z Anneleri biz de burada bulualm

bana krem fayda etmedi şimdi eczaneden sebametin losyonunu getirtim duş alıp denicem bu arada yanında birisi dursun artık canım senin dünde benim başdönmem oldu anlamadım bende ama geçti uykusuzluk vuruyor sanırım birde tansiyonlarımız çok oynamaya başladı sabır sabırrrrrrrrrrr

yarasınn papişim tadını çıkar sonraa biz gibi geceleri gelip buralardaaa uyuyamıyorummmm diye bağırcann :roflol:

resmini merakla bekliyom gerçi sizin göbüşler pek kibardır şimdi

maşallah subanallah nilcimseninki benim göbüş kadar var

sağol canım maşalahh sizin göbeklerde büyümüş ben sizi görünce raahtladımmm yinee :)))
benden başkalarıda var diyeee sositososito

muallimcim iyiyim desem yalan olur unuttum dedim ama unutmuyor nefis işte vesveseden duramıyorum

canım rabbım ınş hayırlı bı cıkış yolu verecek..............ıcını ferah tut........zamana bırak ınş hakkında ne hayırlıysa o ols................bıu zor bı karar............ama kararı ne olursa ols yanındayım ........guçlu ol.........ındırgesende bunda bı mecburıyet var............bol dua

huuuuuuuuuuuuuu nerdesınız...........................ya sız gıdınce ben napcammmmmmmmm papatya ve kayra hergun gırmezlerse sıkılrım bennnnnnnnnnnnnnnn..........................ya kızlar bu bebışler hareketlenınce nasıl uyucammmmmmm .............üçü bı yandan napıyonıuz sız................bırı tamam da üç tane ya................pekı bırı uyuyunca bırı uyanıuyomu yoksa hepsı aynı andamı hareketlenıyoooooooooooooo

Muallim naber?Valla kusura bakma fazla giremiyorum.Üçü bir arada hiç sorma,napıcaz.Şimdi bile yatırmıyorlar.Sağa dönüyorum ordaki yatırmıyor,sola dönüyorum bu sefer oyatırmıyor.Biz napıcaz yaa.Allah hepimize kolaylıklar ihsan etsin.
Kızlar bu arada ramazan'ınız şimdiden mübarek olsun.Allah'ım bu mübarek ayın hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin;bizi ve bebişlerimizi korusun.Günahlarımızı bağışlasın. :Saruboceq:

amın canım...........................valla haklısın zor dımı...............ama gır ya bak gelırım oraya yoksa..................

Mümkün olduğunca giricem tamam muallim.Seni yalnız bırakmak merak etme,nede olsa kader arkadaşıyız :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Cesur anne adayları Ramazanınız Mübarek olsun Rabbim bu mübarek ramazan ayının hürmetine kolaylıklar versin ibadetlerimiz dualarımız tövbelerimiz kabul olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşş...

muallimcim hareketlerini hissetmek o kadar güzel biliyorsun bu duyguyu ama üçü birden son zamanlarda zor oluyor dönemiyorlar oldukları yerde yer açmaya çalışıyorlar kendilerine :)) olan bize oluyor

geçen benim sağdaki uyandı başladı tekmeler atmaya yanındakini uyandırdı oda sinirlendii kafa attı bana geldi tamda dikişlerime zoonkk ettiii .. yani bu benim tahminim yani yaptıkları hareketlerden bunu anladım :)))

sagol papatyacım...............................yoksam konyaya gelırdım bak dıbıne .................zemuszemus.........nılcım ay evet zor dımı garıbanlarım ya rahat rahat gezmek yok onlara anne karnında ya..............ay zor ya ınş rabbım kolay eylesın yoksa cok guzel bı duygu ....ne ılgınç dımı baskası tekme atsa gebertırız bebbışker tekmeleyınce cok mutlu oluyoz a nnelık çok ılgınç...................ınş herkese hayır bereket getırsın bu ay.........hadı sız bayrama artık cıfte sevınşç yasarsınız ....

muallimcim şimdiden istediklerini yaptırıyorlar inan gece okadar çok dönüyorumki ne yana dönsem o taraftaki istemiyor başlıyor çağırmaya sonra dön allah dön benim bebişler genelde aynı anda uyuyup aynı anda uyanıyorlar artık hareketleride sertlaşti dr ugs aletini nerdeyse böbreklerimin arkasına götüryor bevbişin bacakları oraya kadar gelmiş ama 1 saat hareket etmesinler ödüm kopuyor çok büyük bir aşk gerçekten opuyorumnanaktan

pitoş seni merak etmiştim şurda görmesen arıcaktım dedim hatun doğurmayamı gitti neee dedim görünce raahtlıyverdim ay beni bekleyini lotus sen ben aynı gün doğuralımmm delikafadulden

Arkadaşlar merhaba.ben ayın 8.inde hastaneye yattım 2 gün önce 18 in gecesinde bebişlerim dünyaya geldi.küvezdeler.bende bu gün çıktım.ağrılarım var tabi.darısı başınıza.görüşmek üzere.

oooooo canım tebrikler nasıllar bebişlerin iyilermi sağlık durumları inş iyidir

AİLECE TEBRİK EDERİZ ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN a.s.

kaydirigubbakcemile3 ne demek nilcim geçen annem geldi temizlik yapıcaz aman doğurma dedi ok dedim ablam geldi ramazanda zor olur doğurma dedi ok dedim eşim geldi arkadaşım izne çıktı bu hafta doğurma dedi onada ok dedimde senimi kırcam muallimi bile bekliycem :)

oooooooooooy ne dıyon kız.................benı beklersen bebışler yaslanır kız...................yok ben sana ızın verıyom...............o daraccık yerden cıksınlar ya ohhhhhhhhhhhh desınler yazık garıbanların yerı dar kolbastı oynıyomıler..................

aaaaaaaaaa reyhan doğutrmuş................ınş bebışlerde ıyı.............gozun aydın canım rabbım mubarek etsın darısı bıze

pitoşcum ne fedakar biri dosttsun sen öyle alkisalkisalkis canım benim mujksss

muallim canım sen öyle dedin aklıma neler geldi bakk

doğumdan sonra yapacaklarım ben kolbastı oynıycam bol bol gül koklıycam yine aklıma geldi baakk heleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…