z Anneleri biz de burada bulualm

kaptın madalyayı hadi iyisinn opuyorumnanaktan

mehlika canım hoşgelin maşallah yavruların demek 7 aylık oldular allah uzun ömürler versin bu arada ben hep sizin eski resimlerinize bakıyorum yeni resim ekleyin yaa

kayra bakacaz senınle takıp etcez bıu hatunları doğurup kacmak yok öle...............hele hergun gırmesınler evlerıne baskın yaparız.......ceza olarak ben üçüzlerı sen dorduzlerı onlara bırakır bız gezerız...........hımmmmmmmmmmmmm hele bı kacın

kızlar ben fosurdağın teki oldum ya buraya yazdım ya bir uyumuşum bu vakta kadar dünde nerdeyse hbiç uyanmadım şaşırı benim bünyem acaba dr söylesemmiki sizce sorun olurmu böyle bişey fikriniz nedir

muallim kayra biz giremezsek doğumdan sonra baskın yapın sahi boş gelmeyin ama bez getirin gelişncede bebelere bakarsınız ben yine uyurum mirmirmirmir

mehlikacım kocaman olmuş bebişleer yerim onlarııı ben yaaa cokacimcoook

canım ne ibi sorun olacakki uyku hamileliğin vermiş oldugu birşey ilk 3 ay son 3 ay omdam ölesin ay bende uyuyabilsem keşkee

ay kız pıtos bez mı ıstıyon ay bıde cocuklaramı basktırcan............duydunmu kayra............bez tamamda bızdede uc dene var asıl bız sıze bırakcaz naberrrrrr......................gırmezsenız ceza............opuyorumnanaktan

günaydın kızlar alıntı yaptımda ancak öyle yazabildim açlıktan uyandım ve gece çok kasılmalarım oldu şimdide nefes darlığı başladı sanırım sancım var anlamadığım az daha bekleyip gidicem

gunaydın..............pıtoscum gıt sancı onemlı ınş bekletırler azcık daha..............nıl lotus kayra gunaydın.............tamam kayra sırayla alır cantamızı gıderız....................papayta nerede ya

uffffffffffffffffffffffffffffffff

kızlar inanın siteye girmek için neler yapıyorum sonra yine aynı sorun alıntılara bakmayın mecburen yapıyorum neyse akşam gidicem kızlar şuan aşırı bişey yok zaten ama yinede tedbir olur kimse yazmamış bugün herkes nerde

Günaydın kızlar.
Nasılsınız,ben iki gündür rahatsızdım biraz.Karnım sanki patlıcak gibi şişti,daha doğrusu çok gerildi.Oda çok rahatsız etti beni.Sanırım karnım büyüyor o yüzden geriliyor.Uykusuzdum 2 gündür ama bugün uyudum şükür.Artık rahatlık yok sanırım bana.Bebişler ağırlığını hissettirmeye başladılar.
Pitos az daha sabret canım,inş. atlatırsın bunu.

muallim işte öylesine yazdım alıntı yapıp neyse adminlere yazdım şikayetimi inş düzelir
papatyacım gerilmeler oluyor evet eee senin kuzucuklarda kocaman oldu nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…