z Anneleri biz de burada bulualm

biz geldik teyzeleri bebişler şimdilik iyilermiş maşallah artık haftada nts ye baglanacam toplantıda da konuşacam 3 hastam var ona göre kuvezi ayarlayın diycem dedi doktor bana 30 hafta 4günlüksün diyo bende bişey anlamadım ama bişey olmazsa dedi 33 haftada sezeryan için işlemlere başlıcaz 34 de alırız dedi şayet bşey olmazsa inşallahta olmazda kilolarıda 1500 1400 1400 falan küsürleride vardı ama unuttum ozamana 2 kilo olsalar allahın izniyle eksik kalan alışverişimizide yaptık kafam rahatladı

lotus canım biraz daha iyi hissediyorsun snaırım kendini bebşlerin iyi olduğunu öğrenmek biize moral oluyor doktorunun 30 +4 demesi bebişler iyi gelişmiş 1 hafta önden gidiyor ayrıca aramızda 13 14 gün var ve senin bebişlerin maşallh çok iyilerrrrrrrr canım hiç korkma artık benimde 34 . hafta dedii bakalım inş 34 dayanırız Rabbimin izniyle hayırlısıyla

kızlar masallah sıze ve bebışlerınıze ınş vaktınde gelecekler ınş bızde o gunlere kısnmet oluruz.................rabbım yar ve yatrdımcımız ols..................boool dua...................
erguder masallah bebeklerle ıyısın nasıllar ya tek bakılıyolar mı uslular mı ben hep akıllı uslu ıyı huylu hayırlı guzel saglıklı olsunlar dıye dua edıyoom.............ınşşşşşşşşşşşşşşşşş

ınş rabbim sizlere bu gunlere kadar gelmenize yardımcı olur sizlerde gelirsiniiz muallim canım zaten sen yarılamıssın maşalllhhh

kızlar biz geldik nil tatlım bebişlerin ii olması harika demek kansızlık var ama ne kadar olucak yatış kaç gün yani beni seni öslerim çok yatırmasın sakın :gitme: 32. haftadamı iğne olucan oyyy geç değilmi yav bari 30 olsa demek durum alerjik inşş krem işe yarar

LOTUS maşallah tatlım ya senin bebişler tombik olucak anlaşıldı 30 hafta 4 müü nasıl yani bnde şaşırdım neyse inş 34 de gelirsin tatlım

lotuscum maşallah barekallah bizde böyle hayırlı haberleri verirmiyizki... inşallah veririz. rabbim hepimizi hayırlısyla kavuştursun yavrularımıza......

bizdeki haberler şöyle bebişler iyilermiş şükür 1615_1616_1483 gr 42 cm olmuşlar çok tatlılardı renklide birz daha ii seçiliyordu ama nilin dediğpi gibi çok karışık içersi herşey yolunda dedi tansiyonum 11 _ 7 benim tansiyon hep 9_5 civarıydı fazla geldi başım ağrıdı suyun falan gelmedikçe 34 kadar bekliycez sonra duruma göre bakıcaz dedi kasılmalarım normalmiş dayanamıycak gibi olur yada herzamankinden farklı bişey hissettinmi bekleme dedi zaten ben hemen ordayım işte böyle kızlar

ınşşşşşşşş nılcım.................sende denmır takvıyesı yaptır sıfa ols bebışlere ınş.............

canım yatış yapıcak ama heralde ücret ödemeyelim diye yapıcak ay bilmiyorumkiiii kafam karıştı bu tür tedavi gören v amrı acaba yaa bir yere konu açtımbakan olmadı bende heryere acayım bariii :))))))))))))
haa bide iğne meselesi sanırım doktor durumuma göre hareket edecek ehh eğer cocuklar gelirde sorun olursa çekeceği var yaniii

Bu arada pitoş maşalllah sübhanalllaahh 41 kere maşalllh allah nazarlardan saklasın canım bebişlerine iyi bakmışsın bak doğurmak yok bana ne dedi 34 dedi şimdiden siz bu haftalara geldiniz 34 aşaaa doğurmak yok heee :))

serv,ks boyunu ölçtümü nil bebişin kafasından ölçülmüyo benimki sabah akıntı geldi ama beyaz sordum doğumun yakın olmasınada işret olabilir rahimin yumuşamasınada dedi 30da diye ısrar et ya 32 çok uzun geldi bana yine sen bilirsin tabi

o beyaz akıntı benim gebeliğimden bu yana geliyor !!!!!!!!!

yaa yine unutttumm aklımda ne vardı diyordum tühh salı gidecem ya nasıl olsa yatış baktırrım

kızlar mucze gbsiniz benim için pkoluyum 2 senelik evliyim çocum olmuo sizin üç dört tane hayırlısı artık ama alah sabır versin size ikiz komsumuz varda kadın tedavi görüyo yani çok zor inşallah sizinkiler uslu olur zor yani allah banada nasip etsin bi tane olsada olur:)))) allahım nolur banada ver bi bebek ya kızlar çocukları almışınız bana kalmamış ya aaa:)) alllah kurtarsın hepinizi sağlıklı yavrularınız olur inşallah bende ikinci çatlatma iğnemi oldum dün çalışmalar başladı benim içinde dua edin canlarım

ınş rabbım sevındırsın....................merak erme sanada bıraktıkkkkkkkkkkkkk................ınş gelır bebışın.................:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…