z Anneleri biz de burada bulualm

Aussie öncelikle bebişlerin hayırlı olsun banada ilk başta doktorum ikiz demişti ama şuanda 12 hafalık üçüzlerime hamileyim benim doktorum sonlandırmaya karşı çünkü onunda riskleri var diyor haftaya taramalarım var inşahllah onlarda temiz çıkarsa sonuna kadar devam edicez eğer onda bir problem çıkarsa ozaman bakarız dedi doktorum senin içinde hayırlısı neyse o olsun ayrıca mehlikacım allah banada inşallah 33. haftayı görmeyi nasib etsin ne güzel dayanmışlar darısı başıma tabi öncelikle hedfim şu taramaları hayırlısıyla atlatmak sanada hayırlı doğumlar diliyorum

Ebru ve papatya, bebişleriniz hayırlı olsun kızlar.Aramıza hoşgeldiniz.İnşallah hamileliğiniz çok güzel geçer.

Ebru ve papatya, bebişleriniz hayırlı olsun kızlar.Aramıza hoşgeldiniz.İnşallah hamileliğiniz çok güzel geçer.

hoşbulduk canım,ben de sana da hayırlı doğumlar dilerim:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:ben çoğul gebelik konusunda birsürü şey okuyorum ve bunlar beni biraz korkutuyor açıkçasısenağlamasen neler yaşadın ilk zamanlarında bir de boy kilo ve bünye önemli midir çoğul gebeliklerde senin bilgin vardır diye düşündüm:CüvCüv:

merhaba birsey soracagim. gebeliginizin sat 2./3. haftanizda kan testi yaptiginizda beta hcg ne kadar cikmisti? kan testi yapanlar yazarlarsa cok sevinirim.

merhaba birsey soracagim. gebeliginizin sat 2./3. haftanizda kan testi yaptiginizda beta hcg ne kadar cikmisti? kan testi yapanlar yazarlarsa cok sevinirim.

merhaba,benim transferimin 13. günü 850 çıkmıştı,3 gün sonraki testte 2542 oldu ulturasonda 3 kese gördük cumaya kalp atışları dinlencecek inşallah

benim SAT 14 ocaktaydi. 6 subatda gittim deger 10 du. Pazartesti 09.02.2009 tekrar kan testi yaptim 98 cikti :). 1 hafta dediler. ama doktorlara göre 3 haftalik oluyor dimi? yani 3 haftalik Beta hcg 98 degilmi? sevincten aklim karistikta biraz :). bu deger iyi mi?

kaç haftalık olduğu ulturasonda ortaya çıkıyor senin son adet tarihin neydi

canım ben 9 haftalık üçüzlerime gebeyim..allah sağlık versin hepimizin bebeklerine inşallah...Benim de bebeklerimin ikisi tek yumurta ikizi..biri tek..bana 3 embriyo transfer edilmişti 1 i tutmamış..ancak bir embriyo bölünmüş sonradan ve aynı kesede 2 bebek var şimdi..diğer bebeğimde ayrı büyümeye çalışıyor..yani benim üçüz serüvenimde böyle..senin bebeklerinin ikisi aynı kesede mi yoksa..ayrı kesedeler mi...

Tuubay Nüfuz cüzdanlariniz hayirli olsun, Allah bebeklerine isimleriyle saglik ve mutlu bir hayat nasip etsin.
Mehlika dayan, aferin cok iyi gidiyorsun. Insallah bizde senin kadar dayanabiliriz, gerci 32 haftayi gecirebilsek yeter cünkü o zaman ciger ignesine gerek falan zaten olmuyormus cocuk gelismis oluyormus. DARISI BASIMIZA!
Mavideniz takma kafana, emin ol birgün sende anne olacaksin. Biz hepimiz seni emin ol annenden bile daha iyi anlariz cünkü bizde o yollardan gectik. Ama inan halada kormaktayim bebeklere birsey olur diye cünkü biliyorumki Allah korusun birsey olsa daha anne olma sansim yok denecek kadar az.
Yeni Hamile olanlar hepinizi kutluyorum ve size rahat hamilelik zamani gecirmenizi diliyorum.

Bana gelince ben simdi 16. Haftami doldurdum, kanamalar sükrolsun durdu. Dünkü gittigim doktorum yürü, hareket et devamli yatman gerekmez diye beni yatak hapsinden kurtardi.Bu arada bebeklerimin 3 üde erkekmis, bunu dünden beri biliyorum. Aynur cum bu nasil bir duygu, yani 4 erkekle basetmek zormu? Ben diyorumki ilerde ya beni ezerler yada belki aciyip beni nazlarlar???? Saka bir tarafada tek istedigim onlarin saglikli olmasi, baska birsey istemiyorum.

guencim kanamanı n durduğuna sevindim canım erkekler kanamayamı neden oluyor ne benimde olmuştu heheheheh bende hepsinin erkek olduğunu duyunca biraz hayal kırıklıgına uğramıştım hatta doğuma kadar belki birisi kızdır kordonu falan gözüküyordur diye kendimi teselli ediyordum ama hepsiiiiiiiiiiiiiiiii erkek aman allaha şükür sağlıklılar yaa en önemlisi bu çokta tatlılar insan doğurunca hiç farketmiyor

Papatya, ben de ilk zamanlar üçüz gebelikle ilgili yazılar okuyunca çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım.dr um üçüz dediği gün hastanede öyle bir ağladım ki herkes bana bakıyordu.o anda eyvah boşa gitti emekler yaşamazlar diye bi duyguya kapılmıştım.ama inan aileminde sayesinde 1 günde attım umutsuzluğu üzerimden.kendime kötü değilde iyi örnekler buldum.annemin mahallesinde bir üçüz annesini öğrendim.sonra burda özlem ve aynuru tanıdım.Üçüz hamileliğin çok güzel yönleri de var, herkes seninle daha fazla ilgileniyorkaydirigubbakcemile3, kendini çok özel hissettiriyorlar.:CüvCüv:
benim dr um eşime taşıyabilir demiş.boyum 165, 65 kg dım.ama ben bunun boy posla pek ilgili old. sanmıyorum.eşimin okuldan bi arkadaşı 150 boylarında ve çok zayıf bir kadıncağız, üçüzlerini 37 haftalık doğurdu Canım sen dua et ve kendine de bebişlerine de güven.Rabbim emin ol yardım ediyor.

Guenmn, çok sevindim canım iyi olmana.Ama sen yine de çok hareketli olma bence.Arabaya falanda pek sık binme.Demek 3 oğlun olacak.Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım.benim bebişlere 3 kız demişti dr.sonra biri erkek oldu.şimdi 1 kız 1 erkek diyor, 3. belli değil.kısmet canım.yeterki sağlıklı olsun canlarımız dimi.

tubacım seni çok tebrik ediyorum inan o kadar duygulandım ki birden çok heyecanlandım bende o günleri görebilecekmiyim acaba diye . daha önce de mesaj atmıştım galiba görmedin bende konyada yaşıyorum sen hangi hastanede doğum yaptın doktorun kimdi memnun kaldın mı canım belki banada lazım olabilir...

Canım benimkilerde seninki gibi ikisi tek yumurta bir tek. Çok heycan verici birşey bakalım ne olacak :sm_confused:

Canım benimkilerde seninki gibi ikisi tek yumurta bir tek. Çok heycan verici birşey bakalım ne olacak :sm_confused:

dr.un tek yumurta ikizleri konusunda ne dedi canım bişey dedi mi..sonuçta onlar ortak beslenip ortak oksijen alıyorlar sanırım..kalp atımlarını izlediniz mi peki..

kızlar ben hamişleri karıştırdım kaç tane üçüz hamilemiz var aslında bir sayfa yapsak hamileler doğum yapmış olanlar kaç haftalıklar ama ben bilmiyorum nasıl yapılıyor bilen biri yapsa ne iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…