z Anneleri biz de burada bulualm

kaydirigubbakcemile3 nilimi bekliyim anammm doğurtmuycaksınız beniii
hymry resmim var tatlım bir iki sayfa ötede evet aramızda az var sen rahatsızlanınca çok korkmuştum hatta dayanalım tatlım tutttttt

kızlar ıyı sahurlar .................ne yedınız bakım..............bende kalktım esıme kıyamadım............kuran okudum namaz kılıp uyıcam...........................ıyı uykular koca gobuşler

el muallim senden ricam üstteki sorumu yanıtlar mısın?
çok öptüm.

bende 21 haftalık oldum.ama pc karşısında oturamıyorum nedense hep uzanmak ıstıyorum.oturmaktan yoruluyorum.sıze sorum olucaktı . koyu kırmızı renkte sumuksu akıntım gelıyo dunden berı henuz dr umu aramadım ama sızce nedır bu başına gelen varsa rıca edıyorum cevaplasın

selam yazını gormemışım ya...........ben zaten resmı degılım ozel bı kuruluşta sozleşmelı calışıyorum .........mudurum hamıle old bılıyo sanırın eylulde gıdemem konuşcam ........doktorum üçüz dıye rapor verır erkenden zaten rısklı.........o yuzden baslamdan rapor alıcam ınş haftaya dokt konuşcam ..........daha once verırız demıştı ınş sorun olmaz verır...........bakalım canım ................sen hamışmısın nasılsın.........

esracan genelde hamılelıklete o tarz bı akıntı oluyo ama yınede doktoruna sor daha ıyı olur ..........masallah ılerlemısın tek mı............hayırlı ols

yok üçüz
evet bu zamana kadar ıyı geldık bebeişlerımızle bakalım bundan sonrası nasıl geçecek
benımkılerın uçude oglan

esracann canım tekirdağlımısın? ben kanlı sümüksü akıntıda dr a başvurmak gerektiğini biliyorum canım... sen yinede içinin rahat etmesi için hemen dr a başvur bence...

maşallah esra iyi bir haftadasın ama senin dediğin tarzda bir şey bende olmadı doktorunu hemen aramalısın seni heyecanlandırmak istemem ama içimiz rahat etsin bizide habersiz bırakma inş ciddi birşey değildir ...fakat çoğul gebeliklerde bu tarz şeyler oluyormuş

nıl egewr pıtıos senı beklere senınde benı beklemen gerek....................bu böle gıder valla bebekler karnınmızda kutlar bır yasını.................

kayracım allah yardımcın olsun ama şimdi kilo vermen ilerde avantaj sağlıycak sana 12 . haftalarda rahatlarsın daha çok bu arada cetvelin çok şeker ya bezelyelerin taşmış maşallah

esracan bencede hemen dr gitmelisin arayıp zaman kaybetme derim her dk önemli korkutmak istemem ama bizim için her işaret çok önemli

nil iyiyim tatlım ne demek doğurmak aşkolsun en bü,yük hedefim seninle aynı gün ve saatte doğurmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…