z Anneleri biz de burada bulualm

neler kaynatınız ben yokken bu saate kadar uyuduk kocişle kızlar ay sanki kış uykusuna yattık hadi eşim yorgunda bana ne oluyorsa nasıl uyudum hayret umuttayeşerençiçeklerin bebişleri haftalarına göre çok iii ya maşallah
lotuscum senin bebişlerde öyle önden gidiyorlar

kayracım miden kötyken yemek yapmak zorluyordurseni alah yardımcın olsun bu saatte uyursan gece uyuyabilcenmi ki uyuyabilirsen yat derim benimde hala uykum var

nil gebelikte burun tıkanklığı nefes darlığı çok oluyor horlaman normal canım doğumdan sonra hiç uyuyamıycağımız için bu sorunda ortadan kalkıcaktır kaydirigubbakcemile5

:gitme: :gitme: abbooo deliririz o zaman bizzz böle deli deli bakarız :1shok:

eskiden uyuyamazdım ama. şimdi ne zaman kafamı koysam uyuyorum valla. evet yemek yapma zorluyor ama napıııım kocam oruç geçiştirmek istemiuorum. oruç yok bari hazırlamaktan sevap alırım belki.....

allah kabul etsin hizmetini kayracım ozaman fosurda vücudun dinlensin

nil datlum senin hala akıllı kalacağımızdan umudun var demek oyyy canım yaa delikafadulden

kayracım Allah yardımcın olsun hakket tam zor bir dönemdesin ben girememiştim mutfağa ay canım yaaaa

oofff pitoşşşş accık aklım v ardı odamı gidecek yaww kociş beni üç çocukla yolda bırakmasınnn kaydirigubbakcemile3

hiç merak etme tatlım üç çocuğu bırakıp kaçtıkmı huniyle gezsek bile ses etmezler nede olsa 3 çocuklu dul adamı kimse istemez zemuszemus
salı günü sen yatış yapcan dimi hımm bende dr giderim bariii sen dr ben evde olmaz

salı günü kim yatcak kıııııııııııııııııııııı.... ben bişey kaçırmışım. hastaneye mi yatıyonuz iye kıııı.....

kaydirigubbakcemile3 dur sakin ol kayra niil yatıcak azcuk dellük varmış taaa

demir yüklemesi yapıcak serumla ondan canım

hahahhahah evet canım ben içiyom şurupları onlar gidiyo vucuttan :))
kanım 10 a düştü doktorum kansızsın önlem alalım dedi damardan demir verelim dedi şuruplar haplar işe yaramaz dedi bu saaten sonra ciddi bişecikler yok canım şükürr

:1shok: nil kan tah sonucuma baktım kanım 10.9 çıkmış benimde ee benim dr bana bişey demedi sadece kanını düşürmemeye dikkat et pekmeze devam dedi anlamadım ben şimdi uff senin bu dr benim kafamıkarıştıyor hep CADIARZU

İYİ GECELER Şeniz

canım yaa her doktorun tedavi şekli farklı ona bakarsan bana iğneleri vermedi işte ( ciğer geliştirici)

benim kanım 14 den düştüü belki ondan hala düşmeye devam ediyor ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…