amin canım mualllim Rab hepimizin yardımcısı olsun ....
seybaycım seni burda görmek çok güzel dualarımız seninle de olucak biliyorsun Allah bu mübarek günlerin hatrına oğlunuda kucağına en kısa zamanda sağlıkla alırsın inş ...küçük cimcime kızınındaa yanında olması sana güç verir maşallahhhh
lotus hep öyleyiz canım dayancaz bu günler gececek rabbimin izniyle biz dışarı çıkamıyoruz hep ondan oluyor bu sıkıntılar
pitoşcum inş güzel haberlerle gelirsin aynı anda iyi haberler veririz arkadaşlaa moral oluruz :))
papatyacım ateşölçer doğumdan önce alacakmış eşim öyle dedi aaraştırmaya devam lotus2000 arkadaşımızın önerisini de dikkate alıyoruz el birliği fikir birliği yapalım araştırıup güçlerimizi birleştirelim :)))
kayracım isteyen herkese telimi veririm özele yazarım okişş
bu arada ben doktordan geliyorum 2,5 gibi tahlillerim çıkıcak ona göre davrancaklar ama doktorumun asistanı beni neredeyse yatırcaktı 3 dk bi kasılmam çıktı ama doktorum sorun etmedi beni seni yatırırsam sen doğurursun stresten dedi bakalım kan karaciğer idrar tahlillerime göre davrancaklar kaşıntım alerjik ise ona göre bu sefer bana rahatlatıcı krem verecekmiş sonuca göre bu arada ciğer geliştiriciyide konuşcaz öğleden sonra size bilgi veririm ama bebişleri artık göremiyoruz net br şekilde birbirlerine girmiş gibiler cinsiyetleri artık bize süpriz olacak 1 kg üstündeler maşallhhhhh
haftasına görelermiş iyi gidiyorsun dedi doktorum bakalım inş böyle devam eder.... geldiğimde bilgi veririmm kızlarr