z Anneleri biz de burada bulualm

hahahaha alemsiniz kızlar yaa: )))) yine koptuuk ayol şurda 4 kişiii bu kadar güldürmeyin karnım sallanıyorrrr :roflol:

bana kalsa hemen doğurvercem ondan doktor bana iğneleri vermedi bu nasıl olsa iğneleri yedim ohh der doğurmaya gelir diyee :roflol: aceleciyim yaa

yazı yazdığımız yerde gülen surat var onun yanında minik bir tırnak işareti var orayı tıkla ordan çıkıyor ifadeler

senin dr seni biliyor nil sen =panik atak olduğun için iğneleri vurmuyor dediğin gibi sen benide beklemezsin yoksa

lotus şimdi gelir nil msn açtı kulaklarımı göbeğimi neresi çınladıysa koştu hemen ay nasıl doğurcam benim uykum var yine azcık daha uyuyim son son

canım ya senle aramda baya fark varmış şimdi hesapladımda anacım sen bekleme beni yaw yazık kıyamam... kaydirigubbakcemile3

bidakine aynı zamanda şeyederizzz :icecream:

lotus şimdi gelir nil msn açtı kulaklarımı göbeğimi neresi çınladıysa koştu hemen ay nasıl doğurcam benim uykum var yine azcık daha uyuyim son son

sen bişi yapmıcan merak etme doktor yapacak herşeyi :roflol: hem kilo yok sende çabuk ayaklanırsın bizler hamilelik sürecinde çok yattık sıkıldık doğumdan sonra acayip hafifliycezz böyle dikiş filan vız gelir bizeee çabuk iyileşcez gör bak yerimseniben

ya doguran gelmıyo................bebeklerı sevebuılseydık ya...................o kadar beklıyoz sızınle dımı sevmek hakkımız ya.....................mıncıklarım onların her yerını...............bı elıme gecseler......

geldim nilcim geldim dogurmaya dah niyetim yok dursunlar bakalım biraz daha eşim bu odada yatıyoda o yüzden giremedim gececi bide rahatsız oluyo adamcagız gene çıkıyorum dogurmaya gidrsem haber veririm sizekaydirigubbakcemile3

evet ya resimlerini o kada rçok mrak ediyoruzkii ( kimse çekmiyor iyiki önceki üçüz anneleri eklemişler arada ben onların resimlerine bakıyorum hele en çok ilgimi çeken umudayeşerençiçekler varya çok erken gelmişler ama maşallh şimdi tosunlar tosunnn bilmem gördünüzmü bu topikte görmediyseniz bakın derim

ay sen dur doğurma sen 30 luksun dahaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…