günaydın kızlar alıntı yaptımda ancak öyle yazabildim açlıktan uyandım ve gece çok kasılmalarım oldu şimdide nefes darlığı başladı sanırım sancım var anlamadığım az daha bekleyip gidicem
Günaydın kızlar.
Nasılsınız,ben iki gündür rahatsızdım biraz.Karnım sanki patlıcak gibi şişti,daha doğrusu çok gerildi.Oda çok rahatsız etti beni.Sanırım karnım büyüyor o yüzden geriliyor.Uykusuzdum 2 gündür ama bugün uyudum şükür.Artık rahatlık yok sanırım bana.Bebişler ağırlığını hissettirmeye başladılar.
Pitos az daha sabret canım,inş. atlatırsın bunu.
merhaba kızlar bırkaç gundur meşguldum gıremedım.akıntı ıçın dr gıtmedım ama progenex kullanıyodum sanırım onu kesınce olmuş.daha once kanamam oldugunda bu ılacı vermişlerdı bana bırakınca onceden kalma kalıntılar sadece
papatya aramızda pek fark yok yawwbenımde 21 2 bendede kasılmalar oluyo hatta oturmakta guçluk çekıyorum ama sorun olmasında ben boyle sancılara davul gıbı şişmeye razıyım
tamam tamam kızmayın hem girerim hem yazarım..ama siz öyle güzel sohbet ediyorsunuz ki ben konuşcak laf bulamıyorum
nil seninle aramızda 2 hafta var 28 haftalık olunca benim içim rahatlayacak artık...
bendede kansızlık var haftada bır serum takıyolar deger 10 ve ustu olması gerekıyo.bende 9.2 venofer verıyolar.geçen haftada bı unute kan verdıler.dıcem 10 ve uzerı olanlar korkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?