z Anneleri biz de burada bulualm

onca gaz veriyoz dayan artık.... 35 hafta birmiş olcak. küvez müvez gerekmez artık. sabahtan doğurur öğleden onra gelirsin eve.....

kız öle dogum var mı kız sabah dogur öğle eve gel..............ohhhhhhhh ne guzel ...........valla kuvezssız ols ınş ıkıncı gun ev ınşşşşşşşşşşşşşş.........................kaydirigubbakcemile3:Saruboceq::Saruboceq:

Pitos progestanı senden duyuyorum yani doğum yaklaşmasına rağmen kullanmak adına.Ben serklajdan sonra bıraktım progestanı daha doğrusu doktor bıraktırdı.Aslında her yiğidin bir yoğurt yiyişi misali her doktorun kendine göre bir tedavi yöntemi var.Bebişler iyi olsunda biz her ilacı içeriz.

progesteron hormonu içeriyor sanırım .....

serklaj demişken muallim canım naptın serklaj işini haftan geliyorrr

hoşgeldiniz kızlar
ya benim kanımda 10 benim dr niye bişey demedi

nil nerde hiç uğramadı çok merak ettim nilllllllllllllllllllllll

canım endişelenmene gerek yok 10 olsa benımkı dr sadece hap kullnmamı ıstıcek daha duşuk oldugu ıçın serum verıyolar senınkı ıyı durumda endişelen me

nılcım venoferın bende hıç bı yan etkısı olmadı korkulcak bışey degıl yanı.bende kansızlık ,halsızlık yapıyo elım kolum tutmuyo.ama serumu yıyınce ıyı hıssedıyorum kendımı.drencı artıyo ınsanın emınım sende fark edıceksın

bilmemki papatya bende anca kurtuldum derken yine verdi dr cor aspoirin kullanıyormusunuz bana kes dedi bundan sonra tehlikeli olurmuş

sağol esracım inş bendede işe yarar bomba gibi olurum...

pitoşcum bende bebe aspirini kullandım ama 4, ayda bırakmıştım bidaha sormadım doktora

Pitos aspirini ben kullanıyorum ama sana kes demesinin sebebi;sezeryan olacağın için kanama durmaz diye.Aspirin kanı sulandırdığı için ameliyat olacağı zaman keserler.

evet paptyacım ondan kesti ilacı
kızlar ben yine uyumaya gidiyorum tutamıycam daha fazla çok ilginç ya hiç uyuyamayan ben gözümü açamıyorum yok ben drr sormazsam rahat edemiycem öptüm herkesi dr gelince yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…