z Anneleri biz de burada bulualm

maşallah barekallah nasibe cim allah analı babalı büyütsün. sağlıakla gelsin bebişlerin inşallah canım.......

günaydın kızlar hayırlı ramazanlar
reyhancım bizde seni merak edip duruyoduk hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin allahım canım allah analı babalı büyütsün

pitos sababa sabah beni güldürmekten öldürdün kızzzzzzkaydirigubbakcemile3

Günaydın herkese...
RABBıM ORUÇ TUTANLARIN YARDIMCISI OLSUN BU SIICAK GÜNLERDE...

canım bende hazırladım ama tam bitmedi bişiler çıkyıor pijama takımları uzun gecelik birde üstü olacak onun ...birkaç çorap ....iç çamaşırı biraz büyük olacak....havlu peçete sabun.....orkid...hasta bezi dediler bende yok tu alıcam bende marketlerde satılırmış....kişisel bakım ürünleri (tarak krem toka süslü bayanlar olursa makyaj malzemeleri ) aklıma bunlar geldi yaaa

kız nıl havlıu pecete sabun hasta bezuı orkıd koma kız boşuna ılkmı gıdıyon hastaneye yavyum.............hepsı var orda hele ozelse tertemız zaten...........valla boşuna yuk yapma pıjama gecelık ıç cam suslenen susunu alsın ay bende o kırmızı bantı esarbın ust takcam banane.................................bebe ıçınde gerekenler ve terlık hast terlıkılerını sevmıyom...........

çorap bılem gereksız sıcak oluyo hast zaten yatagın ıçındesın ıkıncı gun yutecekler tabı ama cok uşuyensenız olabılır ıkı tane koyun ondan bışı cıkmaz eve gıderken bıle sıze ped verıyolar...evde lazım olacak ev ıçın alın.............seryan bandı da alın evde kullanmak ıçın sezeryan yerıne koyuyonuz hastanede zaten koyuyolar..................ve bazen verıyolar gıderken...........

selam cici anne adayları :)) ben bi kaç gündür keyifsizim ya başım ağrıyodu tansiyonumu ölçtüm 14 lerde geziniyo ki hep 9, 10 du sürekli bi baş ağrısı korktum ya bişey olacak diye tuzu kes dedi dr um limon suyu felan içiyorum oooof offff bi de kalbim kelebek gibi çarpıyo ya oturduğum yerden hissediyorum resmen neyse sizi de boğdum de mi sorunlarla :)) öptüm sizi

Tatlı bir telaş başlar, ayak seslerini duyduğumuzda Ramazanın

ınşa mevsimi gelmiştir ruhun
11 ay boyunca hasar gören, yara alan, nice badirelerden geçen mana âleminin yeniden restorasyona uğramasıdır.
Ve bunun içindir ki; kul bu inşa mevsiminde çalmamalıdır malzemeden,

Hoş sadece Ramazana da sıkıştırmamalı ya! Kulluğunu (o ayrı bir mevzu)

En halisinden bir niyet,
Helalinden bir bardak su ile ağzını,
Mana âlemine dalarak nefsini bağlamak,

ınşa mevsimidir Ramazan!

En halisi ile tövbenin,
ıhlâs ile ibadetin,
Veren elle pay etmenin,
Alan elle çok etmenin,
Tebessümle kardeşliğin,
Ezcümle
Paylaşarak bir lokma ekmeği kardeşinle
“ancak mü’minler kardeştir” ayetinin manasına talip olmak
sabr edip nefsin, tüm yönlendirmelerine
Elinin tersiyle, “hadi oradan” diyerek ruhunu onarmanın adıdır Ramazan.

Bu Ramazan bir daha gelmeye bilir.

Değerini bilip değerlendirmek umuduyla Ramazanınız mübarek olsun

amın nasılsın kayra..................canım zamana bırak bana öle gelıyokı belkı kendılığınden gıder bırı............ınş sıkıntıda bırakmaz rabbım rahat ol bol dua

Canım muallim ben ünv hastanesinde olucam büyük ihtimal kuvez sorunumuz olmassa özele gidersem gerek kalmaz ama gördümki oranın ortamını peçete yok bacım havlu yok sabun yok bi özel oda ayarlıyabiliyon oda tek kişilik çokta lüks değil yani ondan dedim ben bilmiyomki aslında öyle şeylerle uğraşmamız lazım değilmii :)))

saç bantlarınıdamı biz alıyoz ya ooff:)) alsın kaynanam ayy benmi düşüncem onudaa :)))

ben onu iki laf arası sıkıştırım:)) alırr:)))

selincim eçmiş olsun çok erken başlamış senin şikayetler daha dur bakalım canım ya nedir bu hayırlısı artık tansiyon yüksekliği hiç iyi değil çok dikkat et aman hele şişliklerinde olursa ellerde yüzde çok çok dikkt etmelisin herşeyden önemli senin sağlığın...

Muallim Mübarek Ramazan ile ilgili yazın çok güzel ben bu sahurda heyecanlandım davulcu çalarken annemde kalktı sahur hazırlarken ben oruc tutacakmışm gibi yedim onlarla kendimi unuttum dünden beri oruç tutanlara dua ediyorum bu mubarek günde sabır versin diyee sıcaklar olmasa birde günler uzun

canım o zaman haklısın ya .................ınş doğsunlarda saglıkla boşver...............bende esımle uyandım kıyamadım yalnız yemesın yedım azcık onunla oruçlu gıbıyım brende.................oğlum amcasına gıttı onun ıkı oğlu var sıkıldı evde yalnız terkettı benı hergun arıyonm bıktı.................ınş ramazn tum dıualarımız makbul olur

saolasın muallimcim iyiyim hamdolsun. sen nasılsın. nil pitos lotus sizler nasılsınız bugün. bende eşimle kalktım. ona hazırladım ama ben yiyemedim gene. mide bulantılarım çok köt. ne yesem çıkarıyorum. meyve bile yiyemiyorum artık....

RABBIM HEPINIZI NAZARDAN KORUSUN INSALLAH
valla her sabah mutlak sizi okuyup haber aliyorum aklim sizde kaliyor acab ne yaptilar diye.insallah 3 kisi var sirada biraz daha disinizi sikin.rabbim saglicakla üc meleginizi de versin kucaginiza.benim icinde dua edin.belki bir gün bende ikiz ,ücüz topigine katilirim

inşallah feyzacım. hayırlısıyla inşallah.....

nasibereyhan burda görünüyor. nasibecim nasılsın......bebişler nasıl ne kadar kalacaklar küvezde...kız oğlan anlatsana.kaç kilo doğdular. fotoarını çektinmi. koysana görelim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…