z Anneleri biz de burada bulualm

Selam kayracım bende iyiym şükür canım ALLAH yardımcın olsun zor bir döneme girdin atlatacaksın inankii ....

feyzacım tşkler canım iyi dileklerin için inşş senide buralarda görürüz böyle tatlı sıkıntılar içinde o günler geliri bizlerde sizlere destek oluruz..

Nasibereyhan bende çok merak ettim bebişler kaç kilo doğdu nasıl durumları biraz yazarmısın canım bizede ...

herkese hayırlı ramazanlar akşam uyutmadı bu cadılar beni sancı kasılma falan yaşadım artık doğuma kadar idare etcem allahtan kahvaltıdan sonra uyudum ve bebişlerimi gördüm kızlar kocaman bebkler küveze bile girmiyorlar hemşie giydiyor benimde sancım falan yok aaa diyom hemen gitcezmi evet diyo erkeklerden biri kamyon diye ağlıyor:) ayaklarını öpüyorum hemn alırımdiyorum çok güzel di ya çok heyecanlandım inş gerçek olur küvez ihtiyaçları olmaz

bende hastane çantama orkid ve hasta bezi koydum hasta bezi iki tane olurda yolda suyum gelirse takıp gidicem orkidde dursun ufacık kan sürülse değişmem lazım onların vermesini bekliyemem sabun peçete falan götürmüyom hastane özel ve herşey var ama çorap götürcem anestezi çok üşütüyor insanı hele ben donuyorum kamera yada foto mak unutmayın saç bandımı hımm ben kapalıyım yaa mevlütte takarım artıkın :)

Rüyan hayırlara çıksın canım benim yaaa ben bu aralar bişi görmüyom yine :)) çorap olalyını bende bilmiyordum üşüyorsun diyorlar sıcak tutmak lazımmış ee üşütmeyelim gazlanmayalım bebişlere gazlı süt vermeyelim
birde yanınıza bitki çayı alın mesela ıhlamur çayı ameliyattan sonra doktorunuz izin verdiği satte içip içinizi ve bağırsaklarınızı yumuşatmak için tabiki danışıp öylee için aman haa :)) sonra ters tepki yapar benden bilmeyinn

slm kızlar pitoscum rüyan olmıycak birşey değil canım benim oğluşlarım hiç kuvöze girmediler çok şükür.

kızlar bugün benim oğluşların doğumgünü 1 yaşında oldular darısı bütün hamişlerin başınaaaa

OOOO HARİKA

Doğum Günleri Kutlu OLSUN NİCE YAŞLARA UZUN YILLARA SİZLERLE BİRLİKTE ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN

inşş kızlar sağolun
aynurcum nasıl dua ediyorum bilsen şimdiden kıyamıyom onları bırakıp gelmeye bende seninle aynı olurum inş ve burdaki herkes oy maşallah nice senelere allah sağlıklı uzun ömür versin

nil tatlım bir maşallahta sana 28 haftalık oldun nre güzelll

yokkkkkk anammmmmmmmmm beni bekleyinnnnnnn ayyyyyyyyyyyyyy ben panik atağım tek başıma doğuramam sizle doğurcammmm :dance:

pitos seninle bir iki gün var aramızda,tabi senin yükün çok daha fazla,Rabbim kolaylık versiinn,harika gidiyorsun maşallahh,
ama karnın nasıl canım çok merak ediyorum seni heeee..

Kayracım bu arada 40 haftalık hele normal doğum ikizi düşünemiyorum anaaaammmm:1shok:

maşallah canım 18 yaşında ve ooooo yaşa başa bakmıyor bu işler ben artık kesin anladım yaaa kader neyse onu yaşıcaz

canım sanada afiyet bal şeker olsun bebeklere yarasın

canım hymrryy pitoşun resmi geçmişte var lotusla ikiisinin resmi ben eklemiştim

El muallim bebişlerin hayırlı olsun canım.sanırım sen de öğretmendin.Seminerlerle beraber çalışmaya başlayacak mısın? yoksa doğuma kadar heyet raporu mu verecek doktorun.bu konuda konuştunuz mu? merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…