z Anneleri biz de burada bulualm

pıtos sakın ha dıkkat et kız..................ay papatya bazen benımde karnım cok rahatsız edıyo sankı tnlarca yuk var gıbı tuvaletten cıkmıyom bı bardak su ıçsem tama ..............ya kız deme öle korkuyorum gıtgıde ya...................

merhaba kızlar bırkaç gundur meşguldum gıremedım.akıntı ıçın dr gıtmedım ama progenex kullanıyodum sanırım onu kesınce olmuş.daha once kanamam oldugunda bu ılacı vermişlerdı bana bırakınca onceden kalma kalıntılar sadece
papatya aramızda pek fark yok yawwbenımde 21 2 bendede kasılmalar oluyo hatta oturmakta guçluk çekıyorum ama sorun olmasında ben boyle sancılara davul gıbı şişmeye razıyım

tamam tamam kızmayın hem girerim hem yazarım..ama siz öyle güzel sohbet ediyorsunuz ki ben konuşcak laf bulamıyorum

bendede kansızlık var haftada bır serum takıyolar deger 10 ve ustu olması gerekıyo.bende 9.2 venofer verıyolar.geçen haftada bı unute kan verdıler.dıcem 10 ve uzerı olanlar korkmasın

esra herhalde eskiler daha iyi tarif eder ben yaptım ama şimdi hiç hatırlamıyorum...kafa kalmadı tabiii...lülülülülülü

hoşgeldiniz kızlar
ya benim kanımda 10 benim dr niye bişey demedi

nil nerde hiç uğramadı çok merak ettim nilllllllllllllllllllllll

canım inşallah sorun düzelmiştir olmadı bilgisayarından internet seçeneklerinden geçmişi sil hepsini isiiteye üyelik adını şifrenle yeniden gir belki düzelir...

bu arada kasılma filan normal artık değilmii bende artık çok kasılmaya başladım taş gibi oluyor kasılmak bişi değilde acaba bebeklere zarar verirmi diye korkuyorum canımcım zaten bu satten sonra doğumada gitsen korkma gerekirse hast yat orda müşade altında kal belki öyle böyle uzar günün
çok geçmiş olsun tatlış Allah yardımcın olsun..

papişim bu haftalar oluyor bende o haftamda olmuştu acayip korkmuştum normalmiş rahim büyüdüğü için öyle birşey hissediyormuşuz endişelenme canım papatya bebişler ilerleyen zamanlarda hissettircek biliyoırmusun her geçen gün dünü aratıyor vallaa yük olarak yaniii ben artık iki büklüm oluyorum
olsun ama gececek bunların hepsiii..

canım kasılmaları doktormu söyledi nstdemi gördünüz yoksa tahminimi biliyorsun

tamam tamam kızmayın hem girerim hem yazarım..ama siz öyle güzel sohbet ediyorsunuz ki ben konuşcak laf bulamıyorum

nehircim aşkolsun ya arada ce yap biz burda parmakla sayılacak kadarız bu gunlerde bizi bizden başka kimse anlamaz dertleşelim gülelim ağlıyalım birlikte Şeniz

nil seninle aramızda 2 hafta var 28 haftalık olunca benim içim rahatlayacak artık...

merak etme canım rahat rahat gelirsin Allahın izniyle

bendede kansızlık var haftada bır serum takıyolar deger 10 ve ustu olması gerekıyo.bende 9.2 venofer verıyolar.geçen haftada bı unute kan verdıler.dıcem 10 ve uzerı olanlar korkmasın

canım demek sen o demirden kullandın benimde 9, ile 10 arası artık düşmeye devam edecek doktorum o yüzden damardan demir verelim dedi ben yarın hast yatış yapıcam serum için bu serum yan etkisi filan varmı ne bilim alerji kaşıntı kabızlık vs vs ....

Kayracım muallimcim siizede selammmm mujksssssssssssssssssssss zemuszemus

lmaz: nerdesin nillll bidaha geç girme yaww denedim canım olmadı yinede neyse şimdilik idare ediyorum kasılmalar sıklaşır ve bir satte 10 dk daha az gelirse dr baş vurman gerek

kayra tatlım nasıl dayanırım bayrama kadar oyyy 2 hafta dayansam yeter diyorum ben

onca gaz veriyoz dayan artık.... 35 hafta birmiş olcak. küvez müvez gerekmez artık. sabahtan doğurur öğleden onra gelirsin eve.....

geldiimm ayollll bugun geç kalktım yarın doktora gidicem ilk defa heycanlıyım kasılmalarımı dakikja tutamam dakikalarca sürüyor zaten bu hal bende geçen sefer 3 dk bir kasılmam çıktı nstde ama hafifti o zaman böyle şikayetlerim yoktu içimden bir ses bana kasılıyon diyorr yarın bakalım ne çıkacak ona göre ne verecek kasılan arkadaşlara nidilat veriyolarmış sana verdilermi ondan içen memnundu

mirmirmirmir he valla kayra zaten uyuyarak geçiyor vakit bekliyim bebişlerimi kollarımın arasına alıp gelirim ayy ne güzel olurr rabbim hepimize nasp etsin

bende kullanıyorum nidilat ve progestan evet iyi gelmişti ama dün gece ve bugün pek etki etmedi sk sık kasılıp sancı çekiyorum bakalım akşam ne çıkıcak nst de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…