z Anneleri biz de burada bulualm

nehırcım gunaydın................halımıze aglıyosundur vala kızlar sankı korku sarıyoo benı ya.................napcammmmmmm.....................ınşlşş guzel gunler olur ya kayracım ya nasılsın ...............varmı arkamızdan gelen yalnızmıyız yokksam ya

merhaba kızlar yazmasam da hergün muhakkak girip okuyorum herkese sevgiler...

mrb canım ...arada selam yaz canım eline yapışmazzz yaaa klava: varmı öyle okuyp geçmek yaa kaydirigubbakcemile

opuyorumnanaktan günaydın şükür bende doğurmadımmmm

günaydın dett sen doğurma zaten ne anlaştık kaydirigubbakcemile5

günaydın bende doğurmadım dermişiiiiiiiiim......

kayracım duble duble annemizz yerimseniben sanada günaydın

kızlar ben rüyamda doğuma gidiyordum ama ağlıyordum 1 ayım daha var durdurun doğumu diyordum

nılcım ruyan hayr ols ağlamak sevınmektır ınş ıyı olur bıde artık bu tarz ruyalar normal yaklasıyosun sona tedrgınlık var tabı ınş pıtosun ardından ılerlıcen boızde senın ..............

evet canım heralde ondan böyle şeyler görüyom daha neler görecez kötü şeyler sadece rüyalarda olsa değilmi ...

pamukseker ıkız ............ama papatyaya vatr daha zaten nılden sonra paopatya bıde ayse vatr uçuz ama gırmıyo bu gunlerde sonra ınşşşşşşşş ben sonra sen.............ınş ya

nil rüyan hayır olsun bende hergün karışık rüya görüyom normaldir sona yaklaştıkçaa

muallimcim inş sende benim zamanlara gelirsin yani burdaki herkes gelir bir hafta daha doğurmazsam dr bana madalya takk sen bir hafta daha doğurmazsan ben sana takıcam dedi adam beni tıfıl gördüğ ya hiç umudu yoktu 36 geliyimde görsün

kızlar selammm!
nasılsınız? pitos sıradaki sen misin canım?çok oldu ben giremedim sanırım birkaç kişi doğum yapmıştır.herkes iyi mi? doğuran kayboluyo sizde öyle olmayın yazın arada.üçüz annesi olmak çok zor ama yine de burdan görüşmeye devam edelim bence.birbirimize faydamız da dokunuyor.
Aynurcum sen nasılsın nasıl gidiyor? benimkiler 7. aya girdiler.gittikçe kolaylaşıyor diyorlardı ama farklı zorluklar oluyor.Anıl çok yaramazlaşmaya başladı.Sürekli huzursuz zır zırın teki oldu.bütün gün kucakta.seninkiler kaç aylık oldular? yalnız bakabiliyor musun?

mehlıka aynen doğuran gıdıyoooooooooo..............ya gırsenıze arada masallah buyumuş senın canavarlar..................pıtoscum amın canım ınşşşşşşşşşşşş......................bız takarız sana madalya ınşşşşşşşşş canım.......masallah...............rabbım yard olsalkisalkisalkis:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…