlleri salı bir daha gidiyorum yanlız salı günü yatışım yapılacak kanım 10 a düşmüş ilaç almam fayda etmezmiişşş dediğide doğru çıktı 1 aydır yükselmiyor değerim salı günü koldan serum yicekmişim ((demir)) adam kola takalım demiri deyince ben afalladım ne demiri nasıl yani dedim bir ann :)) koluma demir takacakalr sandım yaaaa bir an boşluğaa düştüm ne safçaydııı :)) hahaah şimdi gülüyom kendimeee salak salakk :)))
demiri bu şekilde alan arkadaşlar varmı acaba??

bebişler1086 civarı ayy cinsyetleri gerçekten süpriz olacak yaaa
*****************************************************************************************************
yeni gelen 4 düz adayı nilgün hoşgeldin canım ALLAH SıZE BU KARAR AŞAMASINDA YARDIMCI OLSUN

******************************************************************************************************

özelden telimi iyazdım kayracım ...

pitoşcum sende gel de merakta kaldık iyi haberlerle gel inş :)))

mrb arkadaşlar..dönüp te önceki yazılanları okumaya vaktim yok ne yazık ki:)inşallah herkes için herşey yolundadır..ben bebişlerimle uğraşıp duruyorum.rabbim bu güzel duyguları hepinize yaşatsın inşallh,,aeo

Nil senin ve bebişlerinin iyi olmasına sevindim.ınş demiri koldan yiyince dahada iyi olursun :). 32.haftada ciğer geliştirici geç değilmi nil,tabii doktorlar daha iyisini bilir ama! Ben genelde 28. hafta falan vuruluyor biliyorum oyüzden erken dedim.

canımmm iyi olmanıza sevindikk bebişleri bizim için öpüver birde resim isterizzzzzzzzzzzzzzzzzzz kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

sağol canım bakalım koldan yiyince nolcak:)))

evet yaa geç ama durumuma göre hareket edecek sanırım ama taa baştan demişti bana 28 haftada iğne yapmam diye ama bilmiyorum artık allah korusun bizi :) opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…