z Anneleri biz de burada bulualm

ne tatlı gobuş bunlar kız.................yerım ben ıçındekı bebışlerı.......................lotus senın bebışler nerde saklı kızopuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar bana yine uyku yok delircem kaşınıyorum yine krem de fayda etmedi iyimi napacam ben yaaa

nilcim ya banada geldi kaşınma gece gece çıldırtıyo insanı resmen hap içtim bakalım fyda edecekmi
demek göbüşümü küçük buldunuz kızlar ha gerçi herkes önünde bişey diyolar başka erin hiç kilo alık degil diyolar

günaydın kızlarr ıNŞALLAH sorunsuz sıkıntısız bir gün geçiririzzz

lotus işe yaradımı ilaç ?

günaydınnnnn bende çok yoruldummm alışkın değiliz iyice hamlaşmışız ondan sanıırımmm ....

Lotus ve Nil kardeşimi şimdiden tebrik ediyorum. Allah nazarlardan saklasın.İnşallah sizlerin açtığı yoldan bizlerde yürüyebilriz.

sağol canım allah sanada yardım etsin sizin işiniz şimdi daha zor karar verme aşamasındasınız..

Slm kızlar nasılsınız?Valla bugün bigüzel uyumuşum.Özlemişim deliksiz uykyuyu,gerçi gece uyutmadılar ama sabaha karşı uyumuşum ondada 1 saat önce uyandım.Kızlar göbüşleriniz maşallah çok güzel.Bende eşime çektircem ama fırsat bulamadım bir türlü,en kısa sürede eklicem inş.

mrb kızlar evet nilcim yi geldi hap
bugün çok hastayım kızlar yataktan kalkamıyoum bi haber vereyim dedim ayaga kalkıverdimmi beynim dönüyo tuaf bişey ya acıktım rsemen şimdi kalktım ama yapacak halim bile yok ne iyiycem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…