Merhabalar,
Uzun bir suredir tupbebek bolumunü takip ediyordum, sonra ikiz hamileliğim oldu belli oldu ve bende ikiz anneler kulubune merhaba dedim:) Bugun bebişlerimin kalp atışlarını duymaya gittim fakat bir supriz yaptılar bana ikizlerim artık kendilerine bir kardeş daha eklemişler ve artık 3lerim var:))
O kadar şaşırdık ki , keselerden biri bolunmuş ve bir bebiş daha gelmiş..
Boyle bu durum yaşayan var mı aranızda???
Dr.haftaya tekrar kontrole çağırdı fakat duruma gore 2 ye hatta 1 indirebiliriz dedi gebeligi(
Tecrubelerinizi paylaşırsanız sevini
merhabalar,benim de geçen hafta 3 adet kese göründü bu cuma kalp atışlarını duyucaz nasipse genelde 2 ye indiriyorlar gebeliği tehlikeye girmemesi için ben de heyecanla bakliyorum allah hayırlısı neyse onu nasip etsin diyorum
Ebru ve papatya, bebişleriniz hayırlı olsun kızlar.Aramıza hoşgeldiniz.İnşallah hamileliğiniz çok güzel geçer.
merhaba birsey soracagim. gebeliginizin sat 2./3. haftanizda kan testi yaptiginizda beta hcg ne kadar cikmisti? kan testi yapanlar yazarlarsa cok sevinirim.
benim SAT 14 ocaktaydi. 6 subatda gittim deger 10 du. Pazartesti 09.02.2009 tekrar kan testi yaptim 98 cikti :). 1 hafta dediler. ama doktorlara göre 3 haftalik oluyor dimi? yani 3 haftalik Beta hcg 98 degilmi? sevincten aklim karistikta biraz :). bu deger iyi mi?
Merhabalar,
Uzun bir suredir tupbebek bolumunü takip ediyordum, sonra ikiz hamileliğim oldu belli oldu ve bende ikiz anneler kulubune merhaba dedim:) Bugun bebişlerimin kalp atışlarını duymaya gittim fakat bir supriz yaptılar bana ikizlerim artık kendilerine bir kardeş daha eklemişler ve artık 3lerim var:))
O kadar şaşırdık ki , keselerden biri bolunmuş ve bir bebiş daha gelmiş..
Boyle bu durum yaşayan var mı aranızda???
Dr.haftaya tekrar kontrole çağırdı fakat duruma gore 2 ye hatta 1 indirebiliriz dedi gebeligi(
Tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim
canım ben 9 haftalık üçüzlerime gebeyim..allah sağlık versin hepimizin bebeklerine inşallah...Benim de bebeklerimin ikisi tek yumurta ikizi..biri tek..bana 3 embriyo transfer edilmişti 1 i tutmamış..ancak bir embriyo bölünmüş sonradan ve aynı kesede 2 bebek var şimdi..diğer bebeğimde ayrı büyümeye çalışıyor..yani benim üçüz serüvenimde böyle..senin bebeklerinin ikisi aynı kesede mi yoksa..ayrı kesedeler mi...
Canım benimkilerde seninki gibi ikisi tek yumurta bir tek. Çok heycan verici birşey bakalım ne olacak :sm_confused:
Canım benimkilerde seninki gibi ikisi tek yumurta bir tek. Çok heycan verici birşey bakalım ne olacak :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?